• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2016
 • La Ruta de la seda 2016
 • 9 días, avión y autocar, todo incluido, guía acompañante
 • ( Viaje no vigente. Consulta disponibilidad de nuevas fechas )
Precio por persona base habitación doble
1870 €
La Ruta de la seda 2016

Solicita presupuesto completando el formulario

 • La Ruta de la seda 2016

  Precio por persona base habitación doble 1870 €

 • Itinerario

   

  25 d’abril. Dilluns.

  Barcelona – Istanbul – Tashkent.

  Presentació a les 15:00 hores als mostrador de Turkish Airlines de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona. Sortida en el vol TK1856 a les 17:40 h.  Arribada a l’aeroport d’Istanbul per agafar un vol en connexió fins a Tashkent, on arribarem a les 06.30 hores. Trasllat a l’hotel City Palace 4* o similar. Esmorzar i descans. Allotjament.

   

  26 d’abril. Dimarts.

  Tashkent.

  Al migdia començarem la visita guiada de la capital de l’Uzbekistan. A Tashkent descobrirem la plaça de la Independència i Eternitat, la plaça d’Amir Temur i les espectaculars avingudes modernes de la ciutat amb les seves fonts. També visitarem el seu casc antic. Dinar en un cèntric restaurant. Més tard disposarem de temps lliure per descobrir aquesta ciutat, la qual és el principal centre econòmic i cultural d’Uzbekistan. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  27 d’abril. Dimecres.

  Tashkent – Jiva “la vuitena meravella del món”.

  Esmorzar bufet.  Trasllat a l’aeroport per sortir en un vol intern fins a la ciutat d’Urgent, des d’on ens traslladarem a Jiva, situada a uns 30 quilòmetres. Un cop hi arribem, visitarem aquesta petita població emmurallada, plena de palaus, mesquites i madrasses. Un dels seus conjunts arquitectònics més importants és Itchan-Kala, ciutadella situada a dins de Jiva i que era l’última etapa de les caravanes abans de la travessa del desert a Iran. Dinar en un restaurant local i temps lliure per gaudir del que es considera com un preciós museu a l’aire lliure amb diferents monuments protegits per la UNESCO. Sopar i allotjament a l’hotel Asia Khiva 3* superior o similar.

   

  28 d’abril. Dijous.

  Jiva - Bujara.

  Esmorzar bufet. Sortida en autocar per travessar el desert de  Kyzyl-Ku i així seguir l’antiga ruta de  Caravanes que unia el comerç entre Àsia i occident (450 km). Dinar en ruta. Arribada  a Bujara. Sopar i allotjament a l’hotel Devon Begi 3* superior o similar.

   

  29 d’abril. Divendres.

  Bujara. 

  Després d’esmorzar iniciarem la visita de Bujara, històrica ciutat de més de 25 segles d’antiguitat i en la que podrem gaudir de monuments com el Mausoleu dels Samani, les fonts sagrades de  Chashmai Ayub, la Mesquita Bolo Hauz, la Ciutadella d’ Ark,  el minaret Kalyan i Mesquita Poi Kalyan, les Madrasses Ulughbek i Abdullazizkan o el conjunt arquitectònic de Lyabi Hauz. Dinar en un restaurant. A continuació, seguirem amb la nostra interessant visita pels punts d’interès més rellevants de la ciutat com la Cúpula Toki Telpak Furushon, la Mezquita Magoki Attory i la Cúpula Toki Sarafon. Al capvespre gaudirem d’un sopar i show folklòric en una Antiga Madrassa. Allotjament.

   

  30 d’abril. Dissabte

  Dijous. Bujara - Shahrisabz – Samarcanda.

  Esmorzar a l’hotel. Durant la nostra ruta cap a Samarcanda, realitzarem una parada a Shahrisabz, la ciutat natal de Tamerlan (290 km), on podrem visitar les runes del Palau Ak-Saray, datades dels segles XIV-XV i el conjunt Dor-ut Saodat i Dor-ut Tillovat. Dinar en un restaurant local. A la tarda arribarem a Samarcanda (150 km), una de les ciutats més antigues del món i punt estratègic de la Ruta de la seda. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel Asia Samarkand categoria 4* o similar.

   

  1 de maig.  Diumenge.

  Samarcanda.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem una ciutat plena de màgia i encant i antic punt clau en la ruta de la seda. De Samarcanda en destaquem la Plaça Registán, on podrem admirar les tres portes monumentals de les Madrases Ulughbek,  Shir Dor i  Tilla-Kori. També visitarem el Mausoleo Guri Emir, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zindai i  l’Observatori de Ulughbek. Dinar en un restaurant local. A la tarda continuarem la nostra visita a les excavacions i el museu de l’antiga Afrosiyab, ciutat on situava inicialment Samarcanda. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

   

  2 de maig.  Dilluns.

  Samarcanda - Tashkent.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí continuarem  la visita d’aquesta ciutat amb la  Mesquita Bibi-Khonum. També disposarem de temps lliure per realitzar algunes compres al Bazar Siab, el basar més gran de Samarcanda. Dinar en un  restaurant local. A la tarda, tornarem a la capital d’Uzbekistan amb el “modern” tren d’alta velocitat “Afrosiab”.  Arribada a Tashkent i panoràmica nocturna de la ciutat. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel City Palace 4* o similar .

   

  3 de maig. Dimarts.

  Tashkent - Istanbul - Barcelona.

  Trasllat a l’aeroport per sortir en el vol TK/369 a les 08.15 hores. Arribada a Istanbul i connexió amb el vol TK/1855 des les 13.55. Arribada a  Barcelona a les 16.40 h. Fi dels nostres serveis

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  Bitllets d’avió en classe turista de la companyia Turkish Airways. Trasllats privats en autocars amb aire condicionat. Allotjament i esmorzar en els hotels definits en l’itinerari o similars. Pensió completa durant tot el viatge. Entrades incloses segons l’itinerari.  Guia acompanyant de Promoviatges en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Servicios no incluidos:

  Extres personals. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.

 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio mercado Precio cliente
  Precio por persona base habitación doble 2.150,00 € 1.870,00 €

  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 300.00€
  Compra Anticipada -55.00€
  Seguro asistencia en viaje
  Visado de entrada 30.00€
  Suplemento habitación individual 250.00€

  Opcional:
  Servicio gastos de anulación 35.00€
  Descuento pago total -55.00€

  • Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

   

  • Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

 • Condiciones generales