• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2016
 • Patagonia Argentina 2016; GRUPO REDUCIDO
 • 14 días, avión y autocar, todo incluido, guía acompañante
Precio por persona base habitación doble
4595 €
Patagonia Argentina 2016; GRUPO REDUCIDO

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Patagonia Argentina 2016; GRUPO REDUCIDO

  Precio por persona base habitación doble 4595 €

 • Itinerario

  6 de febrer. Dissabte.

  Barcelona - Buenos Aires.

  Presentació a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona, als mostradors d’Aerolineas Argentinas a les 16:00 h. Sortida en vol directe AR1161 a les 18:20 h. Nit a l’avió.

   

  7 de febrer. Diumenge.

  Buenos Aires - Iguaçu.

  Esmorzar i trasllat a l’aeroport per sortir en vol a Iguaçu. Un cop arribem, visitarem les famoses cascades pel costat brasiler. A través de les passarel·les i miradors d’aquest costat, es pot apreciar una panoràmica de quasi la totalitat dels salts, fins i tot ens podem apropar fins a la impressionant Gorja del Diable. Dinar. Trasllat a l’hotel Ameria 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  8 de febrer. Dilluns.

  Iguaçu.

  Esmorzar. Aquest dia visitarem el costat argentí dels salts des d’on, a més de gaudir d’una perspectiva diferent, ens podem endinsar en el cor dels mateixos salts i caigudes d’aigua. Les passarel·les permeten al visitant recórrer els saltants des de diferents angles i veure de molt a prop la Gorja del Diable. Per tal d’observar-la de més a prop, realitzarem una emocionant excursió amb vaixell que ens acostarà a la boca de les cascades més importants d’Argentina. Dinar. Temps lliure per gaudir d’aquest inigualable entorn salvatge. Sopar i allotjament.

   

  9 de febrer. Dimarts.

  Iguaçu – El Calafate.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport, on agafarem un vol cap a Buenos Aires, i connexió cap a El Calafate. Trasllat a l’hotel Patagonia Unique 4* o similiar. Sopar i allotjament.

   

  10 de febrer. Dimecres.

  El Calafate (Parque Nacional Los Glaciares).

  Esmorzar. Sortirem a primera hora del matí cap al Parc Nacional de Los Glaciares. Ens traslladarem fins a Punta Bandera, on navegarem pel Llac Argentí, amb una llanxa que ens portarà a descobrir les principals glaceres que banyen aquestes aigües. La glacera Upsala, ubicada al braç nord del mateix llac, és la de major grandària, amb una extensió de 50 quilòmetres i una amplada de quasi 10 km. També coneixerem la Glacera Onelli, coneguda per ser el “cementiri dels icebergs”. Dinar tipus pic -nic . A la tarda, retorn a El Calafate. Sopar i allotjament a l’hotel

   

  11 de febrer. Dijous.

  El Calafate.

  Al matí visitarem la glacera més coneguda i imponent del Parque Nacional Los Glaciares, Perito Moreno, situada al braç sud del Llac Argentí. Els seus 5 quilòmetres d’amplada i la seva alçada de 70 metres, impressionen als seus visitants. Aquesta glacera mostra un sorprenent i curiós fenomen: degut a l’increment constant i una gran acumulació de massa de gel, els despreniments de gegants blocs de gel, provoquen un espectacle visual inigualable. Dinar. A la tarda, retorn a El Calafate . Sopar i allotjament a l’hotel

   

  12 de febrer. Divendres.

  El Calafate - Ushuaia.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en avió a Usuahia, la ciutat més austral del món i capital de la Terra del Foc. Dinar a l’avió. Trasllat a l’hotel Albatros 4* o similar i distribució d’habitacions. A la tarda, visitarem el Museu del Presidio, a través del qual podrem descobrir la vida en terres australs al llarg dels anys. Més tard, disposarem de temps lliure per anar de compres i prendre una infusió de mate. Sopar i allotjament.

   

  13 de febrer. Dissabte.

  Ushuaia (Terra del Foc).

  Esmorzar. Al matí navegarem pel Canal de Beagle, el qual disposa d’una longitud de 180 km i  desemboca al Pacífic. Retorn a Usuahia per dinar. A la tarda, ens desplaçarem a través del conegut “Tren del Fin del Mundo” fins a El Parc Nacional de la Terra del Foc, el qual integra paisatge de bosc , muntanya i llacs. Sopar i allotjament.

   

  14 de febrer. Diumenge.

  Ushuaia (Terra del Foc) – Puerto Madryn.

  Esmorzar. Al matí gaudirem de temps lliure. Després ens traslladarem fins a l’aeroport per agafar un vol a Trelew. Dinar a l’avió. Trasllat a Puerto Madryn i allotjament  a l’hotel Península Valdés o similar i distribució d’habitacions. Sopar a l’hotel.

  15 de febrer. Dilluns.

  Península Valdés.

  Esmorzar. Excursió a Península Valdés, considerat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Pocs llocs al món ofereixen la possibilitat d’observar en el seu àmbit natural tanta quantitat d’animals com a Península Valdés. Pingüins, llops i elefants marins i nombroses aus, entre d’altres, es concentren en els seus 360 mil hectàrees. Dinar en una granja a base d’un típic “asado argentino”.  A la tarda ens desplaçarem fins a la pingüinera de San Lorenzo on podrem observar de ben a prop aquest simpàtics animals. Retorn a Puerto Madryn. Sopar i allotjament.

   

  16 de febrer. Dimarts.

  El Calafate - Buenos Aires.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per volar fins a Buenos Aires. Arribada i trasllat a l’hotel NH Crillon o similar. Dinar en un restaurant. A la tarda, gaudirem d’una panoràmica de la ciutat i visitarem els típics barris de San Telmo i La Boca, amb el seu famós “caminito”. Sopar en un restaurant

   

  17 de febrer Dimecres.

  Buenos Aires.

  Esmorzar. Al matí visitarem la ciutat, de la que destaquem les principals avingudes de la ciutat, com la del 9 de juliol, l’avinguda i la plaça de Mayo, la Casa Rosada, seu de la Presidència de la nació, el Palau de la Moneda i el Congrés de la Nació. Dinar en un cèntric restaurant. Tarda lliure per visitar tots els atractius d’aquesta ciutat. Sopar en un cèntric restaurant. Retorn a l’hotel i allotjament. Opcional: Sopar en un conegut restaurant per gaudir d’un espectacle de Tangos. Retorn a l’hotel.

   

  18 de febrer. Dijous.

  Buenos Aires -Barcelona.

  Esmorzar. Al matí tindrem temps lliure per a realitzar algunes compres; us recomanem les Galeries Pacífico o bé fre una excursió al Delta del Tigre. Dinar de cloenda. Trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol directe a Barcelona AR1160 a les 22:55 h. Nit a l’avió.

   

  19 de febrer. Divendres . Barcelona

  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 15:35 h. Fi dels nostres serveis.

   

   

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  Bitllet d’avió en classe turista d’Aerolineas Argentinas en vols directes Barcelona - Buenos Aires - Barcelona. Vols interiors en classe turista amb la mateixa companyia. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Pensió completa en tot l’itinerari. Totes les visites definides en l’itinerari incloses. Guia acompanyant de Promoviatges. Assegurança de viatge.   Servicios no incluidos:

  Extres de caràcter personal. Begudes en els àpats. Qualsevol servei no mencionat expressament com inclòs.  Requisitos:

  Passaport amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio mercado Precio cliente
  Precio por persona base habitación doble 5.285,00 € 4.595,00 €

  Suplemento habitación individual 990.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 575.00€
  Compra Anticipada -125.00€
  Seguro asistencia en viaje

  Opcional:
  Descuento pago total -125.00€
  Cena espectáculo de tango 99.00€
  Servicio gastos de anulación 35.00€

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

   

  • Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.
  • Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  • Si cumplís las condiciones de una de nuestras promociones, disfrutareis del Precio Especial y si cumplís  dos, os duplicaremos el descuento.                     

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves 

 • Condiciones generales

  Resumen de las condiciones. Podéis ver las condiciones generales completas en nuestra web: www.promoviatges.cat

   

  Organización técnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actúa bajo la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista con licencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  con domicilio social en Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pago de la reserva. En el momento de hacer la reserva, es necesario hacer efectivo el 25% del importe contratado. Un mes antes de la salida se abonará el 75% restante.

   

  1. Gastos de anulación.

  En el supuesto que un cliente anule el viaje antes de la salida, la agencia organizadora tendrá el derecho al reembolso de las siguientes cantidades. Gastos de gestión y anulación debidamente justificados, y las siguientes penalizaciones 

  • Entre 30 y 20 días antes de la salida, el 5% del importe contratado.
  • Entre 19 días y 10 días antes de la salida, el 15% del importe contratado.
  • Entre 9 días y 48 horas antes de la salida, el 25% del  importe contratado.
  • En las 48 horas antes de la hora de salida, el 100% del importe contratado.

   

  1. Revisión de precios: estos precios han estado calculados según el cambio de moneda, tarifas de transporte, combustible y tasas con fecha septiembre 2014 y a un cambio de 1€ = 1,35$. Cualquier cambio en la cotización podrá repercutir en el cliente hasta a 20 días antes de la salida

   

  1. Mínimo de personas :La realización de este viaje requiere la participación de un mínimo de 20 personas. En caso de no llegar a este mínimo o por alguna causa de fuerza mayor, la agencia tiene derecho a anular el viaje hasta 11 días antes de la salida del viaje  y reembolsar al consumidor el total de las cantidades abonadas por este en un término máximo de 1 mes, sin que el cliente tenga derecho a ningún  tipo de indemnización.

   

   

      Sabadell,  julio 2015