• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2019
 • Alta Saboya con Chamonix, Semana Santa 2019
 • 5 días, autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona base habitación doble desde
905 €
Alta Saboya con Chamonix, Semana Santa 2019
 • Alta Saboya con Chamonix, Semana Santa 2019

  Precio base por persona base habitación doble desde 905 €

 • Itinerario

  18 d’abril. Dijous. 

  Punts d’origen – Saint-Restitut – Annecy

  Sortida a primera hora del matí dels nostres punts de recollida definits en direcció a Saint-Restitut, petit poble francès situat damunt d’un turó. Dinar. A l’hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Annecy, la bella i petita Venècia de Savoia i dels Alps Francesos. Arribada a l’hotel Ibis Annecy Centre Ville 3* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament.

   

  19 d’abril. Divendres. 

  Annecy – Yvoire – Annecy

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Yvoire, població medieval del segle XIV situada a la riba francesa del llac Léman. Realitzarem la visita guiada d’aquest petit poble de pescadors, reconegut com un dels pobles més bells de França. Coneixerem els seus testimonis miraculosament conservats de l'edat mitjana com són l’exterior del seu castell, les portes fortificades, els merlets, etc., i gaudirem del seu cor històric amb els seus artesans, galeries, parades i terrasses que animen la població durant tot l'any. Dinar en un restaurant típic de la zona. Retorn a Annecy i visita guiada d’aquesta ciutat que pot estar orgullosa de la seva història per ser una de les ciutats més antigues dels Alps francesos. Coneixerem i ens enamorarem d’aquesta bella ciutat situada entre el llac i les muntanyes, que ha sabut preservar el patrimoni únic dels Comtes de Ginebra i de la Casa de la Seda. Destaquem el seu nucli històric, perfectament conservat, on podrem trobar meravelles com el Palau de l’Isle, que pertany al segle XII i és considerat el monument que millor representa l’origen de la ciutat. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  20 d’abril. Dissabte. 

  Annecy – Gorges du Fier – Chambéry – Annecy

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem les Gorges du Fier, situades molt a prop d’Annecy, al cor de la natura. Descobrirem aquest lloc únic i preservat a través d’unes passarel·les fixades a la immensa paret rocosa (recomanem portar calçat còmode i tancat). A l’hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Chambéry, antiga capital dels Ducs de Savoia i lloc de residència Imperial als Alps durant l’època Napoleònica. Dinar típic amb menú Raclette. Designada com Ciutat d’Art i Història pel ministeri de Cultura, Chambéry és una ciutat amb moltes cares esperant ser descobertes. Al llarg dels segles, la fortuna d’aquesta ciutat ha estat lligada a la Casa de Savoia, una de les més antigues famílies regnants d’Europa. Coneixerem la seva zona de vianants d’origen medieval, on trobarem nombroses mansions renaixentistes. Chambéry posseeix nombrosos edificis històrics. Destaquem la visita del Castell dels ducs de Savoia, emmarcat al primer esplendor de la ciutat. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat i, a l’hora convinguda, retorn a Annecy. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  21 d’abril. Diumenge. 

  Annecy – Chamonix – Annecy

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora en direcció als peus del Mont Blanc, el pic més alt dels Alps, i arribada  Chamonix, bressol de l’alpinisme mundial i centre vacacional des de fa segles. Important: portar calçat esportiu i roba d’abric. Pujarem al tren cremallera  per visitar la Mer de Glace (1.913 m), una de les glaceres més grans dels Alps. Arribarem a Montvers i agafarem un telecabina que ens portarà a la Gruta del Gel, excavada a la glacera (per accedir-hi és necessari passar una escala d’uns 480 esglaons). També podrem gaudir de la Galeria dels Cristaux, on trobarem una col·lecció de bellíssimes peces extretes de la serra del Mont Blanc, i del Glaciorium, un espai amb escenografia molt moderna per descobrir la història i l'evolució de la Mer de Glace. Retorn a Chamonix i dinar. A la tarda, gaudirem de temps lliure per passejar pels seus carrers amb capelles protestants, hotels de la Belle époque i façanes Art Deco que conviuen en harmonia amb les construccions més modernes. Podrem meravellar-nos del seu prestigiós enclavament entre mítiques muntanyes. A l’hora convinguda, retorn a Annecy. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  22 d’abril. Dilluns. 

  Annecy – Orange – Punts d'origen

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Orange, petita ciutat romana. Orange té el seu origen en una colònia romana anomenada Arausio, que va prosperar i va arribar a convertir-se en una de les més importants de la zona. Prova d’això és la quantitat de monuments i serveis amb què comptava, com es l’Arc del Triomf, resta romana catalogada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Autocar de largo recorrido.
  • Traslado desde diferentes poblaciones (consultar puntos de recogida).
  • Pensión completa durante todo el viaje con la bebida incluida en las comidas.
  • Alojamiento en el hotel definido en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno en ruta del primer día.
  • Propinas
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  DNI o pasaporte en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI o pasaporte.
 • Puntos de recogida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Precios
  Precios Básicos PREU CLIENT MAJORS DE 60 ANYS
  Precio base por persona base habitación doble 905,00 € 885,00 €

  Suplemento habitación individual 265.00€

  Opcional:
  60 o + años -20.00€
  Ven con amigos -20.00€
  Servicio gastos de anulación 15.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Mayores de 60 años. Si ya tenéis 60 años o los hacéis antes del inicio del viaje, disfrutaréis de nuestro precio especial.

  Tráenos amigos. Si venís acompañados de amigos que nunca hayan viajado con nosotros, disfrutaréis de nuestro precio especial. Os aplicaremos el descuento a tantos clientes habituales como clientes nuevos nos traigáis.

   

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 30 días antes de la salida del viaje

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Octubre 2018