• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2019
 • China 2019
 • 14 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio por persona base habitación doble desde
3205 €
China 2019
 • China 2019

  Precio por persona base habitación doble desde 3205 €

 • Itinerario

  1 de juny. Dissabte.

  Barcelona – Pequin.

  Presentació als taulells de la companyia Air China de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 9:30 hores per sortir en el vol CA846 a les 11:35 hores. Nit a l’avió

   

  2 de juny. Diumenge.

  Pequin.

  Arribada prevista a l’aeroport de Pequin a les 04:25 hores i trasllat a l’Hotel Great Wall Beijing 5* o similar. Allotjament. Després de descansar unes hores farem una visita panoràmica de la ciutat. Dinar. A la tarda tour amb Rickshaw pels Hutongs, nom amb el qual es coneixen els carrerons del barri antic de les ciutats xineses. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  3 de juny. Dilluns.

  Pequin.

  Esmorzar a l’hotel. Durant el matí visitarem el Palau d’Estiu i la Gran Muralla xinesa, la major obra d'enginyeria del món. Dinar. A la tarda, visita al niu d’ocells i el centre olímpic de natació, conegut com la galleda d’aigua. En acabar les visites trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament

   

  4 de juny. Dimarts.

  Pequin.

  Esmorzar a l’hotel. Durant el dia visitarem la ciutat, la plaça de Tian An Men, la ciutat prohibida, el temple del cel. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el mercat de la seda, on podrem comprar les millors imitacions. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Aquest vespre degustarem el famós “Ànec Lacat” durant el sopar. Trasllat a l’hotel i allotjament.

   

  5 de juny. Dimecres.

  Pequin – Xian.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí trasllat a l’estació de ferrocarrils per traslladar-nos amb el tren d’alta velocitat amb destí Xian, punt de partida de la mil·lenària “Ruta de la Seda”. Dinar no inclòs. Arribada a Xian i trasllat a l’Hotel Luxe Mercure 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  6 de juny. Dijous.

  Xian.

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a conèixer  el museu de guerrers i cavalls de Terracotes del Mausoleu de Quin Shi Huang. Dinar a un restaurant. A la tarda visitarem la pagoda de la petita oca salvatge i la muralla antiga de la ciutat. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  7 de juny. Divendres.

  Xian – Guilin.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí trasllat a l’aeroport per sortir en el vol en direcció Guilin. Refrigeri a l’avió. En arribar visitarem la cova de la flauta de canya, una meravella de la natura. En acabar trasllat a l’hotel Guilin Lijiang Waterfall  o similar . Sopar i allotjament.

   

  8 de juny. Dissabte.

  Guilin – Yangshuo – Guilin.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens traslladarem al port de Guilin per sortir en creuer pel riu Li fins Yangshuo. Durant el trajecte navegarem entre els més de cent pics rocosos de diferents grandàries . Dinar en el creuer . Arribarem al port de YangShuo, on desembarcarem per passejar pels seus carrers empedrats . A l’hora convinguda retorn a la ciutat i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament

   

  9 de juny. Diumenge.

  Guilin – Hangzhou.

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí trasllat a l’aeroport per sortir en vol a Hangzhou. Arribada  i trasllat a l’Hotel Zhejiang Internacional o similar. Dinar a un restaurant. A la tarda farem un recorregut en vaixell pel Llac de L’Oest, tot gaudint de les vistes de la ciutat. Sopar i allotjament.

   

  10 de juny. Dissabte.

  Hangzhou – Suzhou.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem el Parc Hua Gang, el Temple d’Ànimes Amagades i la Pagoda de les Sis Harmonies. Dinar a un restaurant. A última hora de la tarda sortirem en tren en direcció Suzhou, una de les ciutats més singulars de la Xina anomenada “Venècia d’Orient” pels seus nombrosos canals. Trasllat a l’Hotel Aster Suzhou 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  11 de juny. Diumenge.

  Suzhou – Xangai.

  Esmorzar a l’hotel. Suzhou és anomenada la Venècia d’Orient pels seus canals . Gaudirem d’un passeig amb petites embarcacions pels canals del riu en Suzhou. També visitarem el Jardí del pescador i el Pic del Tigre. Dinar a un restaurant. A la tarda trasllat a l’estació de trens per sortir en direcció Xangai. Arribada i trasllat a l’Hotel Wyndham Bund East 5* o similar. Sopar a l’hotel. En acabar visitarem el “Malacó” o passeig de nit per veure les llums i ambient .

  12 de juny. Dilluns.

  Xangai.

  Esmorzar a l’hotel. Durant el dia visitarem el temple del Buda de Jade, els jardins de Yuyuan i el carrer Nanjing. Dinar. A la tarda assistirem a l’espectacle acrobàtic "ERA: Intersection of Time", considerat el màxim exponent del circ acrobàtic a Xina. En acabar trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  13 de juny. Dimarts.

  Xangai.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí embarcarem per fer un creuer pel riu Huangpu , admirant els edificis més destacats. En acabar pujarem a la Torre Jin Mao , gratacel de 88 plantes amb vistes sorprenents. Dinar a un restaurant. A la tarda visitarem el Parc Fuxing, un lloc de respir pels habitants de Xangai i el barri d’art i artesanies de Tianzifang . Sopar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Xangai.

   

  14 de Juny. Dimecres.

  Xangai – Barcelona.

  Sortirem en el vol CA839 en direcció Barcelona a les 00:40 hores. Nit a l’avió. Arribada prevista a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 08:00 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Air China.
  • Pensión completa excepto comida del dia 5 de junio (algunas comidas, por horario, podrán ser en el avión).
  • Alojamiento en los hoteles definidos al itinerario.
  • Visitas definidas al itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Guía local en destino.
  • Seguro ampliado de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Bebidas en las comidas.
  • Extras de carácter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia (mínimo 6 meses). El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Precio por persona base habitación doble 3.295,00 € 3.205,00 €

  Suplemento habitación individual 750.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 375.00€
  Visado (Tasa Consular + Tramitación) - a reconfirmar 40 dias antes de la salida 225.00€
  Suplemento Agosto 245.00€
  Compra Anticipada -90.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -90.00€
  Servicio gastos de anulación 45.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de _ personas, tiene que hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)

   


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

   

   

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Octubre 2018