• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2019
 • Fiordos Noruegos 2019
 • 8 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona en habitación doble desde
2055 €
Fiordos Noruegos 2019
 • Fiordos Noruegos 2019

  Precio base por persona en habitación doble desde 2055 €

 • Itinerario

  25 de juliol. Dijous.

  Barcelona - Oslo

  Presentació als mostradors de Scandinavian Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 10.45 hores. Sortida en vol SK4686 directe a Oslo. Arribada a les 16.10 hores i trasllat a l’hotel Thon Munch 3* o similar. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  26 de juliol. Divendres.

  Oslo

  Esmorzar. Aquest dia visitarem amb un guia local la capital noruega. Coneixerem el parc d’escultures de Vigeland, el palau Reial i el Parlament. A continuació, ens desplaçarem fins a la península de Bygdoy per visitar el Museu dels Vaixells Víkings i el Museu Fram. Dinar en un restaurant. Tindrem la resta de la tarda lliure per gaudir d’aquesta acollidora ciutat en  companyia del nostre guia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  27 de juliol. Dissabte.

  Oslo – Stavanger

  Esmorzar. A primera hora del matí sortirem d’Oslo per traslladar-nos a Kristiansand, ciutat encisadora amb les seves cases “ferides” per les inclemències del temps. Pel camí podrem descobrir la seva variada naturalesa, coneguda amb el nom de la Ribera Noruega. Dinar. A continuació, ens desplaçarem a Stavanger, una ciutat cosmopolita i la més gran de la regió de Rogaland. Arribada a l’hotel Comfort Square 3*  o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  28 de juliol. Diumenge.

  Stavanger

  Esmorzar. Començarem el dia amb una visita panoràmica de la ciutat. A més de la part vella, en destaquem la catedral, un gran temple medieval, lborgtarnet, una antiga torre de vigilància d’incendis i el parc Kongsgard, entre d’altres. Dinar a l’hotel. A la tarda gaudirem d’un creuer pel fiord Lysefjord, des d’on es pot observar la formació rocallosa del púlpit. Retorn a Stavanger, on tindrem la resta de la tarda per gaudir d’aquesta acollidora ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  29 de juliol. Dilluns.

  Stavanger – Bergen

  Esmorzar. Aquest dia sortirem a fer la ruta Atlàntica, entre aigua i illots, a través de la qual travessarem el fiord de Bokna i Bjorna. Arribada a Bergen. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el mercat de peix i flors, el port antic de Brygge i el barri Hanseatic. Trasllat a l’hotel Scandic Ornen 4* o similar i distribució d’habitacions. Sopar a l’hotel.

   

  30 de juliol. Dimarts.

  Bergen: Excursió al fiord Hardanger

  Esmorzar.  A primera hora del matí ens dirigirem al pintoresc poblet d’Ulvik, on gaudirem d’un agradable passeig. Dinar. A la tarda seguirem cap al braç del fiord Hardanger, tot passant pels poblets d’Oystese i Norheimsund. Vorejarem el fiord, podrem gaudir de la vista de la glacera de Folgefonna i visitarem el salt d’aigua d’Steindal. Arribada a Bergen. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  31 de juliol. Dimecres.

  Bergen: Excursió al fiord dels Somnis

  Esmorzar. Al matí arribarem a Voss, on pujarem en un tren per fer un preciós viatge fins a l’estació muntanyenca de Myrdal. Més tard, agafarem el conegut tren Flamsbana per fer el descens fins a Flam, que ens portarà per un desnivell de mil metres i gaudirem d’uns impressionants paisatges. Durant la ruta, realitzarem diferents parades per admirar algunes de les magnífiques cascades. Dinar en un restaurant. Des de Flam, ens embarcarem en un creuer, a través del qual podrem admirar els fiords, muntanyes nevades, impressionants cascades i una fauna fascinant. Desembarcament a Gudvangen al cap de l’estret fiord de Naeroy, un dels braços del fiord dels Somnis. Retorn a Bergen. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  01 d’agost. Dijous.

  Bergen – Oslo – Barcelona

  Esmorzar lleuger. Trasllat a l’aeroport per sortir en el vol SK4689 a Barcelona (via Oslo) a les 07.00 hores. Arribada a l’aeroport del Prat a les 10.25 hores.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía  Scandinavian Airlines. Barcelona/Oslo/Barcelona (Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno y almuerzo del primer día.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas servicios locales.(*)
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  DNI en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 2.115,00 € 2.055,00 €

  Suplemento individual 370.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 150.00€
  Compra Anticipada -60.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -60.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 25 personas. 

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves

  Equipaje de mano (avión)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

   

  Sabadell, Noviembre 2018.