• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2019
 • Índia del Norte 2019
 • 10 días, todo incluido y guía acompañante. Grupo máx. 25 personas.
Precio por persona base habitación doble desde
1645 €
Índia del Norte 2019
 • Índia del Norte 2019

  Precio por persona base habitación doble desde 1645 €

 • Itinerario

  Primer dia.

  Barcelona – Nova Delhi

  Presentació als mostradors de Lufthansa de la terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona a les 06.00 hores. Sortida en el vol en direcció a Nova Delhi (via Frankfurt) a les 08.00 hores. Arribada i trasllat a l'Hotel The Suryaa 5* o similar. Allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia.

  Nova Delhi

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la ciutat vella de Delhi, que inclou el Jama Masjid, el Fort Roig i Chandni Chowk, format per un laberint de carrerons. També coneixerem el Raj Ghat, el memorial de Mahatma Gandhi. Dinar. Continuarem la nostra visita per la part moderna de Delhi. El recorregut inclou la Porta de l'Índia, el Qutub Minar, Rashatrapati Bhawan i l’actual Palau Presidencial. La nostra visita finalitzarà al temple Sij Bangla Sahib, on gaudirem d’una cerimònia religiosa. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Delhi – Samode – Jaipur

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem cap a la província de Rajasthan. De camí ens aturarem a Samode per dinar en el famós Samode Palace. A continuació ens traslladarem a Jaipur, la ciutat Rossa. A l'arribar, farem una breu visita de la ciutat com el Palau Reial o l’Observatori. Seguidament ens dirigirem a l’Hotel Hilton 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Jaipur: Fort Amber

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens traslladarem a l’antiga capital dels Maharajás de Jaipur per visitar el Fort Amber. Per accedir a aquesta antiga ciutat fortificada pujarem als lloms d’elefants ensinistrats i podrem viure una experiència inoblidable. D’aquesta visita en destaquem el Sukh Mahal, tot un luxe amb portes de marfil i fusta de sàndal i parets de marbre. Dinar. A la tarda tornarem a Jaipur, on podrem disposar de temps lliure per a les inevitables compres. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia.

  Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra

  Esmorzar a l’hotel. Avui la nostra ruta ens portarà fins a Agra. Però abans d’arribar, realitzarem una parada a la ciutat mongola de Fatehpur Sikri. Aquesta es tracta d’una de les ciutats desertes més belles de l’Índia. Diuen que va ser abandonada per la manca d'aigua. Tot i els saquejos que ha patit, encara conserva una curiosa arquitectura que barreja estils islàmics i hindús. Dinar en ruta. Seguirem el nostre camí fins a Agra. Arribada a l’Hotel RadisonTaj East Gate 5* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  Sisè dia.

  Agra.

  Esmorzar a l’hotel. Durant aquest dia gaudirem d’una de les 7 meravelles del món: el Taj Mahal. Van ser necessaris 22 anys i 22.000 persones treballant per aixecar un dels monuments més bonics del món, dedicat per l’Emperador Shan Jahan a la seva esposa Muntaz Mahal. Dinar. A la tarda visitarem Fort Roig de la ciutat, una fortalesa repleta de nombrosos palaus sorprenents. Sopar i allotjament a l’hotel. 

   

  Setè dia.

  Agra – Delhi – Benarés (Varanasi).

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a Delhi i vol a Benarés, la ciutat sagrada de l’Índia. Dinar lleuger a l’avió. Arribada a l’Hotel Radisson Varanasi 5* o similar. Sopar i allotjament. Nota important: en els vols interiors el pes màxim de la maleta és de 15 quilos per persona.

  Opcional Nocturna: Sortida amb un guia local fins als Ghats, situats a la vora del riu Ganges i gaudir de la cerimònia religiosa d’Aarti, per 15 €. Aquesta visita és molt especial, milers de peregrins renten els seus pecats al riu Ganges i ofereixen ofrenes i d’altres escampen les cendres dels seus morts a les sagrades aigües del riu.

   

  Vuitè dia.

  Benarés (Varanasi).

  Abans de la sortida del sol, ens traslladarem al riu Ganges per gaudir dels rituals que els peregrins realitzen en els ghats, des de la perspectiva del riu. Retorn a l’hotel per esmorzar. Temps lliure per gaudir d’aquesta espiritual ciutat o descansar al nostre hotel. Dinar. A la tarda, sortirem en els típics rickshaws fins al centre, on gaudirem d’una passejada per aquesta laberíntica ciutat. Continuarem fins a la zona dels crematoris on se celebren les cerimònies funerals a la vora del Ganges. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Novè dia.

  Benarés – Nova Delhi.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens traslladarem a Sarnath, població budista on es troba la Stupa que simbolitza el món budista; bonics jardins i un temple budista completen aquest conjunt arquitectònic. A continuació ens dirigirem a l’aeroport de Benarés per agafar un vol domèstic cap a Delhi. Dinar a l’avió. Arribada a Nova Delhi. Sopar a l’Hotel Crown Plaza Today 5* o similar, situat al costat de l’aeroport de Delhi. Trasllat a l'aeroport. Sortida en el vol en direcció a Barcelona (via Frankfurt) a les 02.50 hores. Nit a l'avió.

   

  Desè dia.

  Nova Delhi – Frankfurt – Barcelona.

  Arribada a Barcelona a les 11.40 hores. Fi dels nostres serveis 

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Bitllete de avión en clase turista de la compañía Lufthansa. (Horarios definitivos en la documentación del viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje (algunas comidas, por horario, podran ser en el avión) 
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario com incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Guia local.
  • Seguro Ampliado de asistencia en viaje


  Servicios no incluidos:

  • Bebidas en las comidas.
  • Extras de caracter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia mínima 6 meses. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente COMPRA ANTICIPADA
  Precio por persona base habitación doble 1.695,00 € 1.645,00 €

  Suplemto salida agosto 175.00€
  Suplemento habitación individual 370.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 365.00€
  Visado de entrada a la India 90.00€
  Compra Anticipada -50.00€

  Opcional:
  Cermónia Aartí a Vanarasi 15.00€
  Servicio gastos de anulación 45.00€
  Descuento pago total -50.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 15 personas, tiene que hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Noviembre 2018.