• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2019
 • Jordania 2019
 • 8 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona en habitación doble desde
1790 €
Jordania 2019
 • Jordania 2019

  Precio base por persona en habitación doble desde 1790 €

 • Itinerario

  21 d’abril. Diumenge.

  Barcelona – Amman

  Presentació als taulells de Royal Jordanian de la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 15:30 hores. Sortida en el vol RJ108 en direcció Amman a les 17:35 hores. Arribada prevista a les 22:00 hores i trasllat a l’Hotel Regency Palace 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  22 d’abril. Dilluns.

  Amman – Jerash – Ajlun – Amman

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Jerash, considerada una de les ciutats romanes millor conservades de tot el món. Visitarem els vestigis que han quedat del imperi romà: temples, places, teatres, banys, fonts i ciutats emmurallades per torres i columnes. A continuació anirem cap a Ajlun, on visitarem el castell del segle XII, de l’època dels croats. Dinar a un restaurant. A la tarda tornarem a Amman per realitzar una visita panoràmica de la ciutat on coneixerem barri a barri la història de la capital del país. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  23 d’abril. Dimarts.

  Amman – Madaba – Mont Nebo – Petra

  Esmorzar a l’hotel. Al mati es dirigirem a Madaba. Visitarem l’Església Ortodoxa de Sant Jordi on veurem els meravellosos mosaics que relaten diferents escenes bíbliques. Dinar a un restaurant. A la tarda, seguirem el recorregut cap al Mont Nebo on podrem gaudir d’una panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort. El riu Jordà és un riu estret que ocupa la part més baixa d’una fossa tectònica, la seva desembocadura final és el Mar Mort, travessant els estats del Líban i Israel. Continuarem el nostre recorregut cap a Petra. Arribada a l’Hotel Moevenpick Resort 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  24 d’abril. Dimecres.

  Petra

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a passejar i conèixer la ciutat rosa, capital dels Nabateus i una de les 7 meravelles del món. Petra és una enorme ciutat excavada per complet en les roques pels Nabateus,  que va convertir-la en una important ciutat de pas que unia les rutes de la seda, la de les espècies que connectaven a Xina, l'Índia i el sud d'Aràbia amb Egipte, Síria, Grècia i Roma. Després de recórrer el “Sik “ (gorga entre parets de roca) veurem la façana Al-Khazneh, conegut com el Tresor, un dels molts exemples arquitectònics que guarda la ciutat. Dinar a un restaurant. A la tarda, acabada la visita disposarem d’una estona lliure al centre del poble de Petra. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  25 d’abril. Dijous.          

  Petra – Desert de Wadi Rum

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del mati sortirem cap a Wadi Rum. Pel camí farem una parada per conèixer uns dels millors secrets guardats de Jordània, la “Petita Petra”. Està situada en una zona muntanyenca enmig del desert, coneguda com la Vall del Rift, molt prop del Mar Mort. El seu nom en àrab significa “El Canó Fred”, ja que gràcies a les altes parets que l'envolten, no permeten el pas de la llum solar, fent que la temperatura allà sigui baixa. Després de 2 hores de camí, arribarem al desert de Lawrence d’Aràbia. La visita, que es duu a terme en cotxes 4x4, consisteix en una petita incursió en el paisatge lunar d’aquest desert. Durant el nostre passeig observarem les meravelles que ha creat la natura amb les roques i la sorra. Al finalitzar la visita, ens dirigim al campament. Dinar inclòs. Resta de la tarda lliure per gaudir del paisatge de la zona. Sopar i allotjament al Camp Sun Sity o similar. Jaima Estandar: tenda amb bany privat i ventilador de sostre - Jaima Martian Tent: tenda amb bany privat, aire acondicionat i sostre panoràmic (Suplement per persona: 95€)

   

  26 d’abril. Divendres.

  Wadi Rum – Mar Mort

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la zona del Mar Mort. Arribada i acomodació a l’Hotel Crowne Plaza Dead Sea 5* o similar. El Mar Mort es troba a 400 metres per sota del nivell del mar, sent el punt més baix sobre la faç de la Terra i la destinació final d'innombrables rius, entre els quals es troba el riu Jordà. Quan les aigües arriben al Mar Mort estan envoltades per terra i no tenen escapatòria, per la qual cosa s'evaporen deixant una densa i rica mescla de sals i minerals. La vessant Oest és un dels paisatges naturals i espirituals més espectaculars del món, ha evolucionat fins a convertir-se al centre tant del turisme religiós, com del turisme de salut i benestar de tota la regió. Dinar inclòs. Resta del dia lliure per gaudir de la platja i les instal·lacions de l’hotel. Sopar i allotjament.


  27 d’abril. Dissabte.      

  Mar Mort – Castells del desert – Amman

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el mati a recórrer els castells, construïts al desert entre els segles VII i XI, utilitzats com a fortaleses militars i més tard com a punts de descans de les caravanes comercials. Dinar a un restaurant. A la tarda tronarem a Amman, temps lliure per gaudir de la capital jordana. A l’hora convinguda, trasllat a l’Hotel Regency Palace 5* o similar. Sopar i allotjament.


  28 d’abril. Diumenge.

  Amman – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport d’Amman per sortir en el vol RJ107 en direcció a Barcelona a les 11:45 hores. Arribada prevista a la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 15:45 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Royal Jordanian. 
  • Pensión completa durante todo el viaje (algunas comidas, por horario, podrán ser en el avión).
  • Alojamiento en los hoteles definidos al itinerario.
  • Visitas definidas al itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Guía local en destino.
  • Seguro ampliado de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Bebidas en las comidas.
  • Extras de carácter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.

     Requisitos:

  Pasaporte en vigencia (mínimo 6 meses). El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Es necesario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 1.840,00 € 1.790,00 €

  Suplemento habitación individual 540.00€
  Jaima Martian Tent 95.00€
  Suplemento Abril 120.00€
  Tasas aéreas, y de embarque, a reconfirmar 30 días antes de la salida. 310.00€
  Compra Anticipada -50.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -50.00€
  Servicio gastos de anulación 45.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de XX personas, tiene que hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

   

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Septiembre 2018