• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2019
 • Panamá, Semana Santa 2019
 • 11 días, todo incluido y guía acompañante. Grupo máx. 20 personas.
Precio por persona base habitación doble desde
3250 €
Panamá, Semana Santa 2019
 • Panamá, Semana Santa 2019

  Precio por persona base habitación doble desde 3250 €

 • Itinerario

  Quieres conocer más sobreeste viaje?

  Te esperamos el próximo 22 de Noviembre a las 16.00 horas en el Hotel Catalonia Ramblas c/ Pelai, 28 Barcelona. Confirma asistencia completando este FORMULARIO

   

   

   

   

  12 d’Abril. Divendres.

  Barcelona - Panamà

  Presentació als taulells d’Iberia de la terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona a les 06.30 hores per sortir en  el vol IB831 a les 08.30 hores. Arribada a Panamà, via Madrid, a les 15.55 hores (hora local) i trasllat a l’Hotel Hilton Garden Inn 3* o similar. Sopar i allotjament.

   

  13 d’Abril. Dissabte.

  Ciutat de Panamà

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí ens desplaçarem al Casc Antic de la ciutat. Durant la visita podrem veure la Plaça Herrera, l’Arc Chato, la Plaça de França, el Paseo de Huertas, l’Església de Sant Francesc d’Assís, la Plaça Bolívar, San Francisco Nery i la Plaça Independència. Visitarem diferents botigues d’artesania local per gaudir dels seus costums. Dinar en un restaurant. A la tarda, coneixerem el monument de Goethal i entrarem a les “Esclusas de Miraflores” del Canal de Panamà. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  14 d’Abril. Diumenge.

  Ciutat de Panamà - Arxipèlag de San Blas - Ciutat de Panamà

  Esmorzar a l’hotel. Al matí trasllat en 4x4 fins Cartí. A l’arribada ens recolliran els Indis Kunas per portar-nos amb llanxa fins l’arxipèlag de San Blas, localitzat al llarg de la Costa del Carib: les 365 illes de l'arxipèlag són veritables paisatges de postal amb platges de sorra blanca, arbres de coco i aigües turqueses. Seguidament navegarem en un catamarà per l’arxipèlag i visitarem dues d’aquestes illes. Dinar basat, en la mesura del possible, en la pesca del dia. A l’hora convinguda, retorn a la ciutat. Sopar i allotjament.

   

  15 d’Abril. Dilluns.

  Ciutat de Panamà - Indios Embera - Parc Nacional de Chagres - Ciutat de Panamà

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens dedicarem a descobrir el Parc Nacional de Chagres i els costums dels pobles indígenes. Recorregut amb piragua pel riu Chagres fins la cova, on podrem banyar-nos en una espectacular cascada. A continuació, ens desplaçarem cap als assentaments on es troba la comunitat Embera Tusipono. Allà podrem conèixer la seva història, danses, música, artesania i plats tradicionals, com peix, pollastre o plàtan fregit, conegut com “Patacones”. Dinar tradicional. Participarem en una cerimònia tradicional, on podrem fer-nos un tatuatge temporal amb tinta feta de suc de fruites. A l’hora convinguda, retorn a la ciutat i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  16 d’Abril. Dimarts.

  Ciutat de Panamà - Illa Contadora - Ciutat de Panamà

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens dirigirem amb ferri a l’Illa Contadora. Durant el trajecte podrem gaudir de les precioses vistes de la badia de Panamà. Contadora es troba a només 40 kilòmetres de la ciutat de Panamà a l'històric arxipèlag de Las Perlas, compost per 39 illes. Va ser l’antic refugi predilecte dels pirates i mercaders que explotaven les riqueses del nou món. El nom de l’arxipèlag ve donat per ser el lloc on els espanyols comptaven les perles que s'obtenien en aquestes aigües cristal·lines, abans d’enviar-les a Espanya. Un cop aquí, ens dirigirem a la Platja Ejecutivaper tal de gaudir de les seves aigües cristal·lines i dels paisatges que ens ofereix. Dinar a un restaurant. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  17 d’Abril. Dimecres.

  Ciutat de Panamà - Bocas del Toro

  Esmorzar a l’hotel. Al mati trasllat a l’aeroport d’Albrook per agafar el vol en direcció Bocas del Toro. Arribada i trasllat a l’Hotel Playa Tortugas 4* o similar. Bocas del Toro és una de les províncies de Panamà que limita amb Costa Rica. El seu arxipèlag està format per 9 illes i 200 illetes. És la combinació perfecta entre natura i tradicions històriques i culturals, amb una varietat d’espècies aquàtiques, esculls de coral, manglars, boscos tropicals, platges d’aigües cristal·lines i inquietants selves acompanyades de tot tipus de flora i fauna inimaginables. Dinar inclòs. A la tarda, temps  per gaudir de l’hotel i els seus voltants. Sopar i allotjament.

   

  18 d’Abril. Dijous.  

  Bocas del Toro

  Esmorzar a l’hotel. Durant el matí farem un tour en catamarà per l’arxipèlag , tot coneixent les diferents illes que el conformen. Durant el trajecte farem diferents parades per poder gaudir dels paisatges i les activitats que ens ofereixen les diferents illes. Snorkel, aliments tradicionals, aigües cristal·lines on podrem banyar-nos, coralls, dofins i estrelles de mar, entre d’altres. Visitarem la Platja Estrella, que es troba a la part oest d’aquest arxipèlag, concretament a l’Illa Colón. Es tracta d’una platja de sorra blanca i aigües transparents habitada per estrelles de mar gegants. Continuarem cap al sud de l’illa Solarte on podrem gaudir dels Jardins dels Coralls. Dinar tradicionalA la tarda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament .

   

  19 d’Abril. Divendres.

  Bocas del Toro - Badia dels Dofins - Bocas del Toro

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí continuarem el tour en catamarà per les illes de l’arxipèlag de Bocas del Toro. Visitarem diferents illes i manglars que atrauen una gran abundància de peixos petits i crustacis, fet que les converteix en un hàbitat perfecte pels dofins. Dinar a un restaurant. A la tarda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament .  

   

  20 d’Abril. Dissabte.

  Bocas del Toro – Ciutat de Panamà

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, temps lliure per gaudir de la platja i les instal·lacions de l’hotel. Dinar en un restaurant. A la tarda, sortida cap a Albrook. Arribada i trasllat a l’Hotel Hilton Garden Inn 3* o similar. Sopar i allotjament.

   

  21 d’Abril. Diumenge.

  Panamà - Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, disposarem de temps per fer les últimes compres o bé fer un passeig amb el nostre guia pel centre històric. Acabarem a la Calzada Amador, una de les carreteres més conegudes de la ciutat, que connecta la capital amb les illes petites de Naos, Perico i Flamenco i ofereix diferents activitats i atraccions. Dinar en un restaurant de la zona tot veient l’“Skyline” de Panamà. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport. Sortida en vol IB6346 direcció Barcelona (via Madrid) a les 17.25 hores. Nit a l’avió.

   

  22 d’Abril. Dilluns.

  Barcelona.

  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 14.30 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Iberia. 
  • Pensión completa durante todo el viaje (algunas comidas, por horario, podrán ser en el avión).
  • Alojamiento en los hoteles definidos al itinerario.
  • Visitas definidas al itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Guía local en destino.
  • Seguro ampliado de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Bebidas en las comidas.
  • Extras de carácter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia (mínimo 6 meses). El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Es necesario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Precio por persona base habitación doble 3.345,00 € 3.250,00 €

  Suplemento habitación individual 650.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 175.00€
  Compra Anticipada -95.00€

  Opcional:
  Servicio gastos de anulación 45.00€
  Descuento pago total -95.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 15 personas. Es necesario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

   

  Sabadell, Noviembre 2018.