• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2019
 • Perú 2019
 • 13 días, todo incluido y guía acompañante. Grupo max. 12 personas.
Precio por persona base habitación doble desde
4395 €
Perú 2019
 • Perú 2019

  Precio por persona base habitación doble desde 4395 €

 • Itinerario

  26 d’abril. Divendres. 

  Barcelona – Lima    

  Presentació a la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona, davant dels taulells de facturació de la companyia LATAM a les 14.30 hores. Sortida en el vol LATAM 2431 de les 16.35 hores directe en direcció a Lima. Arribada i trasllat a l'hotel Casa Andina Select Miraflores 3* o similar. Allotjament a l’hotel.  

   

  27 d’abril. Dissabte. 

  Lima 

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, visitarem el Museu Larco, ubicat en un palau del segle XVII i que ens ofereix la col·lecció privada d’art precolombí més gran que existeix en tot el món. També veurem la gran col·lecció d’or i plata de l’antic Perú. Dinar. A la tarda visita de la ciutat de Lima recorrent el Parc de l’Amor a Miraflores; vista panoràmica de la Huaca Pucllana, centre cerimonial de la cultura de Lima; la zona financera de San Isidro i la plaça d’Armes, on es troba el Palau de Govern i el Palau Municipal. Visita a l’església i al convent San Francisco, un dels conjunts arquitectònics colonials més notables de Lima. Després visitarem la catedral de Lima, que destaca pel seu magnífic cadirat del cor, els retaules barrocs i neoclàssics i unes importants talles religioses. En acabar la visita, sopar a un restaurant i retorn a l’hotel.  

   

  28 d’abril. Diumenge. 

  Lima – Arequipa  

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport i vol en direcció a Arequipa LATAM 2125, amb sortida a les 08:51 hores. En arribar, visita a la ciutat i al monestir de Santa Catalina, un impressionant monument religiós que alberga estrets carrers, places i jardins que ens recorden els antics barris de Sevilla. També visitarem la plaça d’Armes, amb la catedral i els arcs que envolten la plaça. Dinar. Tarda lliure per recórrer la ciutat. Sopar a un restaurant. Trasllat a l'hotel Casa Andina Premium Miraflores 4* o similar. Allotjament.

   

  29 d’abril. Dilluns. 

  Arequipa – Colca 

  Esmorzar a l’hotel. Sortida fins a Colca en un viatge de cinc hores en autocar. Durant el camí, podrem gaudir de les vicunyes, llames i alpaques que es troben a la Reserva Nacional de Pampa Cañahuas. Arribada a Chivay, un poble molt pintoresc. Dinar. Trasllat a l'hotel Colca Lodge 5* o similar. A la tarda, podrem gaudir dels banys termals amb què compta el mateix hotel. Sopar i allotjament a l’hotel. 

   

  30 d’abril. Dimarts.

  Colca – Puno  

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem el mirador del Cóndor, des d’on podrem visualitzar el vol dels còndors que surten dels nius. Podrem apreciar la profunditat del “Cañón de Colca”, i a la zona de Cabanaconde gaudirem de la vista espectacular dels pobles de la riba oposada (que sembla que pengin de les mateixes parets del canyó). Després continuarem cap a Puno. Dinar tipus pícnic. Arribada i trasllat a l'hotel Sonesta Lago Titicaca 3* o similar. Sopar i allotjament.  

   

  1 de maig. Dimecres.  

  Puno 

  Esmorzar a l’hotel. Sortida per realitzar un tour complet de tot el dia pel llac Titicaca. Primer farem una visita a les illes flotants dels Uros, on viurem la seva cultura ancestral. Més tard, seguirem fins a l’illa de Taquile, la més gran del llac. Dinar a un restaurant típic. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.  

   

  2 de maig. Dijous. 

  Puno – Juliaca – Cuzco  

  Esmorzar a l’hotel. De camí a l’aeroport visitarem les restes arqueològiques de Sillustani i el llac Umayo. En acabar la visita, trasllat a l’aeroport de Juliaca per sortir en el vol LATAM 2122 en direcció a Cuzco, capital de l’imperi inca en el segle XV. Arribada i dinar. Més tard, començarem el passeig a peu amb una breu parada a la plaça d’Armes. Visitarem la catedral, el principal temple de la ciutat del Cuzco, i continuarem la visita al monestir de Santo Domingo, el llegendari temple de Coricancha. Sopar a un restaurant i allotjament a l'hotel Costa del Sol Picoaga Cusco o similar.  

   

  3 de maig. Divendres.  

  Cuzco – Valle Sagrado – Aguas Calientes  

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora fins al Valle Sagrado mitjançant la ruta de Pisac. Primer visitarem Awanacancha, on trobarem camèlids com la llama, l’alpaca i la vicunya, i veurem els tèxtils típics exposats. També visitarem el mercat de Pisac. Continuarem fins a Urubamba. Dinar. Seguirem fins a Ollantaytambo, on visitarem el poble i les restes arqueològiques. Trasllat a l’estació de tren per agafar el tren Inca Rail Executive. Arribada i trasllat a l'hotel El Mapi by Inkaterra 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.  

   

  4 de maig. Dissabte.  

  Machu-Picchu – Valle Sagrado

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’estació d’autobusos, on agafarem un autocar que ens portarà fins a la Ciudadella. Visita a la ciutat de Machu-Picchu, considerada una de les Noves 7 Meravelles del Món. Recorregut guiat en servei privat pels passadissos, visitant els recintes cerimonials i terrasses. Dinar. Retorn al poblat d’Aguas Calientes. Temps lliure per conèixer el poble i visitar el centre artesanal. Sortida en el tren Inca Rail Executive. Arribada a Ollanta i trasllat al Sonesta Hotel Posadas del Inca, Yucay 3* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.  

   

  5 de maig. Diumenge. 

  Valle Sagrado – Cuzco  

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Moray. Per als estudiosos d’aquest lloc, Moray era un centre d’investigació agrícola incaic on es portaven a terme experiments de cultius en diferents altituds. Es creu que podria haver servit com a model per al càlcul de la producció agrícola no només de la vall d’Urubamba, sinó també de diferents zones del Tahuantinsuyo. Continuarem fins a les salineres de Maras i el poble de Chincheros, on visitarem el poblat i presenciarem una demostració de l’elaboració de la llana d’alpaca. Arribada a Cuzco per dinar. Visita a les restes arqueològiques inques de Sacsayhuamán, una fortalesa impressionant de pedres monumentals i d’excel·lent arquitectura. També visitarem Qengo, el centre cerimonial i ritual que va ser l’amfiteatre on es realitzaven sacrificis, i Tambomachay, un enclavament arqueològic que va ser destinat al culte d’aigua. Arribarem al famós barri d’artistes de San Blas, on podrem admirar els tallers i obres. Posteriorment, continuarem a peu fins a la plaça d’Armes, en què admirarem els vestigis de la cultura inca. Trasllat a l'hotel Costa del Sol Picoaga Cusco o similar. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.  

   

  6 de maig. Dilluns. 

  Cuzco

  Esmorzar a l’hotel. Al matí deixarem la ciutat per visitar el recinte i els jardins reials de Tipón. També visitarem l’església d’Andahuaylillas, anomenada la capella sixtina d’Amèrica per les seves impressionants pintures murals. En acabar la visita, retorn a Cuzco. Dinar en un restaurant. Tarda lliure per gaudir dels carres i racons de la ciutat. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

   

  7 de maig. Dimarts.

  Cuzco – Lima – Barcelona 

  Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per acabar de visitar la ciutat. Trasllat a l’aeroport per sortir en l’avió en direcció a Barcelona (via Lima).  

   

  8 de maig. Dimecres.

  Barcelona

  Arribada a Barcelona a les 14.15 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Latam Airlines. (Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje (algunas comidas por horario podrán ser en el avión
  • Alojamiento en el hotel / en los hoteles definido/s en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia (mínimo 6 meses) . El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Precio por persona base habitación doble 4.525,00 € 4.395,00 €

  Suplemento habitación individual 850.00€
  Tasas aéreas, y de embarque, a reconfirmar 30 días antes de la salida. 450.00€
  Compra Anticipada -130.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -130.00€
  Servicio gastos de anulación 100.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 15 personas, tiene que hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Septiembre 2018