• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2019
 • Polonia de Norte a Sur 2019
 • 10 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona habitación doble desde
1675 €
Polonia de Norte a Sur 2019
 • Polonia de Norte a Sur 2019

  Precio base por persona habitación doble desde 1675 €

 • Itinerario

  Primer dia.

  Punts d’origen – Barcelona – Gdansk

  Recollida amb l’autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de Lufthansa de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 13.45 hores per sortir en el vol LH1135 a les 16.00 hores. Arribada a Gdansk, via Frankfurt, prevista a les 22:40 hores i trasllat a l’hotel Number One 3* o similar. La ciutat de Gdansk, situada al mar Bàltic, és una de les més belles de Polònia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia.

  Gdansk

  Esmorzar a l’hotel. Avui realitzarem la visita guiada de la ciutat antiga de Gdansk, una de les més riques d’Europa durant el segle XVII, curosament reconstruïda respectant la seva època de glòria de la Lliga Hanseàtica després de quedar arrasada durant la Segona Guerra Mundial. Coneixerem el Palau Municipal, el Mercat Llarg, l’església de Santa Maria, considerada l'església de maó més gran d’Europa, i la font del Neptú, símbol de la ciutat. Dinar. Continuarem la visita al Palau d’Artus, que compta amb una magnífica façana d’estil gòtic i on trobarem un baix relleu de Hans Brandt del 1485 que representa la batalla de Sant Jordi i el drac, i una pintura mural d’Anton Möller del 1603 que il·lustra el Judici final. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Gdank – Malbork – Torun

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens dirigirem a Malbork per visitar l’impressionant castell, el més gran de l’Europa medieval. Va ser fundat el 1274 per l’orde Teutònic, un del ordes militars que a l’edat mitjana van tenir una influència vital a Europa, tant en l'àmbit religiós com en el polític. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, el castell és realment espectacular. Destaquen les muralles, la profunditat del fossat, els ponts llevadissos, les reixes, canons, magatzems, alguns patis i les escales de caragol. Dinar. Continuarem el recorregut cap a Torun, ciutat natal de Nicolau Copèrnic. Arribada a l’hotel Copernicus 4* / Mercure 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Torun – Plock – Varsòvia

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a la visita guiada de la ciutat medieval de Torun. Coneixerem aquesta ciutat, assentada vora del riu Vístula, que llueix l’arquitectura gòtica més important de Polònia. Destaca la plaça Major, l’estàtua de Copèrnic, tres esglésies gòtiques, les muralles defensives i els accessos medievals a la ciutat i les runes d’un castell dels cavallers teutònics, entre d’altres. Torun és també la capital de piernik, un pa/pastís d’espècies i mel. A l’hora convinguda, ens desplaçarem a Plock. Dinar. A la tarda visitarem la ciutat de Plock, una de les més antigues i històriques del país. Avui dia és una ciutat dinàmica i plena d’encant. Gaudirem dels carrers, places, monuments i de l’increïble entorn natural que l’envolta. Finalitzarem la visita amb un creuer pel riu Vístula. Seguirem el viatge fins a Varsòvia, capital del país. Arribada a l’hotel Mercure Grand 4* Holiday Inn City Center 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia.

  Varsòvia

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí realitzarem la visita guiada de Varsòvia, a través de la qual visitarem el Parc Lazienkowski, el més important de la ciutat i on es troba el monument a Frédéric Chopin, juntament amb importants escultures i palaus. Continuarem la ruta fins al monument al Soldat Desconegut, el Palau de Cultura i Ciència, la ciutat antiga de Varsòvia amb la catedral de Sant Joan i la plaça del Mercat. Ens sorprendrà la recuperació de la ciutat vella, feta a partir dels quadres de Tintoretto, que es troben dins de la muralla. Dinar. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Concert de Chopin amb un dels pianistes més reconeguts de Varsòvia a la tarda. Copa d’hidromel o suc de poma i trasllats inclosos. 25 €. El mínim obligatori per poder fer aquesta activitat opcional és de quinze persones.

   

  Sisè dia.

  Varsòvia – Czestochowa – Cracòvia

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, sortirem cap a Czestochowa, capital religiosa de Polònia i un dels centres de pelegrinatge més importants de Centreeuropa. Visitarem el monestir paulí de Jasna Góra, conegut per la veneració del papa Joan Pau II a la Verge Maria de Czestochowa, anomenada també La Madonna Negra. La fortalesa i el convent dels paulins constitueixen un dels exemples més valuosos d’arquitectura del país. Els fragments de les seves construccions més antigues i la capella de la Verge Maria daten del segle XIV i la resta dels segles XVI i XVII. La característica torre ronda els cent anys d’antiguitat. Dinar. Sortida cap a Cracòvia, una de les ciutats més sorprenents i belles d’Europa. Arribada a l’hotel Lwowska1 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia.

  Cracòvia

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí visitarem el centre històric de la ciutat. Cracòvia és una de les ciutats més grans, importants i antigues de Polònia, a més de l’antiga capital. Descobrirem el turó de Wawel, majestuós sobre el riu Vístula, en el qual es troba el Castell Reial, amb un magnífic pati renaixentista i les seves clàssiques arcades. Baixarem a la ciutat vella, on la vida gira al voltant de la plaça del Mercat, la plaça medieval més gran d’Europa. Aquí hi ha l’església de Santa Maria, un dels monuments més representatius i coneguts de la ciutat. Seguirem la visita amb la Porta de Sant Florià, que va ser la principal a la ciutat durant centenars d’anys i que guarda l’entrada a la ciutat des del nord, i la Barbacana, part més interessant que es conserva de les fortificacions medievals de Cracòvia i una de les poques construccions del seu estil que es conserven a Europa. Dinar. A la tarda visitarem les mines de sal de Wieliczka, encara actives i explotades des del segle XIII. La mina forma una ciutat subterrània amb les capelles i escultures que els miners han anat esculpint durant segles, amb llacs i túnels que ens sorprendran. Retorn a Cracòvia. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia.

  Cracòvia – Auschwitz – Cracòvia

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a conèixer el territori del camp de concentració d’extermini nazi, construït pels alemanys durant l’ocupació nazi a Polònia. Avui dia, el camp de concentració d’Auschwitz forma part del Patrimoni Mundial de la Unesco. Dinar. Retorn a Cracòvia i temps lliure. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  Novè dia.

  Cracòvia – Zakopane – Cracòvia

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, sortirem cap a les muntanyes Pieniny, fascinants per la fabulosa gorja de Dunajec. Realitzarem un passeig en rai tradicional de fusta sobre el riu. Dinar. Continuarem el recorregut cap a Zakopane, poble situat a les muntanyes de Tatra. L’excepcional bellesa del paisatge muntanyós amb nombroses mostres d’una arquitectura en fusta única en cases, esglésies i capelles, així com la riquesa del folklore local fan de Zakopane un dels llocs amb més encant de Polònia. Recorrerem el carrer Krupówki, l’artèria principal del poble, plena de parades d’artesania. A l’hora convinguda, retorn a Cracòvia. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  Desè dia.

  Cracòvia – Barcelona – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat i poder fer les últimes compres. A l’hora convinguda, trasllat fins a l’aeroport de Cracòvia per sortir en el vol LH1835 en direcció a Barcelona (via Frankfurt) a les 12.35 hores. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 18.00 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb l’autocar cap als punts d’origen.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Traslado desde las poblaciones de recogida al aeropuerto de Barcelona (consultar puntos de recogida).
  • Billete de avión en clase turista de la compañía Lufthansa.
  • Pensión completa durante todo el viaje con la bebida incluida en las comidas.
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Guía local en destino durante todo el viaje.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno y almuerzo del primer día y almuerzo del último.
  • Propinas.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  DNI o pasaporte en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI o pasaporte.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Vic

 • Precios
  Precios Básicos PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona habitación doble 1.725,00 € 1.675,00 €

  Suplemento individual 395.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 125.00€
  Compra Anticipada -50.00€

  Opcional:
  Opcional Concierto Chopin en Varsovia con traslados incluidos 25.00€
  Descuento pago total -50.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Octubre 2018