• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2019
 • Rumanía 2019
 • 8 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona en habitación doble desde
1085 €
Rumanía 2019
 • Rumanía 2019

  Precio base por persona en habitación doble desde 1085 €

 • Itinerario

  Primer dia.

  Punts d'origen – Barcelona – Bucarest

  Recollida amb l’autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació a la T1 a les 08.30 hores. Sortida en el vol amb escala (Frankfurt) companyia Lufthansa 1125 a les 10.30 hores. Arribada a les 17.35 hores. Recollida de maletes i trasllat a l’Hotel NH Bucharest 4*/ Parliment 4* o similar. Allotjament i sopar.

   

  Segon dia.

  Bucarest – Cozia – Sibiu

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap al monestir de Cozia, que acull una bonica església d’estil bizantí, per creuar els Càrpats fins a arribar a Sibiu. Dinar. Després, visitarem a peu la ciutat, de la qual destaquem la plaça Major, la plaça Menor, la catedral evangèlica i la catedral ortodoxa. Disposarem de temps lliure per recórrer aquesta encantadora ciutat. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Ramada Sibiu 4* o similar.

   

  Tercer dia.

  Sibiu – Sighisoara – Targu Mures – Bistrita

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem fins a Sighisoara, una ciutat de postal amb un conjunt medieval inoblidable, declarat Patrimoni de la Humanitat. Realitzarem una visita a peu de la ciutat per descobrir la casa natal de Dràcula i pujar a la torre del Rellotge. Dinar. A continuació, ens dirigirem a Targu Mures, ciutat d’estil modernista, de la qual destaquem el Palau de la Cultura. La nostra ruta ens portarà fins a Bistrita, antiga ciutat de Transilvània i famosa perquè surt a la novel·la de DràculaSopar i allotjament a l’hotel Coroana de Aur 4* o similar.

   

  Quart dia.

  Bistrita – Moldovita – Voronet – Piatra Neamt

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens dirigirem cap a la muntanyenca comarca de Bucovina, coneguda per la seva bonica arquitectura rural, amb els monestirs amb l’exterior pintat. Visitarem el monestir de Moldovita, que compta amb exemples d’aquesta arquitectura tan característica. Dinar. Després, ens desplaçarem fins a un taller de ceràmica negra. El darrer monestir que visitarem serà el de Voronet, conegut com la Capella Sixtina de l’Orient, amb un color blau molt característic. Arribarem a Piatra Neamt, ciutat amb un centre històric original d’estil moldau. Sopar i allotjament a l’hotel Central Plaza 4*/SonnenHof 4* o similar.

   

  Cinquè dia.

  Piatra Neamt – Llac Roig – Brasov (245 km)

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora sortirem cap a les gorges de Bicaz, un preciós espectacle de la naturalesa. Acabarem el matí amb el llac Roig, farcit de llegendes històriques. Dinar. Seguirem fins al cor de Transilvània, fins a Brasov, bonica ciutat situada a la falda de les muntanyes, on realitzarem una visita a peu de la ciutat i de la qual destaquem l’església Negra. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Ramada 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia.

  Brasov – Bran – Prejmer – Brasov

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Prejmer, on visitarem la curiosa església rural fortificada, la més completa i millor conservada de tot Transilvània. Es tracta d’una església creada per cavallers teutons, i continuada per monjos i saxons. Seguidament ens desplaçarem fins a Bran per visitar el castell de Dràcula. Dinar. A la tarda tornarem a Brasov, on disposarem de temps lliure per acabar d’explorar la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia.

  Brasov – Sinaia – Bucarest

  Esmorzar a l’hotel. La nostra ruta ens portarà a Sinaia, on visitarem l’impressionant castell de Peles, d’estil neo-renaixentista, i el bonic monestir de Sinaia. Després, posarem rumb cap a la capital romanesa, Bucarest. Dinar. Començarem la visita pel Museu del Poble, on trobarem una mostra de l’arquitectura rural del país, i continuarem a la plaça de la Revolució i l’Ateneu Romanès, l’antic Palau Reial, ara Museu de l’Art, la plaça de la Constitució i l’església i el Palau del Patriarcat. Seguirem la visita amb un passeig a peu pel centre antic d’estil Belle Époque, durant el qual contemplarem l’edifici del Banc Central, el passatge de Macca Villacrosse, l’església de la Vella Cort o el monestir de Stavropoleos. Allotjament a l’hotel i sopar en un restaurant proper. Opcional: visita de l’interior del Palau de Ceausescu, actual Parlament (el segon edifici més gran del món) i sopar al famós restaurant Caru Cu Bere: 30 €. (*) Els dies que el Parlament estigui tancat per actes oficials, farem una visita alternativa al Palau de Primavera Ceausescu.

  Vuitè dia.

  Bucarest – Barcelona – Punts d’origen.

  Esmorzar a l’hotel. Disposarem del matí lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de Lufthansa 1419 a les 14.20 hores (dinar no inclòs). Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 19.30 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d’origen.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Lufthansa. (Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Traslado desde las poblaciones de recogida al aeropuerto de Barcelona (consultar puntos de recogida).
  • Pensión completa durante todo el viaje / con la bebida incluida en las comidas/ con agua y cerveza incluida en las comidas.
  • Alojamiento en el hotel / en los hoteles definido/s en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Audio-guías durante las visitas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.
  • Propinas servicios locales


  Servicios no incluidos:

  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos


  Requisitos:

  DNI o pasaporte, en vigencia, el nombre y apellidos de la reserva tienen que coincidir con los del pasaporte o DNI
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Precios
  Precios Básicos PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 1.115,00 € 1.085,00 €

  Suplemento habitación individual 175.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 115.00€
  Compra Anticipada -30.00€

  Opcional:
  Opcional visita Palacio Ceausescu, Parlamento, y cena en el famoso rest. Caru Cu Bere 30.00€
  Descuento pago total -30.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas.   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Octubre 2018