• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2019
 • Tallin i Riga, Solsticio de verano 2019
 • 5 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona en habitación doble desde
745 €
Tallin i Riga, Solsticio de verano 2019
 • Tallin i Riga, Solsticio de verano 2019

  Precio base por persona en habitación doble desde 745 €

 • Itinerario

  21 de juny. Divendres.

  Barcelona – Tallin (Estònia).

  Presentació als mostradors de Lufthansa de la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 6.00 hores. Sortida en el vol LH1137 a les 8.00 hores (via Frankfurt) en direcció a Tallin. Arribada prevista a les 17.05 hores (dinar no inclòs) i trasllat a l’hotel Hestia Europa 4* o similar. Aquesta tarda tindrem la visita guiada de la ciutat de Tallin, capital d’Estònia, a través de la qual podrem apreciar una perfecta simbiosi entre les tradicions més antigues i la modernitat més actual. El seu centre històric, amb antigues muralles i estrets carrerons, està molt ben conservat i va ser declarat patrimoni cultural de la UNESCO. Visitarem les torres conegudes com “el llarg Herman” i la “grasseta Margarete”, la plaça de l’ajuntament i les esglésies de Sant Olaf i Sant Nicolau. Al turó de Toompea es concentren la majoria d’edificis històrics d’interès com les Catedrals d’Alexander Nevski i de Toomkirik i el Parlament d’Estònia, entre d’altres. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  22 de juny. Dissabte.

  Tallin

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem del Museu Etnogràfic a l’aire lliure Rocca al Mare. El poble-museu està format per unes 100 construccions rurals estones des del segle XVII fins a mitjans del segle XX. Aquestes construccions estan exposades en gairebé 90 hectàrees de bosc situades a la costa del Golf de Kopli. Durant la visita, coneixerem la història de la servitud, les relacions entre les persones, les creences, les tradicions folklòriques que han desaparegut i les que encara conserven, etc. Dinar. Disposarem de la resta de la tarda lliure per gaudir d’aquesta acollidora ciutat i de les seves encisadores botiguetes. Sopar en un restaurant medieval i allotjament a l’hotel.

   

  23 de juny. Diumenge.

  Tallin – Parnü – Sigulda – Riga (Letònia).

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí per la carretera de la costa bàltica fins a Parnü, capital estival d’Estònia on farem una petita parada. Seguirem el nostre recorregut cap al Parc Nacional de Gauja a Sigulda, conegut com la “Suïssa Letona”. Durant aquesta visita coneixerem un dels més bells paratges de la Europa del Nord. Dinar. Continuarem la nostra ruta i arribarem a les runes del Castell de la Ordre dels Cavallers (s. XIII), el qual estava connectat amb altres petites construccions a través de passatges soterranis. Visitarem el Castell medieval de Turaida, el millor conservat de tota Letònia, el Museu d’Història Local de Sigulda, la cova de Gutmann i el Parc Daina, parc escultòric dedicat al folklore letó. A l’hora convinguda, ens traslladarem a Riga. Arribada a l’hotel Roma 4* o similar. Sopar i allotjament. Aquesta nit, qui ho desitgi, podrà gaudir ja del Festival de Folklore Bàltic que te lloc a la ciutat com a celebració del començament del solstici d’estiu letó, “Ligo i Jani”. Pels antics letons, la vigília de Sant Joan marcava el dia més llarg de l’any, quan la llum tant simbòlica com literal era més potents.

   

  24 de juny. Dilluns.

  Riga (celebració solstici d’estiu letó “Ligo i Jani”)  

  Esmorzar a l'hotel. Començarem el dia amb la visita de la ciutat de Riga, la més gran de les capitals bàltiques amb més d’un milió d’habitants. Coneguda com la “París del Nord” i situada a la vora del riu Daugava, destaca per la bellesa del seu casc antic, on podem trobar reflectida als seus edificis tots els estils arquitectònics: Gòtic, Renaixentista, Barroc, Clàssic i Art Noveau, entre d’altres. La visita ens portarà als llocs més interessants d’aquesta antiga ciutat hanseàtica, com són la Torre de l’Arsenal, el Monument a la Llibertat, la Opera House, la Catedral del Domo, l’Antic Castell Medieval, els edificis dels antics gremis, el Pont dels Suecs i moltes altres edificacions reconvertides en restaurants, pubs i botigues de souvenirs. Visitarem també el barri Art Nouveau de Riga, on trobarem la més gran col·lecció d’edificis Art Nouveau del món, amb les seves característiques façanes de línies sinuoses i rica ornamentació. Dinar. A la tarda, tindrem temps lliure per poder gaudir de la festivitat, el dia preferit de Letònia. Aquest festa tradicional la celebren amb música i danses folklòriques, algunes persones llueixen vestits típics i homes i dones porten corones al cap. Elles acostumen a portar flors i ells branques de roure. Podreu gaudir de la fira d’artesania, on trobareu aliments, begudes, records letons i les típiques corones. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  25 de juny. Dimarts.

  Tallin – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, visitarem el Mercat Central de Riga, el més gran dels Països Bàltics i un dels més grans d’Europa. Inaugurat al 1930, és una imponent construcció de cinc grans naus d’estil Art Nouveau a ple centre de la ciutat. Encara avui funciona com a mercat, convertint-se així en el lloc on tradicionalment els habitants de la capital adquireixen els productes de consum diari, i on els grangers de tot el país venen la seva mercaderia. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol LH891 de la companyia Lufthansa a les 13.45 hores (dinar no inclòs). Arribada prevista a la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 18.05 hores (via Frankfurt). Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis. 

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Lufthansa.
  • Pensión completa durante todo el viaje con agua mineral y café o té incluidos en las comidas.
  • Alojamiento los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Guía local en destino durante todo el viaje.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno y almuerzo del primer día y al muerzo del último.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  DNI en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 765,00 € 745,00 €

  Suplemento individual 170.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 125.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -20.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación  mínima de 20 personas.    

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reservas online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Octubre 2018