• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2019
 • Washington y Nueva York 2019
 • 10 días, avión, autocar y guía acompañante. Grupo máx. 20 personas.
Precio base por persona en habitación doble desde
2870 €
En preparación 2019
Washington y Nueva York 2019
 • Washington y Nueva York 2019

  Precio base por persona en habitación doble desde 2870 €

 • Itinerario

  28 de maig. Dimarts.

  Barcelona – Washington

  Presentació als mostradors de United Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol directe UA/141 de les 11.15 hores en direcció a Washington. Arribada a la capital dels Estats Units i trasllat a l’hotel The Westin Washington DC o similar. Acompanyats pel guia, gaudirem d’una passejada pel centre de la ciutat. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

   

  29 de maig. Dimecres.

  Washington

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem tot el dia a conèixer Washington. La nostra ruta ens portarà a la Casa Blanca, la residència oficial del president dels Estats Units (vista exterior), el Capitoli, que inclou les dues cambres del Congrés del país, el Mall i els diferents memorials. Trasllat al barri de Georgetown per dinar. A la tarda, podrem gaudir d’una visita al cementiri d’Arlington, el més important i gran del món, on es troben les restes de soldats nord-americans morts en conflictes bèl·lics. Retorn a Washington. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi per al sopar.   

   

  30 de maig. Dijous.

  Washington – Lancaster (comunitat Amish) – Nova York

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem al comtat de Lancaster, on des del segle XVIII estan establerts els Amish, comunitat religiosa en què viuen de manera senzilla, austera i sense cap suport tecnològic. En arribar farem una passejada amb cotxe de cavalls per tal de conèixer el seu estil de vida i disposarem de temps per veure les botigues. El dinar d’avui serà en un restaurant on podrem assaborir els productes del camp produïts per aquesta comunitat. Finalment, ens dirigirem a Nova York. Trasllat a l’hotel situat a prop de l’Empire State Building i de les principals atraccions de la ciutat. Trasllat a l’Hotel New York Hilton Midtown o similar. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi per als sopars a Nova York.   

   

  31 de maig. Divendres.

  Nova York

  Aquest dia visitarem els barris de Midtown i l’Upper Manhattan, a través dels quals descobrirem Central Park, el pulmó de Manhattan, on podrem veure l’homenatge a John Lennon, situat davant de l’edifici Dakota. La ruta continuarà fins a Midtown, barri on hi ha les principals avingudes de la ciutat: Broadway, Park Ave, Cinquena Avinguda i Times Square que, gràcies a les llums i cartells publicitaris, s’ha convertit en la imatge més coneguda de Nova York. Dinar en un restaurant local. A la tarda disposarem de temps lliure, que podreu aprofitar per descobrir més sobre la ciutat acompanyats del guia. Sopar lliure i allotjament a l’hotel

   

  1 de juny. Dissabte.

  Nova York

  Avui visitarem Lower Manhattan, la part situada més al sud de l’illa. D’aquesta zona coneixerem la Zona Zero, el solar on es projecta el complex de gratacels que recorda l’enderrocat World Trade Center i el monument de record a les víctimes. També passejarem per Wall Street per veure l’exterior de la borsa més famosa del món. Continuarem la ruta fins a Battery Park, des d’on podrem contemplar l’Estàtua de la Llibertat. Més tard, pujarem fins als característics barris de Little Italy i Chinatown. Dinar en un restaurant local. A la tarda tindrem temps lliure per endinsar-nos en aquestes curioses zones o conèixer-ne de noves amb el guia. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

   

  2 de juny. Diumenge.

  Nova York

  Com és habitual els diumenges a Harlem, avui podrem gaudir d’una missa de gospel en aquest barri ple de congregacions baptistes. Més tard, coneixerem més a fons Harlem, zona on conviuen afroamericans, hispans i tot tipus de minories racials. Dinar en un restaurant local. A la tarda tindrem temps lliure per endinsar-nos en aquestes curioses zones o conèixer-ne de noves amb el guia. Sopar lliure i allotjament a l’hotel.

   

  3 de juny. Dilluns.

  Nova York

  De manera opcional, tots aquells que vulguin podran realitzar una excursió a les cascades del Niàgara que, amb una amplada de 1.000 metres i 54 de caiguda, constitueixen un dels espectacles naturals més bells del món. Es troben situades a 650 quilòmetres de Nova York, a la frontera entre els Estats Units i el Canadà. L’excursió inclou bitllets d’avió, guia de parla espanyola, dinar al restaurant panoràmic i un passeig en vaixell fins a les cascades. Per als que decideixin quedar-se a Nova York, podran seguir visitant la ciutat amb el guia. Dinar i sopar lliure i allotjament a l’hotel

   

  4 de juny. Dimarts.

  Nova York

  Al matí visitarem el conegut Chelsea Market al barri de Meatpacking. Aquest mercat, situat a la 9th Avenue, es tracta d’una antiga fàbrica que, gràcies a la seva remodelació s’ha convertit en un preciós edifici d’oficines, i a la planta baixa hi trobem un mercat on es pot comprar de tot. A pocs metres ens trobem amb el High Line, un parc a l’aire lliure construït sobre les antigues vies del tren. Més tard, ens desplaçarem fins a una de les zones més de moda de la ciutat, el Village, en el qual encara perdura l’esperit bohemi i avantguardista del passat. Avui dia és una zona d’oci, el cor de la qual és Washington Square Park, sempre animat pels artistes, veïns i turistes. Dinar en un restaurant local. A la tarda, tindrem temps lliure per descobrir més aquesta ciutat, com la seva immensa oferta cultural. Sopar lliure i allotjament a l’hotel

   

  5 de juny. Dimecres.

  Nova York – Barcelona

  Dedicarem el dia a descobrir alguns dels barris més característics de Manhattan com són el Bronx, Queens i Brooklyn. A través d’aquest recorregut coneixerem els grans contrastos que conviuen a Nova York. Durant la ruta passarem per l’estadi dels Yankees, observarem la diversitat de Queens i veurem el famós pont de Brooklyn. Dinar en un restaurant local. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Newark per sortir en el vol directe de United Airlines a les 18.50 hores. Nit a l’avió.

   

  6 de juny. Dijous.

  Barcelona

  Arribada a Barcelona.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Bitllete de avión en clase turista de la compañia United Airlines. Vuelos directos Barcelona / Washington // Nueva York / Barcelona. (Horarios definitivos en la documentación del viaje).
  • Pensión según itinerario
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Seguro Ampliado de asistencia en viaje.
  • Propinas servicios locales. (guias no incluidas) 
  • Divisa Garantida


  Servicios no incluidos:

  • Cenas no incluidas excepte 1 cena en Washington
  • Extras de caracter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia mínima 6 meses. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Es necesario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 2.950,00 € 2.870,00 €

  Suplemento habitación doble uso individual 1050.00€
  Visado ESTA entrada USA 15.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 370.00€
  Compra Anticipada -80.00€

  Opcional:
  NIAGARA, excursión opcional 580.00€
  Desayunos Nueva York 295.00€
  Servicio gastos de anulación 45.00€
  Descuento pago total -80.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas. Es necesario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada: Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total: Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

   

  Sabadell, Noviembre 2018.