• Estás en
 • Inicio
 • > viajes-2020
 • País Vasco francés
 • 6 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante. Fechas de salida: 29 de abril, 19 de julio y 23 de septiembre.
Precio base por persona en habitación doble desde
995 €
País Vasco francés
 • País Vasco francés

  Precio base por persona en habitación doble desde 995 €

 • Itinerario

  Primer dia.

  Punts d’origen – Parc Natural “Señorío de Bertiz” – Ondres

  Recollida a primera hora del matí amb el nostre autocar als punts d’origen definits i sortida en direcció al País Basc Francès. Dinar en ruta. Després, farem una interessant parada al Parc Natural del “Señorío de Bertiz”, espai protegit de boscos atlàntics. Coneixerem el centre d’Interpretació de la Natura i passejarem pel Jardí Botànic, jardí històrico-artístic amb més de 100 anys d’antiguitat considerat el major tresor del Parc Natural. A l’hora convinguda, trasllat a Ondres i arribada al The Originals Hôtel Le Lodge 3* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia.

  Ondres – Bayona – Ondres

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Bayona, ciutat relaxada, plena de boniques cases d’estil Basc amb acolorides bigues i porticons de fusta a les finestres. Realitzarem la visita guiada de “le vieux Bayonne”, amb les seves muralles i fortificacions de Vauban, la Catedral gòtica de Santa Maria, el claustre d’estil gòtic flamíger, un dels més grans de França, i els seus carrerons plens d’encant. Completarem la nostra visita amb una fàbrica artesana de pernils per conèixer el que es, sense dubte, el producte gastronòmic més autèntic de la zona. Coneixerem el procés de fabricació, salat i assecat, així com la història d’aquest famós menjar i gaudirem d’una degustació. Dinar i temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat, passejar pel seu centre comercial i el famós carrer de les xocolateries. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Ondres – Espelette – Ainhoa – Sare – Ondres

  Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem cap a Espelette, pintoresc poble conegut pels seus pebrots vermells secs. Farem un recorregut guiat pels seus bonics carrers amb les tradicionals cases basques, moltes d’elles amb els pebrots penjats a les façanes a l’època de l’assecat, fins arribar al Castell, antiga mansió dels barons Ezpeleta que alberga l’ajuntament i exposicions amb motius de la zona. Visitarem una fàbrica de xocolata i també de producció de pebrots d’Espelette, on veurem els pebrots al camp i coneixerem el seu procés de producció i elaboració. També podrem fer degustació dels seus productes. Seguirem el nostre recorregut cap a Ainhoa, poble típic molt petit, perfecte exemple de l’arquitectura local. A l’hora convinguda, ens aproparem a l’autèntic poble de Sare, catalogat com un dels pobles més bells de França. Dinar amb el menú típic de xai cuit a foc de llenya (Zikiro). Realitzarem un passeig guiat per aquest autèntic poble, amb les seves sòlides cases del s. XVIII i nombrosos edificis religiosos. Completarem la visita amb les impressionants coves de Sara, on trobarem un meravellós ambient de “llums i sons”. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Ondres – Castell Observatori Abadia – Saint Jean de Luz – Biarritz – Ondres

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del mati direcció a Hendaya i arribada al Castell Observatori Abadia, lloc encantador, situat sobre els penya-segats escarpats de la població. Visitarem aquesta mansió d’etil neogòtic amb extraordinària riquesa decorativa, construït entre 1864 i 1884 i on l’il·lustre explorador científic Antoine d’Abbadie va instal·lar un observatori d’astronomia. Sortida cap a Saint Jean de Luz, poble pesquer considerat com una de les destinacions turístiques més atractives de la zona. Coneixerem la plaça principal, el passeig marítim i el carrer comercial amb el seu mercat. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap a Biarritz, població que va aconseguir fama internacional a mitjans del segle XIX, quan l’emperadriu Eugènia de Montijo el va descobrir i es va enamorar de les seves platges de sorra fina, dels seus penya-segats i de les seves aigües termals. Poc després, la població va començar a transformar el seu port balener en balneari i destí d’estiueig de moda de l’època. Farem un passeig guiat pel carrer comercial, l`església i tornarem amb una panoràmica per la costa fins a la Gran Platja i el Casino. Podrem contemplar les seves grans mansions i el Grand Hotel du Palais. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia.

  Ondres – Tren de la Rhune – Cambo-les-bains– Ondres

  Esmorzar a l’hotel. Avui farem un apassionant trajecte en el tren de la Rhune, l’únic de via estreta que queda al sud de França. Durant el recorregut gaudirem de l’increïble paisatge de la zona i descobrirem el panorama excepcional que ofereix el cim de la muntanya Larrun. Des d’aquí, tindrem una meravellosa vista de la costa basca francesa i dels cims dels Pirineus. Trasllat a Cambo-les-Bains i dinar. A la tarda, entrarem a Villa Arnaga, per conèixer a través dels planells informatius el que fou residència d’Edmont Rostand, autor de Cyrano de Bergerac. El complex consta d’una casa típica d’estil neo-basc amb grans salons i una rica decoració. Els seus jardins d’estil francès i anglès són d’una gran bellesa i ofereixen un relaxant entorn. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia

  Ondres – Saint Jean Pied de Port – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap a Saint Jean Pied de Port, bell poble històric i fronterer, principalment conegut per ser l’inici del Camí de Sant Jaume per molts peregrins. A través de la visita guiada, podrem conèixer aquesta vila medieval fortificada. Ens captivaran els seus carrerons empedrats, plens de cases antigues, el vell pont sobre el riu Nive i les façanes pintoresques vora l’aigua. Dinar en ruta. Retorn als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Autocar de largo recorrido.
  • Recogida desde diferentes poblaciones (consultar puntos de recogida).
  • Pensión completa durante todo el viaje con agua y vino incluidos en las comidas.
  • Alojamiento en el hotel definido en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno en ruta del primer día.
  • Propinas
  • Extras de carácter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.


  Requisitos:

  DNI en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI.
 • Puntos de recogida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente MAJORS DE 60 ANYS
  Precio base por persona en habitación doble 995,00 € 970,00 €

  Suplemento individual 155.00€

  Opcional:
  60 o + años -25.00€
  Ven con amigos -25.00€
  Servicio gastos de anulación 20.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio:

  Mayores de 60 años. Si ya tenéis 60 años o los hacéis antes del inicio del viaje, disfrutaréis de nuestro precio especial.

  Tráenos amigos. Si venís acompañados de amigos que nunca hayan viajado con nosotros, disfrutaréis de nuestro precio especial. Os aplicaremos el descuento a tantos clientes habituales como clientes nuevos nos traigáis.

   

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 30 días antes de la salida del viaje

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, enero 2020.