937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Alaska con parque Nacional de Denali
 • Grupo máximo 20 personas
Precio por persona en habitación/ camarote doble
7415 €
Alaska con parque Nacional de Denali

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Alaska con parque Nacional de Denali

  Precio por persona en habitación/ camarote doble 7415 €

 • Itinerario

  16 d'Agost. Dijous.

  Barcelona –  Vancouver

  Presentació en els mostradors de Air Canada a la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona a les 10:00 hores .Sortida en el vol AC/1913 de les 12.50 .Arribada a l'aeroport de Mont-real i connexió amb el vol AC/307 a Vancouver. Trasllat i allotjament  a l'hotel Fairmont Waterfront 5* o similar. Sopar en un restaurant.

   

  17 d'Agost. Divendres.

  Vancouver
  Esmorzar a l'hotel. Aquest matí  realitzarem una visita panoràmica de la ciutat de Vancouver. La ciutat de Vancouver es considerada la més cosmopolita del Canadà , a causa de la seva diversitat de cultures .Durant la visita a la ciutat  veurem el barri xinès, el carrer Robson, el districte financer, la badia dels Anglesos i el parc Stanley (tan gran com tot el districte financer).A l’hora convinguda trasllat al port de Vancouver. Embarcament al vaixell Millennium de la Celebrity Cruises en cabines exteriors . Dinar i sopar a bord. Nit de navegació.

   

  18 d'Agost. Dissabte.

  Inside Passage

  Pensió completa a bord. Dia sencer de navegació pel Inside Passage o també conegut com el Passatge Interior, és un conjunt de canals que formen una ruta costanera per a bucs transatlàntics des de la regió nord-occidental del Panhandle d'Alaska fins a la costa de la Columbia Britànica. La zona és composta per mes 1.000 illes, 24.000 km de costa i milers de cales i badies
   

  19 d'Agost. Diumenge.

  Inside Passage – Herring Cave

  Pensió completa a bord. De bon matí arribada al port de Ketchikan . Aquesta ciutat és coneguda  com la primera ciutat d’Alaska, degut a la seva ubicació  a l’extrem sud del Inside Passage.  Opcional: Avui visitarem  la zona de Herring Cave   on podrem veure ossos negres en el seu habitat natural. També podrem gaudir d’un passeig a traves dels densos boscos  A la tarda continuem la navegació.

   

  20 d'Agost. Dilluns.

  Icy Strait Point

  Pensió completa a bord. Al matí arribada al port Icy Strait Point, molt aprop  d’aquest punt trobem  la petita localitat de Hoonah. Opcional: Possibilitat de fer una excursió d’albirament de balenes. A la tarda continuem la navegació .

   

  21 d'Agost. Dimarts

  Juneau

  Pensió completa a bord .Al matí arribada a Juneau , la capital de l’estat d’Alaska. Aquesta ciutat resulta molt singular, ja que és una de les úniques poblacions estatunidenques sense accés per carretera. La població nadiua és d'origen tlingit, un poble de riques tradicions artístiques, amb domini propi del teixit, l'escultura, la dansa i el cant. Pensió completa a bord . Opcional: de pujar al Mont Robert amb telefèric, per gaudir d’una bonica panoràmica . A la tarda continuem la navegació. . A la tarda continuem la navegació.


   

  22 d'Agost. Dimecres.

  Skagway

  Pensió completa a bord. Al matí arribada a Skagway . L'àrea al voltant de l'actual Skagway va ser habitada per persones Tlingit des de temps prehistòrics. Ells pescaven i caçaven en les aigües i els boscos de la zona i s'havia convertit en un pròsper comerç amb altres grups de persones en la costa i a l'interior. Opcional de fer una excursió en el tren panoràmic  White Pass railway .A la tarda continuem la navegació .
   

  23 d'Agost. Dijous.

  Hubbard Glacier

  Pensió completa a bord. Dia sencer de navegació . Arribarem a la badia de Yakutat amb el nostre vaixell i veurem les impressionants parets  de la glacera Hubbard, amb 122 km de llargada es considerada la glacera més llarga de Nord-Amèrica .A la tarda continuarem amb la navegació.
   

  24 d'Agost. Divendres.

  Seward – Whittier- Anchorge (100km)

  Esmorzar a bord. Arribada a Seward. Trasllat al port de Whittier on realitzarem amb un catamarà la navegació per l’Estuari del Príncep Guillem i les seves majestuoses glaceres. Dinar tipus pic nic a bord. En acabar, seguirem el nostre viatge per carretera a la ciutat d’Anchorage. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'hotel Springhill Suites o similar.

   

   

  25 d'Agost. Dissabte.

  Anchorge – Talkeetna –Tren panoramic –Denali (185 km)

  Esmorzar a l'hotel. Al matí , ens desplaçarem per carretera cap al nord, en ruta visitem el pintoresc poble de Talkeetna on es va gravar la sèrie de “Doctor a Alaska” . Dinar. A la tarda, posarem rumb cap a Denali amb un tren panoràmic veient paisatges de gran bellesa . Sopar en un restaurant. Allotjament a l'hotel Bluffs o similar.

   26 d'Agost. Diumenge.

  Denali

  Esmorzar a l'hotel. Visita al parc nacional Denali en autobusos designats pel mateix  parc . Veurem el seu variat ecosistema de coníferes, tundra i si el clima ho permet podrem apreciar la majestuosa muntanya Denali, la més alta d'Amèrica del Nord. Durant tot el trajecte hi ha gran possibilitat de veure fauna en el seu hàbitat. Dinar en el parc tipus pic nic. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'hotel.

   

  27 d'Agost. Dilluns.

  Denali – Anchorage ( 385 km)

  Esmorzar a l'hotel. A mig matí ens traslladarem  per carretera cap a la ciutat de Anchorage, la més poblada de l’estat d’Alaska. Dinaren ruta. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'hotel Springhill Suites o similar


   

  28 d'Agost. Dimarts.

  Anchorage - Vancouver

  Esmorzar a l'hotel. Durant el matí disposarem de temps lliure per acabar de descobrir els diferents racons d’aquesta ciutat del nord d’Alaska. Dinar en un restaurant . A l’hora convinguda trasllat a l'aeroport de Anchorage. Sortida en el vol AC537 de les 15:05 hores. Arribada prevista a Vancouver a les 19:00 hores. Trasllat a l'hotel Fairmont Waterfront 5 o similar.  Desprès del registre a l’hotel, Sopar en un restaurant.

   

  29 d'Agost. Dimecres.

  Vancouver – Mont-real

  Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport de Vancouver i sortida amb el vol AC304 direcció Mont-real. Dinar a l'avió. Connexió amb el vol AC1912 destí Barcelona. Sopar i Nit a l'avió. Arribada prevista a les 10:05 a l'aeroport del Prat. Fi dels nostres serveis.

   

   

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Air Canada. Barcelona- Monreal- Vancouver- Monreal- Barcelona(Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje  (algunas comidas por horario podrán ser en el avión)
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Guía local en destino durante las excursiones.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.
  • Propina servicios locales. 


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno y almuerzo del primer día.
  • Bebidas en las comidas.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia minima 6 meses . El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente Compra anticipada
  Precio por persona en habitación/ camarote doble 7.415,00 € 7.195,00 €

  Suplemento habitación individual 2685.00€
  Compra Anticipada -220.00€
  Tasas aéreas, y de embarque, a reconfirmar 30 días antes de la salida. 375.00€
  Visado ESTA entrada USA 15.00€
  Visado de entrada Canadá ETA 10.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -220.00€
  Teleferico Mt Roberts 30.00€
  Crucero avistamiento de ballenas 155.00€
  Tren White Pass 140.00€
  Osos a Heering Cove 171.00€
  Servicio gastos de anulación 100.00€

  Condiciones garantizadas con una participación  mínima de 10 personas, tiene que hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina   

   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

   

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves

   

  Equipaje de mano (avión)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, noviembre 2017