937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Albania y Macedonia
 • 10 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona en habitación doble
1525 €
Albania y Macedonia

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Albania y Macedonia

  Precio base por persona en habitación doble 1525 €

 • Itinerario

  Primer dia. Dijous.

  Punts d’origen – Barcelona – Tirana

  Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors d'Alitàlia de la Terminal 1 de l'aeroport de Barcelona per sortir en el vol AZ/79 de les 16.45 hores en direcció Tirana via Roma. Arribada a Tirana a les 23.20 hores. Trobada amb la guia i trasllat a l'Hotel Tirana Internacional 4* o similar. Allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia. Divendres.

  Tirana – Kruja – Tirana

  Esmorzar a l’hotel. Començarem la visita de la ciutat per la seva plaça principal , la plaça Scanderbeg. Visitarem el Museu Nacional de la Història decorat amb un gran mosaic en la seva façana anomenat Albània, i la mesquita d’Et’hem Beu amb els seus frescos únics. Dinar. Després continuarem cap a Kruja, atracció turística amb unes vistes espectaculars des de la muntanya. El més important d'aquesta ciutat són la fortalesa amb la seva ciutadella i el basar tradicional. Aquest basar és el típic mercat oriental que ofereix tot tipus d'antiguitats i artesanies fetes per la gent local de la regió. Retorn a Tirana. Sopar i allotjament a l’hotel.


  Tercer dia. Dissabte.

  Tirana – Durres – Apol·lònia – Vlore

  Esmorzar a l’hotel. Al mati ens dirigirem a Durres, coneguda pels seus monuments arquitectònics. Visitarem l'antiga muralla de la ciutat, l'amfiteatre romà i el passeig marítim. Dinar en un restaurant. A continuació visitarem l'antiga ciutat d’Apol·lònia i els seus principals atractius: la muralla fortificada de la ciutat, el Prutaneon, el Bouleterion, el Teatre, i el Nympheum. A la tarda, viatjarem cap a Vlora. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'Hotel Partner Vlora 4* o similar.

   

  Quart dia. Diumenge.

  Vlora – Castell d'Ali Pacha – Butrinto – Gjirokaster

  Esmorzar a l'hotel. Avui continuarem el nostre viatge per la Riviera albanesa, amb diverses parades pel camí, començant pel Parc nacional de Llogara. Es considera una de les atraccions turístiques naturals més importants d'Albània. La següent parada serà a la badia de Porto Palermo, a on visitarem el seu castell. Dinar en ruta. A la tarda viatjarem al lloc arqueològic de Butrinti, un parc nacional que consisteix en una zona arqueològica molt ben conservada, i que connecta amb el mar Jònic a través d'un canal natural. Després seguirem viatjant seguint el riu Bistrica per veure la deu de l'Ull Blau, un dels Monuments de Natura d'Albània. Arribada a Gjirokaster. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Argjiro Gjirokaster 4* o similar.

   

  Cinquè dia. Dilluns.

  Gjirokaster – Berat

  Esmorzar a l'hotel. Avui coneixerem la ciutat de Gjirokaster, amb les seves principals atraccions, com ara la ciutadella i la casa Skendulaj. Coneguda com La ciutat de Pedra, és Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Dominat per la ciutadella sobre el pujol principal de la ciutat, Gjirokaster és una ciutat màgica amb un passat impressionant. Des dels feudals medievals, els paixàs otomans fins a les colònies italianes, la ciutat ha conegut diversos governadors i ha inspirat a poetes, escriptors i artistes. Dinar. A continuació viatjarem cap a la ciutat de Berat. A l’arribada visitarem els centres històrics de Mangalemi i Gorica. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l'Hotel Grand White City Berat 4* o similar.


  Sisè dia. Dimarts.

  Berat – Korce

  Esmorzar a l'hotel. Al mati coneixerem la ciutadella i el museu iconogràfic dins de la Catedral Ortodoxa de la Dormició de la Verge. Després, viatjarem cap a l'est del país per arribar a la ciutat de Korca. Dinar en ruta. Un cop arribem, visitarem la ciutat de Korca i el seu museu d'art medieval. La ciutat és coneguda com el centre de la cultura i d'art. El Museu Nacional de l'Art Medieval té alguns dels millors treballs d'iconografia a Europa. Avui dia la ciutat segueix sent el centre més gran cultural i econòmic del sud-est del país. Presenta arquitectura i tradició oriental barrejada amb l'arquitectura occidental francesa. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l'Hotel Boutique Hani i Pazarit 4* o similar.

   

  Setè dia. Dimecres.

  Korça – Bitola – Heraclea – Skopje

  Esmorzar a l'hotel. Viatgem a Macedònia en un tram molt agradable al costat del llac de Prespa. La regió del llac de Prespa és un parc natural d'una gran importància gràcies a la biodiversitat i les espècies endèmiques de la zona. Arribarem a la ciutat de Bitola, segona ciutat més gran de Macedònia i amb un patrimoni cultural i històric molt important. Visitarem també el lloc arqueològic d'Heraclea, important ciutat durant el període hel·lè gràcies a la seva posició estratègica en límit de la frontera de Macedònia amb Epir. Després d'aquestes visites continuarem el nostre viatge cap a la capital de Macedònia amb diverses parades en el camí, com un dels cellers famosos de Tikvesh, la regió que produeix vins de Macedònia. Dinar. A la tarda arribarem a Skopje. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Holiday Inn 5* o similar.

   

  Vuitè dia. Dijous.

  Skopje – Ohrid

  Esmorzar a l'hotel. Començarem la visita a la capital de Macedònia, dividida entre el nucli antic i el nou. El pont de pedra sobre el riu Vardar connecta la part antiga otomana de la ciutat Stara Charshija i la fortalesa amb la part nova. D'interès especial és la nova plaça Macedònia, amb la seva enorme estàtua d’Alexandre el Gran envoltat de molts personatges històrics. També visitarem l'antiga ciutat otomana amb les seves petites botigues, mesquites, cafeteries i restaurants de menjar tradicionalAcabarem la visita en el lloc on va néixer la Mare Teresa de Calcuta. Dinar. A continuació viatjarem cap a l’oest de Macedònia per arribar a Ohrid. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Unique Resort Ohrid 4* o similar.

   

  Novè dia. Divendres.

  Ohrid

  Esmorzar a l'hotel. Visita a peu de la ciutat d'Ohrid, que s'estén en un pujol amb vista al llac. La bellesa del llac d'Ohrid i l'arquitectura històrica de la ciutat són protegides com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Acabarem la visita en un passeig en vaixell per poder gaudir d’una vista panoràmica de la part antiga de la ciutat. Farem un passeig amb vaixell amb el qual podrem gaudir d’una vista panoràmica del casc antic de la ciutat. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el monestir de Sant Naum que es troba a la costa sud del llac d'Ohrid i va ser un dels centres espirituals i religiosos més importants en els Balcans. Gaudirem d’un passeig amb vaixell pels deus del llac d’Ohrid. Sopar i allotjament a l’hotel. 

   

  Desè dia. Dissabte.

  Ohrid – Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Al mati ens dirigirem fins a Tirana. Dinar. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport de Tirana. Sortida en  el vol d'Alitalia de les 16.00 hores en direcció a Barcelona (via Roma). Arribada a Barcelona a les 23.15 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Alitalia Barcelona - Roma - Tirana - Roma - Barcelona (Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Traslado desde las poblaciones de recogida al aeropuerto de Barcelona (consultar puntos de recogida).
  • Pensión completa durante todo el viaje con agua incluida en las comidas.
  • Alojamiento en el hotel / en los hoteles definido/s en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Guía local en destino durante todo el viaje.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno y almuerzo del primer día.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas servicios locales.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados como incluidos.


  Requisitos:

  DNI en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 1.525,00 € 1.475,00 €

  Suplemento individual 270.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 265.00€
  Compra Anticipada -50.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -50.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas. Es necessario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reservas online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Diciembre 2018.