937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Alsacia, Mercadillos Navideños
 • 4 días, avión y autocar, todo incluido y guia acompañante. Fechas de salida: 29 de noviembre, 6 y 13 de diciembre
Precio base por persona en habitación doble desde
695 €
Alsacia, Mercadillos Navideños
 • Alsacia, Mercadillos Navideños

  Precio base por persona en habitación doble desde 695 €

 • Itinerario

  Primer dia. Divendres.

  Barcelona – Mulhouse

  Presentació als taulells de la companyia Swiss a la termi­nal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 7.30 hores. Sortida en el vol LX1953 a les 9.45 hores en direcció Zuric. Arribada prevista a les 11.40 hores i trasllat a Mulhouse. Arribada a l’Hotel Bristol 3* (cèntric) o similar i dinar. Aquesta tarda, amb el nostre acompanyant, passejarem per aquesta ciutat d’art i d’història que revela els seus encants als seus diferents barris sense deixar de sorprendre el visitant: vidrieres del segle XIV, façanes d’estil renaixentista renà, palauets, parcs i jardins, herèn­cia de segles passats. Finalitzarem el nostre recorregut amb la visita al seu Mercat de Nadal que se situa davant de l’església de St. Etienne. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia. Dissabte.

  Mulhouse – Estrasburg – Mulhouse

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem fins a Estrasburg, on realitzarem una visita panoràmica de la ciutat per veure alguns dels edificis situats fora del centre històric com el Parlament Europeu. Després ens dirigirem cap al centre de la ciutat per fer un passeig per la zona antiga, de la qual destaquem la Catedral de Notre-Dame, mag­níficament coronada per una fletxa gòtica de 142 metres d’alçada. També ens acostarem al barri de la Petite France, l’encantador barri d’Estrasburg ple de cases amb entramats de fusta decorades amb corones d’advent i petites botiguetes amb productes nadalencs. Dinar en un restaurant. A la tarda farem un passeig pel Christkindelmärik, el preciós mercat de Nadal d’Estrasburg situat al peu de la Catedral Gòtica d’Estrasburg i la ciutat vella. A l’hora convin­guda, retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia. Diumenge.

  Mulhouse – Obernai – Riquewihr – Colmar – Mulhouse

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem per carretera a Obernai, un poble amb un encant molt singular, en el que realitzarem un recorregut panoràmic. Seguirem la nostra ruta cap a Riquewihr, la famosa ciutat productora del vi Riesling que compta amb un preciós centre històric. Trasllat a Colmar i dinar en un restaurant. A la tarda passejarem per Colmar, una preciosa ciutat plena de canals i casetes de fusta que acull cinc mercats nadalencs, cadascun amb una especialitat diferent. A l’hora convinguda, retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia. Dilluns.

  Mulhouse – Zuric – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem cap a Zuric, capital financera i econòmica de Suïssa. Disposarem de temps al seu mercat de Nadal, considerat un dels més bonics d’Europa. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol directe LX1956, de la companyia Swiss, a les 17.25 hores. Arribada prevista a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 19.10 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Swiss en vuelo directo, Barcelona – Zurich – Barcelona (Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje.
  • Alojamiento en el hotel definido en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno primer día.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  DNI o pasaporte en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI o pasaporte.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 715,00 € 695,00 €

  Suplemento individual 95.00€
  Tasas aéreas, y de embarque, a reconfirmar 30 días antes de la salida. 95.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -20.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, abril 2019