937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Argentina
 • Viatge de 14 dies. Grup màxim 20 persones
 • ( Viaje no vigente. Consulta disponibilidad de nuevas fechas )
Preu base per persona en habitació doble
5215 €
Argentina

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Argentina

  Preu base per persona en habitació doble 5215 €

 • Itinerario

  24 de novembre. Dissabte.

  Barcelona – Buenos Aires.

  Presentació als taulells de Vueling de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona. Vol a Madrid. Connexió vol d’Aerolineas Argentinas AR/1133 de les 19.10 hores. Nit a l’avió.

   

  25 de novembre. Diumenge.

  Buenos Aires – Iguaçu.

  Arribada a Buenos Aires. Connexió amb el vol en direcció a Iguaçu. Un cop arribem, visitarem les famoses cascades pel costat brasiler. A través de les passarel·les i miradors d’aquest costat, es pot apreciar una panoràmica de quasi la totalitat dels salts, fins i tot ens podem apropar fins a la impressionant Gorja del Diable. Dinar. Trasllat a l’hotel Esturion Iguazu o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  26 de novembre. Dilluns.

  Iguaçu.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem el costat argentí  des d’on, a més de gaudir d’una perspectiva diferent, ens podem endinsar en el cor dels mateixos salts i caigudes d’aigua. Les passarel·les permeten al visitant recórrer els saltants des de diferents angles. També realitzarem una emocionant excursió amb vaixell que ens acostarà als saltants més importants del cantó Argentí. Dinar. Temps lliure per gaudir d’aquest inigualable entorn salvatge. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  27 de novembre. Dimarts.

  Iguaçu – Puerto Madryn.

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar un vol cap a Buenos Aires. Refrigeri a l’avió i connexió cap a Trelew. Trasllat a Puerto Madryn. Sopar. Allotjament a l’hotel Peninsula 4* o similar.

   

  28 de novembre. Dimecres.

  Península Valdés.

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a realitzar una excursió a Península Valdés, considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Pocs llocs al món ofereixen la possibilitat d’observar en el seu àmbit natural tanta quantitat d’animals com a Península Valdés. Pingüins, llops i elefants marins i nombroses aus, entre d’altres, es concentren en els seus 360 mil hectàrees. Dinar en una granja a base d’un típic “asado argentino”. A la tarda ens desplaçarem fins a la pingüinera de San Lorenzo on podrem observar de ben a prop aquest simpàtics animals. Retorn a Puerto Madryn. Sopar i allotjament a l’hotel. Opcional: Albirament de Balenes a Puerto Piràmides.

   

  29 de novembre. Dijous.

  Puerto Madryn – El Calafate

  Esmorzar a l’hotel. Al matí gaudirem de temps lliure. Després ens traslladarem fins a l’aeroport per agafar el vol directe a El Calafate. Refrigeri a l’avió. Trasllat a El Calafate. Arribada a l’hotel Alto Calafate o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  30 de novembre. Divendres.

  El Calafate.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem la glacera més coneguda i imponent del Parc Nacional Los Glaciares, Perito Moreno, situada al braç sud del Llac Argentí. Els seus 5 quilòmetres d’amplada i la seva alçada de 70 metres impressionen als seus visitants. Aquesta glacera mostra un sorprenent i curiós fenomen. A causa de l’increment constant de la temperatura i de la gran acumulació de massa de gel, els despreniments de gegants blocs de gel, provoquen un espectacle visual inigualable. Dinar. A la tarda realitzarem una excursió amb vaixell per arribar el més a prop possible a les parets de la glacera. En acabar retorn a El Calafate. Sopar i allotjament a l’hotel

   

  1 de desembre. Dissabte.

  El Calafate (Parque Nacional Los Glaciares).

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem a primera hora del matí cap al Parc Nacional de Los Glaciares. Ens traslladarem fins a Punta Bandera, on navegarem pel Llac Argentí, amb una llanxa que ens portarà a descobrir les principals glaceres que banyen aquestes aigües. La glacera Upsala, ubicada al braç nord del mateix llac, és la de major grandària, amb una extensió de 50 quilòmetres i una amplada de quasi 10 quilòmetres. També coneixerem la Glacera Onelli, coneguda per ser el “cementiri dels icebergs”. Dinar tipus pic -nic. A la tarda, retorn a El Calafate. Sopar i allotjament a l’hotel

   

  2 de desembre. Diumenge.

  El Calafate- Ushuaia ( Terra de Foc )

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir cap a Ushuaia, la ciutat més austral del món i capital de la Terra del Foc. Trasllat a l’hotel Los Acebos  4* o similar. Dinar i distribució d’habitacions. A la tarda visitarem el Museu del Presidio, a través del qual podrem descobrir la vida en terres australs al llarg dels anys. Més tard, disposarem de temps lliure per anar de compres i prendre una infusió de mate. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  3 de desembre. Dilluns.

  Ushuaia (Terra del Foc).

  Esmorzar a l’hotel. Al matí navegarem pel Canal de Beagle, el qual disposa d’una longitud de 180 quilòmetres i  desemboca al Pacífic. Retorn a Ushuaia per dinar. A la tarda ens desplaçarem a través del conegut “Tren del Fin del Mundo” fins a El Parc Nacional de la Terra del Foc, el qual integra paisatge de bosc, muntanya i llacs. Sopar i allotjament a l’hotel

   

  4 de desembre. Dimarts.

  Ushuaia – Buenos Aires.

  Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per descansar o fer un passeig pel poble de El Calafate. Trasllat a l’aeroport per volar fins a Buenos Aires. Refrigeri a l’avió. Arribada  a mitja tarda  a Buenos Aires. Trasllat a l’hotel Brodway o similar .Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

   

  5 de desembre Dimecres.

  Buenos Aires.

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a visitar la capital del país, de la que destaquem les principals avingudes de la ciutat, com la del 9 de juliol, l’avinguda i la plaça de Mayo, la Casa Rosada, seu de la Presidència de la nació, el Palau de la Moneda i el Congrés de la Nació. Dinar en un cèntric restaurant. Continuarem la visita pels barris de San Telmo i La Boca, amb el seu famós “caminito”. Sopar en un  restaurant. Retorn a l’hotel i allotjament.Opcional: Sopar en un conegut restaurant per gaudir d’un espectacle de Tangos. Retorn a l’hotel.

   

  6 de desembre. Dijous.

  Buenos Aires – Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí tindrem temps lliure per a realitzar algunes compres. Dinar en un restaurant. Trasllat a l’aeroport. Sortida en vol AR/2895 de les 23.55 hores a Barcelona via Madrid. Nit a l’avió. Opcional: Excursió Delta del Tigre.

   

  7 de desembre. Divendres.

  Barcelona

  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 20.00 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 5.215,00 € 5.070,00 €

  Suplemento habitación individual 770.00€
  Compra Anticipada -145.00€
  Tasas aéreas, y de embarque, a reconfirmar 30 días antes de la salida. 590.00€
  Seguro asitencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO

  Opcional:
  Descuento pago total -145.00€
  Cena espectáculo de tango 70.00€
  Crucero avistamiento de ballenas 105.00€
  Opcional: visita delta tigre 50.00€
  Servicio gastos de anulación 75.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de XX personas, tiene que hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

   

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

   

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

   

  Servicio gastos de cancelación (+info)

   

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

   

  Reservas online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Abril 2018