937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Azerbaiyan y Georgia
 • 9 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante.
Precio base por persona en habitación doble desde
1795 €
Azerbaiyan y Georgia
 • Azerbaiyan y Georgia

  Precio base por persona en habitación doble desde 1795 €

 • Itinerario

  19 de setembre. Dissabte.

  Barcelona – Baku

  Presentació als taulells de facturació de Turkish Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 09.30 hores per sortir en el vol TK 1854 de les 11.30 hores en direcció Bakú (via Istanbul). Arribada prevista a les 21.05 hores. Tràmits d’immigració i trasllat al Hotel Sappire Inn Baku 4* o similar. 

   

  20 de setembre. Diumenge.

  Baku

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la capital d’Azerbaidjan, ciutat de contrastos. A la vora del mar Caspi, Bakú va ser lloc d’encreuament durant la Ruta de la Seda. La seva prosperitat més recent es deu a les seves reserves petrolíferes i de gas. Iniciarem el recorregut pel centre històric medieval, Ichere Sheher, amb els seus carrerons laberíntics. Veurem la torre de la Donzella, la Mesquita de Dzhuma i el Palau dels Shirvans el qual visitarem. Pujarem al carrer dels Màrtirs, el punt més alt de la ciutat, per gaudir d’una vista impressionant. Al sud de la ciutat vella veurem els edificis art-déco i modernistes, les Flame Towers, els tres gratacels més alts de la ciutat i altres edificis luxosos. Dinar en un restaurant. A la tarda anirem a la part moderna, visitarem el centre cultural Haydar Aliyev Center, obra futurista de l’arquitecta Zaha Hadid que va rebre el premi del millor disseny del món l’any 2014. Per acabar la visita, passejarem pel passeig marítim, ple d’embarcacions luxoses, cafeteries, botigues i edificis moderns. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel. 

   

  21 de setembre. Dilluns.

  Baku – Absheron – Gobustan – Baku

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, amb el nostre autocar, anirem al nord de la península d’Absheron, a 30 kilòmetres de la ciutat. Visitarem el temple del foc d’Ateshgah, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i conegut com el temple de les tres religions. Ha estat un lloc sagrat pels Hindús, Sijs i Zoroastrians. En acabar, marxarem a Yanar Dag o Muntanya de Foc. Aquest nom li ve donat perquè les parets d’aquesta muntanya estan cremant contínuament. Dinar en un restaurant. A la tarda, arribarem al Parc Nacional de Gobustán, on podrem admirar algunes de les 7.000 pintures rupestres amb escenes de la vida quotidiana. En aquest parc també es troben 400 petits volcans actius amb petites erupcions de fang. En acabar la visita, retorn a Bakú. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel. 

   

  22 de setembre. Dimarts.

  Baku – Shamakhi – Sheki

  Esmorzar a l’hotel. Sortida de Bakú en direcció a Shamankai, antiga capital de l’estat de Shirvanshah. Aquesta històrica població conserva la mesquita més antiga del Caucas i diferents mausoleus dels segles XV al XIX. Visita de la seva part monumental. Dinar en un restaurant. Continuarem la nostra ruta cap a Sheki, important en el segle XIX per la seva producció de seda. Actualment és una de les poblacions històriques més importants del país i des del 2019 és considerada Patrimoni Mundial de la UNESCO. Visitarem el Palau de Sheki Khan, una meravella arquitectònica amb mosaics multicolors a la seva façana així com una gran ornamentació interior amb vitralls francesos i ceràmica otomana. En acabar, coneixerem un caravanserai, hostal pels marxants que venien i compraven la seda, i el poble de Kish, amb una preciosa església cristiana. Sopar en un restaurant i allotjament a l’Hotel Marxal resort 4* o similar.

   

  23 de setembre. Dimecres.

  Sheki – Lagodekhi (entrada a Geòrgia) – Kakheti – Gremi - Alaverdi – Tbilisi

  Esmorzar a l’hotel. Durant el matí, recorrerem les últimes terres d’Azerbaidjan arribant a la frontera amb Geòrgia cap al migdia. Tràmits duaners i continuació a Kakheti, la regió vinícola més important del país. A Kvareli , visitarem la bodega Khareba, tallada a la roca, on degustarem un del seus vins durant el dinar. A la tarda, continuació cap a Gremi, ciutat comercial que va jugar un paper important a la Ruta de la Seda. Visitarem la seva ciutadella i l’església dels Arcàngels, bell conjunt arquitectònic del segle XVI. També coneixerem la catedral d’Alaverdi, joia del segle XI i centre espiritual de la regió. Impressiona la seva alçada essent l’edifici religiós més alt del país fins al 2004. Després de la visita, continuació a Tbilisi. Trasllat al Hotel Aivani Old Tbilisi o similar. Sopar en un restaurant.

   

  24 de setembre. Dijous.

  Tbilisi

  Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem tot el dia a conèixer la capital del país, Tbilisi. Ciutat multiètnica i religiosa, amb una història complicada durant el domini persa i rus. Construïda el segle V a la vall del riu Mtkvari, és plena d’esglésies ortodoxes, gregorianes, catòliques romanes i mesquites. Actualment és una ciutat jove, moderna, amb gran ambient a qualsevol hora del dia. Iniciarem la visita a la part antiga, passejarem pels seus carres empedrats i veurem els seus balcons de fusta únics que aporten personalitat al barri. Continuarem amb la visita de l’església de Metekhi, la Catedral de Sioni i la basílica d’Anchiskhati. Pujarem a la fortalesa de Narikala, dominant la ciutat, i continuarem explorant el barri de banys sulfurosos d’estil oriental. Dinar en un restaurant. A la tarda, visitarem el Museu Nacional, en concret la sala de joies antigues. En acabar, veurem l’avinguda de Rustaveli on podrem contemplar l’exterior del Parlament i el Teatre de l’Òpera i el Ballet. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  25 de setembre. Divendres.

  Tbilisi – Mtskheta – Gori – Uplistsikhe – Gudairi

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Mtskheta, antiga capital del regne de Geòrgia. És sens dubte la ciutat de pelegrinatge més sagrada del país. Visitarem el monestir de Jvari, construït al mateix lloc on Sant Nino va clavar una creu de fusta per simbolitzar la conversió al cristianisme. També visitarem la catedral d’Avetitskhoveli, on la tradició explica que va ser enterrada la túnica de Crist. Dinar en un restaurant. Continuarem a Gori, població on va néixer el líder Soviètic Stalin. Breu parada. Seguirem a Uplistsikhe, antic assentament excavat a la roca. La seva fundació data de l’edat de Ferro. Passejarem i entrarem a les diferents coves i veurem el que havia estat el seu teatre i farmàcia a diferents palaus. Continuarem cap a Gudauri, al sud de la serralada del Gran Caucas. Allotjament al Gudauri Lodge Hotel 4* o similar. Sopar a l’hotel.

   

  26 de setembre. Dissabte.

  Gudauri – Stepantsminda – Ananuri – Tbilisi

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem cap a Stepantsminda, al llarg del riu Tergi. El paisatge de muntanya ens acompanyarà durant tot el camí, i, si el dia ho permet, podrem veure el pic Kazberg, el segon més alt de Geòrgia amb 5.047 metres d’altura. Amb vehicles 4x4 pujarem al monestir de Gergeti, i contemplarem la seva església dedicada a la santíssima Trinitat a 2.170 metres d’altura. Admirarem el paisatge del Gran Caucas des del cim. Dinar en un restaurant de la vall. A la tarda, tornada a Tbilisi i de camí visitarem la fortalesa d’Ananuri, residència dels Ducs d’Aragvi al segle XIII. Actualment és una de les fotografies més populars del país per la seva bellesa al costat de l’embassament de Zhinvali. Arribada a Tbilisi. Allotjament al Hotel Aivani Old Tbilisi o similar. Al vespre tindrem un sopar d’acomiadament amb danses folklòriques.

   

  27 de setembre. Diumenge.

  Tbilisi – Barcelona

  Trasllat de matinada a l’aeroport per sortir en el vol TK 381 de les 06.05 en direcció Barcelona (via Istanbul). Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 12.20 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Swiss/Lufthansa. Barcelona – Zúrich/Múnich – Nova Delhi – Zúrich/Múnich – Barcelona (Horarios definitivos en la documentación del viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje (algunas comidas, por horario, podrán ser en el avión)
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Guía local.
  • Seguro ampliado de asistencia en viaje


  Servicios no incluidos:

  • Bebidas en las comidas.
  • Extras de carácter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 1.845,00 € 1.795,00 €

  Suplemento individual 375.00€
  Visado de entrada: Azerbaiyán 25.00€
  Tasas aéreas, a reconfirmar 30 díass antes de la salida, por persona 260.00€
  Compra Anticipada -50.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -50.00€
  Servicio gastos de anulación 60.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 15 personas, tiene que hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, enero 2020.