937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Berlin, Mercados de Navidad
 • 4 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona en habitación doble
685 €
Berlin, Mercados de Navidad

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Berlin, Mercados de Navidad

  Precio base por persona en habitación doble 685 €

 • Itinerario

  Gaudeix de la capital d’Alemanya en l’època propera al Nadal, l’ambient és extraordinari. Berlín té més de 60 mercats repartits per tota la ciutat, hi trobaràs productes artesans, antiguitats i gastronomia local. Visitaràs els punts més emblemàtics de la ciutat que en aquestes dates semblen encara més especials: Potsdammerplatz és transforma en el “país de les meravelles”, Alexanderplatz s’omple de casetes de fusta i les artesanies omplen Gendarmenmarkt. No t’ho pots perdre.

   

   

  29 de novembre. Dijous.

  Berlín

  Presentació als taulells de la companyia Vueling, a la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona. Sortida en el vol directe VY1882 de les 11.25 hores en direcció a Berlín. Arribada prevista a les 14.20 hores. Trasllat a l'hotel Hampton by Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz o similar. Aquesta tarda visitarem els mercats nadalencs de la ciutat amb el nostre guia acompanyant. El de Gendarmenmarkt és considerat el més bonic de la ciutat, però també veurem el mercat de Rathaus i el de la Catedral. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'hotel.

   

  30 de novembre. Divendres.

  Berlín

  Esmorzar a l'hotel. Començarem el dia amb una ruta panoràmica en bus per visitar les dues zones que caracteritzen la capital alemanya, l’Est i l’Oest. Passejarem pel famós barri de San Nicolau, la Catedral de Berlín i l'illa dels Museus. Passarem també per l'avinguda dels kàisers veient l'Òpera Estatal i la Biblioteca Reial. Anirem a visitar el monument commemoratiu de l'Holocaust, la Postdamer Platz, i finalment ens dirigirem a el Mur de Berlín i la famosa porta de Brandemburg. Dinar en un restaurant. A la tarda ens dirigirem cap a l'illa dels Museus on visitarem el Museu de Pèrgam que alberga la impressionant col·lecció d'Antiguitats clàssiques, el museu d'Orient Pròxim i el museu d'Art Islàmic. Després ens dirigirem cap al Barri Jueu on visitarem l'antic cementiri jueu, el col·legi jueu i la nova sinagoga jueva. Passejarem pels animats patis d'Heckmann, i visitarem el mercat Hackescher. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'hotel.

   

  1 de desembre. Dissabte.

  Berlín – Postdam

  Esmorzar a l'hotel. Al matí ens dirigirem a la ciutat imperial de Postdam. Postdam és una ciutat carregada d'història; visitarem l'Alter Markt", una de les places barroques millor conservades d'Europa. Després ens dirigirem cap al centre històric on coneixerem el barri holandès. Visitarem el Palau Sanssouci i els seus jardins, que van ser residència de la dinastia Hohenzollern. Dinar en un restaurant. A la tarda retorn a Berlín. Temps lliure al voltant de Alexanderplatz, on està ubicat el nostre hotel. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'hotel.

   

  2 de desembre. Diumenge.

  Berlín – Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Matí per fer l'últim passeig per la ciutat. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport per sortir en el vol directe VY1883 a les 15.00 hores en direcció a Barcelona. Arribada a les 18.00 hores a la terminal T1 de l'aeroport de Barcelona. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Vueling de ida y vuelta (horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje.
  • Alojamiento en el hotel definido en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno y Almuerzo del primer día y Almuerzo del último día.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas.
  • Extras de carácter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.


  Requisitos:

  DNI en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos CLIENTS COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 685,00 € 665,00 €

  Suplemento habitación individual 160.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 60.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -20.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación  mínima de XX personas, tiene que hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina   

   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

   

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

   

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

   

  Servicio gastos de cancelación (+info)

   

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

   

  Reservas online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Febrero 2018