937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Burdeos, descubrimos Aquitania
 • 6 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona en habitación doble desde
1105 €
Burdeos, descubrimos Aquitania
 • Burdeos, descubrimos Aquitania

  Precio base por persona en habitación doble desde 1105 €

 • Itinerario

  20 d’agost. Dimarts.

  Punts d'origen – Chateau Merville – Bordeus

  Recollida a primera hora del matí amb el nostre autocar als punts d’origen definits i sortida en direcció a la frontera francesa. Arribada al Chateau de Merville. Destaquem els grans panells de fusta pintats a l’oli que decoren les parets i tapes de les portes del saló xinès, els tapissos flamencs de finals del Renaixement d’altres salons i les esplèndides vistes de la Vall del Garona i dels seus jardins de les que gaudirem durant el recorregut. El seu laberint de boix és únic a Europa. Dinar. Continuació cap a Bordeus, una de les ciutats més excitants, vibrants i dinàmiques de França. Arribada a l’Hotel Novotel Bordeaux Centre Meriadeck 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  21 d’agost. Dimecres.

  Bordeus

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí realitzarem la visita guiada d’aquesta ciutat que ha recuperat el seu esplendor del segle XVIII, amb la seva pedra daurada i el seu cor històric declarat Patrimoni Mundial de la UNESCO al 2007. Començarem amb una visita panoràmica per la Gran Esplanade des Quincoces i direcció als molls trobarem el quartier des Chartons. Coneixerem els nous barris de la Rive Droite i el Pont de Pierre, també anomenat Pont Napoleó. Finalitzarem la nostra visita a la zona del Grand Theatre amb la Place de la Comedie, el cor del Bordeus elegant, l’església de Notre Dame, considerada monument històric degut a la seva importància, la place de la Bourse, emblema de la ciutat a tot el món des de fa segles, i el Miroir de l’Eau, el mirall d’aigua més gran del món que alterna efectes extraordinaris de mirall i boira. Dinar. A la tarda, tindrem temps lliure per poder gaudir de tots els atractius que ens ofereix aquesta ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  22 d’agost. Dijous.

  Bordeus – Illa d’Oléron – Bordeus

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a l’illa d’Oléron on ens trobarem amb el guia local. Començarem el nostre recorregut per l’illa amb la visita guiada de la ciutadella del Castell d’Oléron. La ciutadella i les muralles que envolten la ciutat son l’evidència d’una història rica en esdeveniments. Dinar. A continuació, realitzarem un passeig en vaixell al voltant del Fort Boyard que ens permetrà observar de prop aquesta nau de pedra, símbol del patrimoni arquitectònic de la Charente-Maritime. Acabat el recorregut, ens desplaçarem a un espai ostreïcultor i natural on farem una degustació d’ostres. Després, visitarem la llotja del port de pesca de la Cotiniere, equipat amb una flota d’un centenar de vaixells.  Arribarem fins al Far de Chassiron, considerat “la fi del món”, on s’han conegut molts naufragis durant diversos segles. Finalitzat el nostre recorregut, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  23 d’agost. Divendres.

  Bordeus – Saint Emilion – Bordeus   

  Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem cap a Saint Emilion, poble medieval que forma part del Patrimoni Mundial per la UNESCO. Amb el nostre guia local i les seves explicacions recorrerem segles d’història, des del naixement del poble al segle VIII fins la Revolució Francesa, passant per la dominació anglesa. Descobrirem el seu gran passat a través dels seus principals monuments com són el Claustre, la porta de la ciutat, fortificacions i monuments subterranis. Dinar. A la tarda, realitzarem un recorregut per les seves vinyes, paisatge cultural inscrit també al Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Saint Emilion es únic en el seu gènere per la importància de les seves propietats vitícoles i la qualitat dels seus vins. Pararem en un dels seus “Chateau” per fer la visita amb tast dels seus vins. Aquesta visita ens permetrà admirar les vinyes, conèixer les diferents operacions de viticultura i visitar la sala d’elaboració i el celler. A l’hora convinguda, retorn a Bordeus. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  24 d’agost. Dissabte.

  Bordeus – Arcachon – Duna de Pilat – Bordeus

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Arcachon i visita guiada d’aquesta ciutat que ofereix un patrimoni marítim i arquitectònic testimoni de 150 anys d’història. Visitarem la ciutat de Tardor que manté el seu caràcter de poble de pescadors, la ciutat d’Estiu, amb el seu front al mar i els seus molls, la ciutat de Primavera, amb la font Sainte Anne des Abatilles i el jardí marítim Pereire al llarg de la platja, i la ciutat d’Hivern amb les seves elegants viles del segon Imperi. Dinar. Després continuarem el nostre recorregut guiat cap a la Duna de Pilat i la Badia d’Arcachon, amb unes increïbles vistes sobre el Cap Ferret. La Duna de Pilat és, amb diferència, la duna més alta d’Europa. Però no és només això, és el conjunt format per la seva increïble mida, un ambient fascinant, i el seu impressionant paisatge el que la fa única. A això se li afegeixen les seves formes i colors, que varien amb el temps, la llum, la sensació d’immensitat i la llibertat que proporciona i que ens farà gaudir d’una manera especial d’aquesta visita. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  25 d’agost. Diumenge.

  Bordeus – Abadia de Sorèze – Punts d'origen

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem cap a l’Abadia-Escola de Sorèze, abadia benedictina, fundada al 754, famosa per l’innovador mètode d’ensenyament que va practicar des del segle XVII fins al seu tancament al 1991. La seva reputació va ser tant important que va ser Reial Acadèmia Militar, i va acollir entre els seus murs estudiants de tot el món. A través de la nostra visita amb àudio guies podrem veure les aules, les sales de recepció i els dormitoris dels estudiants restaurats en un ambient sensible que ens permetrà familiaritzar-nos amb l’estil de vida de l’escola residencial. Completarem la visita amb el Museu Dom Robert i de la tapisseria del segle XX, on podrem comprendre el procés de creació d’un tapís, des del dibuix preparatori fins el treball acabat i rendir homenatge als coneixements dels teixidors d’Aubusson, classificats com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Dinar. Continuació del camí de retorn cap als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Autocar de largo recorrido.
  • Traslado desde diferentes poblaciones (consultar puntos de recogida).
  • Pensión completa durante todo el viaje con la bebida incluida en las comidas.
  • Alojamiento en el hotel definido en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno en ruta del primer día.
  • Propinas
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  DNI en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI.
 • Puntos de recogida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente MAJORS DE 60 ANYS
  Precio base por persona en habitación doble 1.105,00 € 1.075,00 €

  Suplemento individual 310.00€

  Opcional:
  60 o + años -30.00€
  Ven con amigos -30.00€
  Servicio gastos de anulación 15.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio:

  Mayores de 60 años. Si ya tenéis 60 años o los hacéis antes del inicio del viaje, disfrutaréis de nuestro precio especial.

  Tráenos amigos. Si venís acompañados de amigos que nunca hayan viajado con nosotros, disfrutaréis de nuestro precio especial. Os aplicaremos el descuento a tantos clientes habituales como clientes nuevos nos traigáis.

   

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 30 días antes de la salida del viaje

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Febrero 2019.