937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Castillos del Loire y Gargantas del Tarn
 • 5 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona en habitación doble desde
1025 €
Castillos del Loire y Gargantas del Tarn
 • Castillos del Loire y Gargantas del Tarn

  Precio base por persona en habitación doble desde 1025 €

 • Itinerario

  23 de juliol. Dilluns.

  Punts d'origen – Barcelona – Nantes – Tours

  Recollida amb el nostre autocar als punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors de Vueling de la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 5.10 hores. Sortida amb el vol directe VY2974 a les 7.10 hores en direcció a Nantes. Arribada prevista a les 8.40 hores. A continuació realitzarem la visita guiada de Nantes, ciutat natal de Julio Verne que combina les més antigues tradicions amb el caràcter avantguardista de la seva gent. La nostra visita ens permetrà conèixer els elements imprescindibles de la història de Nantes, des del període de la edat mitja fins avui en dia. Destaquem el Barri de Sainte Anne, des d’on gaudirem d’unes vites magnífiques sobre la ciutat. Dinar. A l’hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Tours, la ciutat més important de la Vall del Loire. Arribada a l’hotel Mercure Tours Centre Gare 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  24 de juliol. Dimarts.

  Tours – Castell de Chambord – Castell d’Amboise – Tours  

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap al Castell de Chambord, el més gran i bell castell del Loire. Realitzarem la visita amb Histopad d’aquest Castell, obra mestra del Renaixement. Ens endinsarem a les seves sales, reconstruïdes com a l’època de François I, i ens meravellarem amb la seva famosa escala, una enginyosa construcció que permetia que dues persones pugessin i baixessin al mateix temps sense creuar-se. Se sap que Leonardo da Vinci va influenciar alguns dels seus elements decoratius més notables. Seguirem la nostra ruta cap al Castell d’Amboise. La seva silueta domina majestuosament el Loire i les teulades de pissarra de les cases de la ciutat vella d’Amboise. Durant la nostra visita amb audioguia podrem gaudir de la sensació de reviure el passat mentre admirem les excepcionals col·leccions de mobles i altres elements decoratius en estils gòtic i renaixentista. Finalitzarem la nostra visita amb els jardins i la terrassa, autèntics miradors amb una vista incomparable de la Vall. Dinar. Retorn a Tours i visita guiada d’aquesta ciutat, fundada al segle V aC i que ha sabut evolucionar sense fer malbé l’antic patrimoni arquitectònic de la Ciutat Vella. Destaquem la plaça Plumereau, lloc de gran animació. Al voltant de la plaça, podrem contemplar les belles façanes de les cases antigues, algunes de les quals han conservat les seves pintoresques escultures de fusta. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  25 de juliol. Dimecres.

  Tours – Abadia de Fontevraud – Jardins de Villandry – Castell d’Azay le Rideau – Tours

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem cap a la Abadia de Fontevraud, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i considerada un dels complexes abacials més grans del món. Convertida ara en centre cultural, durant la visita podrem contemplar l’església abacial romànica, que alberga les restes dels Plantagenet, el claustre de Le Grand-Mostoier, la sala capitular i les extraordinàries cuines romàniques. Continuació cap a Villandry i dinar. Visitarem els increïbles jardins de Villandry, d’estil renaixentista i considerats entre els més importants d’Europa. Acabada la visita ens traslladarem al Castell d’Azay le Rideau, edifici que va marcar la moda dels castells d’estil italià que totes les famílies riques i cultivades es van fer construir durant el segle XVI. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

   

  26 de juliol. Dijous.

  Tours – Castell de Chenonceaux – Saint Nectaire

  Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap al Castell de Chenonceaux, probablement el més insòlit i encantador dels castells del Loire. Propietat de la Corona i residència reial, es un paratge d’excepció pel seu original disseny, la riquesa de les seves col·leccions, el seu mobiliari i decoració però també pel seu destí, ja que va ser administrat i protegit per dones que van deixar petjada a la història. Podrem recórrer els seus fastuosos salons interiors, admirar les obres d’art que decoren les parets i passejar pels fantàstics jardins de Caterina de Mèdici. A l’hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a Saint Nectaire. Dinar en ruta. Arribada a Saint Nectaire i vista d’aquesta població situada al massís de les muntanyes Dore i dominada per la silueta de la seva església romànica del segle XII. Famosa pel seu formatge amb el mateix nom, Saint Nectaire es reconeix com un lloc sorprenent. Trasllat a l’hotel Mercure Saint-Nectaire Spa 3* o similar. Sopar i allotjament.

   

  27 de juliol. Divendres.

  Saint Nectaire – Gorges del Tarn – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a les espectaculars gorges del Tarn. Realitzarem un recorregut guiat seguint el traçat de les gorges, situades al Parc Natural de Grands Causses, i ens aturarem als miradors més impressionants per gaudir del seu paisatge. Destaquem el magnífic poble de Sainte Enimie, el qual figura en la llista dels pobles més bells de França. Podrem gaudir dels seus pintorescs carrerons empedrats, envoltats de mansions de calcària i paisatges de volta, la font de Burle, a la que se li atribueixen virtuts miraculoses que es diu que van curar a la princesa merovíngia Enimia (segle VI), etc. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Vueling para la ida, Barcelona - Nantes (horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Traslado desde las poblaciones de recogida al aeropuerto de Barcelona (consulten puntos de recogida).
  • Pensión completa durante todo el viaje con la bebida incluida en las comidas.
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno del primer día.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  DNI o pasaporte en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI o pasaporte.
 • Puntos de recogida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Precios
  Precios Básicos CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 1.025,00 € 995,00 €

  Suplemento individual 185.00€
  Tasas aéreas, y de embarque, a reconfirmar 30 días antes de la salida. 25.00€
  Compra Anticipada -30.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -30.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación  mínima de 20 personas.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, noviembre 2017