937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Congost de Montrebei y visita nocturna al Parc Astronòmic
 • 3 días, autocar, todo incluido, guía acompañante. Fechas de salida: 6 de septiembre y 3 de octubre.
Precio por persona en habitación doble
407 €
Congost de Montrebei y visita nocturna al Parc Astronòmic

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Congost de Montrebei y visita nocturna al Parc Astronòmic

  Precio por persona en habitación doble 407 €

 • Itinerario

  Si t’agrada la natura, aquest viatge és per a tu. Descobreix una de les joies naturals de Catalunya navegant dins el congost de Mont-rebei i gaudeix de la impressionant visita nocturna al Parc Astronòmic del Montsec. No t’ho pots perdre!

  Serà un grup petit en autocar de gran capacitat.

   

  Primer dia.

  Punts d’origen – Monestir de les Avellanes – Llimiana – Parc Astronòmic del Montsec – Terradets

  Sortida a primera hora del matí des dels nostres punts de recollida definits en direcció al Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, fundat al segle XII i declarat Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 1931. En arribar, farem una visita guiada d’aquest conjunt històric artístic. Continuació cap a l'Hotel Terradets 3* o similar, distribució de les habitacions i dinar. A la tarda, anirem a Llimiana, poble situat sobre un penya-segat al nord de la Serra del Montsec de Rúbies. Al llarg de la cinglera es troba el seu nucli antic emmurallat, aprofitant el relleu geogràfic. Farem una visita guiada del poble i coneixerem la Casa Museu Bonifacio, on va viure la família Bonifaci formada per cinc membres dedicats a la medicina des de mitjans del segle XIX. Podrem resseguir la biografia de Josep Bonifaci, que va passar bastants anys de la seva vida a l’exili per diferents països europeus. Sopar. A l’hora indicada, trasllat al Parc Astronòmic del Montsec: Centre d’Observació de l'Univers al terme municipal d’Àger, on podrem conèixer els telescopis, el planetari i, si el temps ho permet, observar la lluna i altres elements del firmament. Finalitzada la visita, retorn a l’hotel i allotjament.

   

  Segon dia.

  Terradets – Muralla de Finestres – Congost de Mont-rebei – Terradets

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia d’avui a conèixer el bell paratge del Congost de Mont-rebei, un tall immens de parets verticals creat pel riu Noguera Ribagorçana al seu pas per la serra del Montsec. Primer de tot anirem a Corçà, on embarcarem per fer una travessa relaxada que ens portarà a la Muralla de Finestres, també anomenada la Muralla Xina per la seva similitud. Continuarem navegant fins arribar al Pont Penjant del Seguer i entrarem al congost per veure tota la seva magnificència . Desembarcarem i podrem anar amb autocar fins La Masieta o bé  fer el camí pel congost amb els guies de la zona. Admirarem aquesta meravella de la natura sense presses, fent parades fotogràfiques.. Al final del congost ens espera un dinar de pícnic gastronòmic amb embotits i formatges tradicionals de la zona, així com vins DO Costers del Segre servits a la muntanya. En acabar, des de el pàrquing de la Masieta començarem el retorn a Terradets. Sopar a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Terradets – Lleida – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Deixarem la comarca de la Noguera i prendrem direcció a la capital de la terra ferma, Lleida. En arribar, farem una visita guiada de la Lleida Secreta, que ens permetrà conèixer vestigis romans i medievals de l'antiga ciutat. Restes de muralles, esglésies, banys andalusins i, fins i tot, de la presó medieval, que han sobreviscut al pas del temps i es troben en llocs ocults. Dinar i continuació fins als punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

  Vols rebre informació al teu email sobre noves destinacions, concursos, esdeveniments i molt més? Subscriu-te al nostre newsletter.

   

 • Puntos de recogida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente MAJORS DE 60 ANYS
  Precio por persona en habitación doble 407,00 € 397,00 €

  Suplemento individual 45.00€
  Suplemento habitación doble uso individual 65.00€

  Opcional:
  60 o + años -10.00€
  Ven con amigos -10.00€
  Servicio gastos de anulación 15.00€

  Condiciones garantizadas con una participación  mínima de 18 personas

   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

   

  Mayores de 60 años. Si ya tenéis 60 años o los hacéis antes del inicio del viaje, disfrutaréis de nuestro precio especial.

   

  Tráenos amigos. Si venís acompañados de amigos que nunca hayan viajado con nosotros, disfrutaréis de nuestro precio especial. Os aplicaremos el descuento a tantos clientes habituales como clientes nuevos nos traigáis.

   

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

   

  Servicio gastos de cancelación (+info)

   


  Reservas forma de pago: Pago total 30 días antes de la salida del viaje

   

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales