937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Cracovia, Mercados Navideños
 • 5 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
 • ( Viaje no vigente. Consulta disponibilidad de nuevas fechas )
Precio base por persona en habitación doble
735 €
Cracovia, Mercados Navideños

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Cracovia, Mercados Navideños

  Precio base por persona en habitación doble 735 €

 • Itinerario

  4 de desembre. Dimecres.

  Barcelona – Cracòvia

  Presentació als taulells de la companyia Lufthansa, a la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 11.00 hores. Sortida en el vol LH1127 a les 13.00 hores (via Frankfurt) en direcció a Cracòvia. Arribada prevista a les 17.45 hores (dinar no inclòs). Aquesta ciutat és una de les més belles i amb més història de Polònia, el seu centre històric és considerat Patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Durant l’època dels mercats de nadal els freds carrers de la ciutat s’omplen de caliu humà juntament amb un ambient nadalenc únic. Trasllat a l’Hotel Mercure Krakow Stare Miasto 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  5 de desembre. Dijous.

  Cracòvia

  Esmorzar a l’hotel. Al matí començarem la nostra visita del centre històric de Cracòvia. Passejarem pels bonics carrers de la ciutat, plens d’artistes, petites cafeteries i boniques esglésies. Visitarem la plaça del mercat, una de les més grans d’Europa on  està situada l’església gòtica  de Santa Maria, famosa pel seu espectacular interior i el retaule gòtic de Wit Stwosz. A la mateixa plaça també trobarem  la torre de l’ajuntament i el Sukiennice, un edifici renaixentista que antigament servia com centre de comerç. Seguirem la nostra visita amb el pati del Collegium Maius i el Castell de Wawel, antiga seu dels reis Polonesos durant el temps que Cracòvia era la capital del país. Dinar. A la tarda visitarem el barri jueu de Kazimierz, fundat originalment com una ciutat a part, per ordre del  Rei Casimir III durant el segle XIV. Aquest indret  es va convertir en el principal centre cultural i espiritual per molts jueus polonesos, un lloc ple d’esglésies i sinagogues on cristians i jueus vivien conjuntament. Retorn al centre històric. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Visita de la Fàbrica d’Oskar Schindler, coneguda per la famosa pel·lícula “la llista de Schindler”. La fàbrica explica una història de salvació de més de mil jueus per un comerciant alemany durant la segona guerra mundial. Guia i trasllats inclosos. 13 €. El mínim obligatori per poder fer aquesta opcional és de 15 persones.

   

  6 de desembre. Divendres.

  Cracòvia – Wieliczka – Cracòvia  

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora ens desplaçarem cap a Wieliczka per visitar les mines de  sal. Aquesta localitat s’ha fet famosa gràcies a la seva mina de sal única en el món, la qual funciona sense parar des del segle XIII. Visitarem tres nivells superiors de la mina, fins a una profunditat de 135 metres. La mina forma una ciutat subterrània amb les capelles i escultures que els miners han anat esculpint durant segles, llacs i túnels que ens sorprendran, i ha sigut declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO. A l’hora convinguda, retorn a Cracòvia. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per explorar els mercats nadalencs de la ciutat, on l’artesania i la gastronomia s’ajunten per oferir una gran varietat de productes per tots els gustos. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Concert de música de Chopin a la tarda. Copa de vi inclosa. 22 €. Mínim obligatori per poder fer aquesta opcional és de 15 persones.

   

  7 de desembre. Dissabte.

  Cracòvia – Auschwitz – Cracòvia

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a conèixer el territori de l’excamp de concentració d’extermini nazi, construït pels alemanys durant l’ocupació nazi a Polònia. Avui dia, el camp de concentració d’Auschwitz forma part del Patrimoni Mundial de la UNESCO. Dinar. De retorn a Cracòvia visitarem Wadowice, la ciutat natal del Papa Joan Pau II. A la seva joventut, Joan Pau tenia costum d’anar amb els amics a comprar uns pastissos de crema a una pastisseria del centre del poble. Avui dia la pastisseria ha desaparegut però els Kremówka s’han fet populars i s’han convertit en un producte típic del poble. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  8 de desembre. Diumenge.

  Cracòvia – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat fins a l’aeroport per sortir en el vol LH1367 en direcció a Barcelona (via Frankfurt) a les 12.30 hores. Arribada prevista a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 18.00 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Lufthansa Barcelona – Frankfurt – Cracòvia – Frankfurt – Barcelona (horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje con agua incluida en las comidas.
  • Alojamiento en el hotel definido en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Guía local en destino durante todo el viaje.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno y almuerzo del primer día y almuerzo del último.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  DNI o pasaporte en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI o pasaporte.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente Compra anticipada
  Precio base por persona en habitación doble 735,00 € 715,00 €

  Suplemento habitación individual 190.00€
  Tasas aéreas, a reconfirmar 30 díass antes de la salida, por persona 125.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Opcional visita guiada fábrica de Schindler con traslados incluidos 13.00€
  Opcional Concierto Chopi con copa de vino incluida 22.00€
  Descuento pago total -20.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación  mínima de 20 personas.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, abril 2019