937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Emiratos Árabes. Fin de año. GRUPO REDUCIDO
 • 7 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio por persona base habitación doble
1890 €
Emiratos Árabes. Fin de año. GRUPO REDUCIDO

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Emiratos Árabes. Fin de año. GRUPO REDUCIDO

  Precio por persona base habitación doble 1890 €

 • Itinerario

  27 de desembre. Diumenge.

  Barcelona - Abu Dhabi.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona Terminal 1 a les 04.00h. Sortida en el vol TK1852 de la companyia Turkish Airlines amb destinació a Istanbul. Arribada a les 10:25 i visita panoràmica de la ciutat. Dinar inclòs. Trasllat a l’aeroport i connexió amb el vol TK868 de les 20.25h amb destinació Abu Dhabi. Arribada a les 02.45h(+1) i trasllat a l’hotel Novotel Al Bustan 4* o similar. Allotjament a l’hotel.

   

  28 de desembre. Dilluns.

  Abu Dhabi.

  Esmorzar a l’hotel i temps lliure per descansar. Dinar bufet a l’hotel. A la tarda realitzarem la visita guiada de la ciutat. Abu Dhabi és la capital dels Emirats Àrabs Units i la ciutat més rica del món. Situada en un arxipèlag d’illes, és una ciutat que, tot i el seu continu creixement, sempre intenta mantenir la cultura beduïna. La nostra passejada ens portarà fins a La Corniche i l’escullera, on es troba l’Heritage Village, el qual ens ofereix una visió sobre l’estil de vida dels llogarencs. També gaudirem de la panoràmica del Palau dels Emirats. Visitarem la magnífica Mesquita Sheikh Zayed, exemple únic d’art neoislàmic amb materials procedents de tot el món. Sopar i allotjament.

   

  29 de desembre. Dimarts.

  Abu Dhabi.

  Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia amb una visita de la ciutat de Masdar, un projecte respectuós amb el medi ambient i que es convertirà en l’única ciutat d’emissions zero al món. Més tard anirem al Manarat Al Saadyat, situat al districte cultural i a l’illa de Yas, coneguda també pel seu circuit de Fórmula 1. Dinar. Més tard gaudirem de l’entrada al parc indoor més important del món, el Ferrari World, que ofereix un seguit d’atraccions vinculades a la mítica marca. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  30 de desembre. Dimecres.

  Abu Dhabi - Dubai.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Dubai, ciutat de contrastos, considerada el centre econòmic de l’Orient Mitjà. Arribada i visita del districte d’Al Fahidi, la part antiga i on encara es poden veure les famoses torres de vent i cases antigues. Aquest districte contrasta amb la moderna ciutat de Dubai, la qual ofereix una impressió fascinant d’aquesta bulliciosa ciutat. La nostra ruta ens portarà a visitar el Museu de Dubai i el Dubai Creek, l’accident geogràfic que va donar lloc a la ciutat, amb Abra, el taxi d’aigua tradicional per arribar als mercats d’or i espècies. Dinar. Al acabar anirem cap a l’hotel Marina Byblos 4* o similar i distribució d’habitacions. A la tarda, a través de Jeeps privats, viurem una experiència única sobre les dunes vermelles del desert. A continuació ens desplaçarem cap a un campament beduí, on gaudirem d’un sopar bufet de barbacoa i ens entretindrem amb els camells, els falcons, les pipes per fumar shisha i un espectacle de dansa del ventre amb música de fons. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  31 de desembre. Dijous.

  Dubai.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida amb autocar per visitar la cara més nova de Dubai. El nostre recorregut s’iniciarà per la costa de Jumeirah amb una breu parada a la Mesquita de Jumeirah, per poder fotografiar-la, i seguirem fins al Burj Al Arab, un dels símbols més coneguts de la ciutat. Més tard seguirem fins a la zona multiètnica de Dubai Marina, que ofereix un entorn internacional molt agradable amb botigues i restaurants. A continuació ens dirigirem a la major illa artificial construïda per l’home: The Palm Jumeirah, on resideix una de les comunitats més exclusives de Dubai. Dinar. Al acabar, trasllat al centre comercial Mall of the Emirates, famós per la seva pista d’esquí interior. Temps lliure per gaudir de les botigues i atraccions de la zona. Retorn a l’hotel i temps per relaxar-se. Sopar i Nit de Gala de Cap d’Any a l’hotel.

   

  1 de gener. Divendres.

  Dubai.

  Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per acabar d’explorar la ciutat de l’or. Dinar a l’hotel. Sortida amb autobús privat i guia de parla espanyola cap a la zona del centre, on es troba l’impressionant Burj Khalifa, la torre més alta del món. Tindrem l’oportunitat de pujar-hi i gaudir de fantàstiques vistes de Dubai. Temps lliure per gaudir del Dubai Mall, el centre comercial de Dubai, que acull també un impressionant aquari. Al vespre, l’edifici, cada 30 minuts, presenta un espectacle de la font musical que atrau molts visitants de tot el món. Sopar. Trasllat a l’aeroport d’Abu Dhabi amb autocar privat. Sortida en el vol TK869 a les 03:40h amb destinació Istanbul. Nit a bord.

   

  2 de gener. Dissabte.

  Barcelona.

  Arribada a l’aeroport d’Istanbul a les 06:40 i connexió amb el vol TK1853 de les 08:05 amb destí Barcelona. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 10:50 i fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  Billete de avión clase turista de la compañía Lufthansa Airlines. Traslados privados en autocar con aire acondicionado. Guía acompañante en todo el viaje. Allojamiento en els hotels definits. Gala de Cap d'Any. Pensión completa. Visitas según itinerario. Seguro básico de asistencia en viaje  Servicios no incluidos:

  Extras personales. Propinas a los guías y conductores. Otros no mencionados expresamente como incluidos.  Requisitos:

  DNI o pasaporte, con vigencia, el nombre y apellidos de la reserva tienen que coincidir con los del pasaporte o DNI
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio mercado Precio cliente
  Precio por persona base habitación doble 2.200,00 € 1.890,00 €

  Suplemento habitación individual 495.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 265.00€
  Seguro asistencia en viaje
  Compra Anticipada -60.00€

  Opcional:
  Servicio gastos de anulación 35.00€
  Descuento pago total -60.00€

  Este viaje ha sido calculado siguiendo la siguiente relación de cambio 1 Euro = 1.17 Dolar USA, revisable hasta 20 días antes de la salida


  Nuevo servicio de traslado al aeropuerto

   

  Condiciones garantizadas con una participación  mínima de 20 personas. Plazas limitadas.   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

   • Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con la anticipación indicada en el catàlogo, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial

  • Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada, hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el Precio Especial.  

  Artículos prohibidos en las aeronaves

 • Condiciones generales

  Resumen de las condiciones. Podéis ver las condiciones generales completas en nuestra web: www.promoviatges.cat

  Organización técnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actúa bajo la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista con licencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  con domicilio social en Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pago de la reserva. En el momento de hacer la reserva, es necesario hacer efectivo el 25% del importe contratado. Un mes antes de la salida se abonará el 75% restante.
  1. Gastos de anulación.

  En el supuesto que un cliente anule el viaje antes de la salida, la agencia organizadora tendrá el derecho al reembolso de las siguientes cantidades. Gastos de gestión y anulación debidamente justificados, y las siguientes penalizaciones 

  • Entre 30 y 20 días antes de la salida, el 5% del importe contratado.
  • Entre 19 días y 10 días antes de la salida, el 15% del importe contratado.
  • Entre 9 días y 48 horas antes de la salida, el 25% del  importe contratado.
  • En las 48 horas antes de la hora de salida, el 100% del importe contratado.
  1. Revisión de precios: estos precios han estado calculados según el cambio de moneda, tarifas de transporte, combustible y tasas con fecha diciembre 2013 y a un cambio de 1€ = 1,35$. Cualquier cambio en la cotización podrá repercutir en el cliente hasta a 20 días antes de la salida
  1. Mínimo de personas :La realización de este viaje requiere la participación de un mínimo de 20 personas. En caso de no llegar a este mínimo o por alguna causa de fuerza mayor, la agencia tiene derecho a anular el viaje hasta 11 días antes de la salida del viaje  y reembolsar al consumidor el total de las cantidades abonadas por este en un término máximo de 1 mes, sin que el cliente tenga derecho a ningún  tipo de indemnización.

      Sabadell,  abril 2015