937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Escocia
 • 8 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona en habitación doble desde
2055 €
Escocia
 • Escocia

  Precio base por persona en habitación doble desde 2055 €

 • Itinerario

  Primer dia.

  Punts de recollida – Barcelona – Edimburg

  Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de Vueling, a la terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona a les 15:30 hores. Sortida en el vol VY7815 a les 17:35 hores en direcció a Edimburg. Arribada prevista a l’aeroport d’Edimburg a les 19:25 hores i trasllat a l’Hotel Holiday Inn Edinburgh 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia.

  Edimburg

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una visita panoràmica d’Edimburg. Visitarem el Castell d’Edimburg, antiga fortalesa que es troba al turó Castle Hill a 120 metres d’altura, oferint unes majestuoses vistes del centre de la ciutat. Podrem conèixer el One o’clock Gun, una tradició que persisteix des de l’any 1861, en la qual el General d’Artilleria acudeix a disparar un modern canó les 13:00 hores cada dia excepte els diumenges. Continuarem la ruta amb la visita a la Catedral de St. Giles, un edifici religiós construït a partir del segle XII que es troba a la Ciutat Vella d’Edimburg. Dinar en un restaurant. A la tarda, temps lliure per gaudir de la capital escocesa. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Edimburg – Sant Andrew – Aberdeen

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí visitarem el Palau de Holywoodhouse, on podrem gaudir dels records de l’època de la reforma protestant i observar diferents objectes personals de la reina Maria Estuardo. Dinar en ruta. A la tarda excursió a Sant Andrew, visitarem la Catedral de Sant Andrea, fundada l’any 1160 i actualment en ruïnes i les restes del castell de Sant Andrew, construït l’any 1200 com a residència fortificada del Bisbe. Continuarem el nostre recorregut cap a Aberdeen, on podrem gaudir de la seva singular arquitectura i història, a més dels seus nombrosos parcs i jardins. Arribada a l’Hotel Jurys Inn 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Aberdeen – Aviemore

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visita panoràmica d’Aberdeen. Visitarem una destil·leria de whisky, on descobrirem els secrets de la destil·lació i degustarem el whisky escocès. A la tarda continuarem la nostra ruta cap al castell de Dunnottar, situat al costat de les aigües fredes del Mar del Nord. Dinar en un restaurant. Seguidament visitarem la Catedral d’Elgin, un dels edificis medievals més bells d’Escòcia, les seves ruïnes es remunten al segle XIIIArribada a Aviemore i trasllat l’Hotel Hilton Coylumbridge 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia.

  Inverness – Loch Ness – Castillo de Urquhart – Fort Augustus

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens dirigirem cap a Inverness on visitarem la zona del Loch Ness i coneixerem les llegendes lligades a Nessie, el monstre de les aigües que des de fa molts segles alimenta la fantasia d'escriptors, turistes i amants dels misteris. Sortirem amb vaixell per gaudir del Jacobite Cruise, on podrem visitar el castell d’Urquhart i els paisatges del llac Ness, amb la seva fortalesa mig destruïda i els valls que formen el Great Glen. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem el nostre recorregut a Fort Augustus, un petit poble que per la seva localització ens ofereix les millors vistes del llac Ness. Visitarem Fort William que es troba a la muntanya més alta del Regne Unit. Trasllat a l’Hotel Muthu Alexandra 3* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia.

  Fort William – Glencoe – Loch Lomond – Glasgow

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens dirigirem a Glasgow, passarem per Glencoe un petit poble situat a un dels valls més bonics de la regió. Continuarem la nostra ruta, passant pels paisatges del Lloch Lomond, el llac més llarg del país compost per 30 illes. Arribada a Glasgow i visita panoràmica de la ciutat. Visita a la Catedral de Glasgow d’estil gòtic, la qual és una de les poques esglésies medievals escoceses que ha sobreviscut a la Reforma Protestant liderada per John Knox. Trasllat al Principal Grand Central Hotel 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia.

  Glasgow – Stirling Castle – Falkirk - Glasgow

  Esmorzar a l’hotel. Al matí sortida cap a Stirling, el seu castell un dels més impressionants d’Escòcia. Des de la seva ubicació des d’on es pot observar alguns dels llocs on es van celebrar les batalles més importants del passat del país tal com, Stirling Bridge o el camp de batalla de Bannockburn, i és per aquesta raó que forma part de l’orgull nacional escocès i és un símbol de la seva independència. Seguidament anirem a Falkirk, on veurem la primera i única resclosa giratòria del món. Dinar en un restaurant. A la tarda, retorn a Glasgow. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia.

  Glasgow

  Esmorzar a l’hotel. Al matí temps lliure per gaudir de la ciutat de Glasgow. Dinar en un restaurant. En acabar , anirem a la llegendària i misteriosa Capella de Rosslyn, famosa per la novel·la El Codi da Vinci. Els seus detalls en pedra a intrigat a artistes, estudiosos i visitants des de el seu origen. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport. Sortida en vol VY7816 a les 20:05 hores en direcció Barcelona. Arribada prevista a l’aeroport de Barcelona a les 23:45 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Vueling. Barcelona - Edimburgo - Barcelona. (Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Traslado desde las poblaciones de recogida al aeropuerto de Barcelona (consultar puntos de recogida).
  • Pensión completa durante todo el viaje con agua incluida en las comidas.
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Guía local en destino.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Dinar del primer día.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas servicios locales.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados como incluidos.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia (mínimo 6 meses). El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona, Girona, Granollers, Igualada, Manresa, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 2.115,00 € 2.055,00 €

  Suplemento habitación individual 300.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 60.00€
  Compra Anticipada, por persona -60.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -60.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 25 personas. Es necesario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reservas online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Diciembre 2018.