937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Flandes, Mercados Navideños
 • Fechas provisionales
Precio por persona base habitación doble desde
715 €
En preparación
Flandes, Mercados Navideños
 • Flandes, Mercados Navideños

  Precio por persona base habitación doble desde 715 €

 • Itinerario

  Flandes, és bressol de grans artistes i compta amb un patrimoni històric extraordinari. En aquestes dates, les decoracions exquisides, llums, màgia i tradició fan viure l’època propera a Nadal amb especial alegria. Passeja per Anvers, Bruges, Brussel·les i Gant i viu l’hivern d’una forma ben singular, gaudint de l’excepcional ambient i de la gastronomia local.

   

  7 de desembre.

  Barcelona – Malines - Anvers.

  Presentació als taulells de Vueling de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 05.00 hores. Sortida en el vol VY/8988 de les 06.55 hores a Brussel·les. A l’arribar, començarem el dia amb una visita panoràmica de Malines, petita ciutat de gran encant amb nombrosos palaus i esglésies. Passejarem pels seus carrers i admirarem la Grote Mark , bella plaça on s’alça la catedral i ajuntament. En acabar continuarem a Anvers. Dinar a l’hotel. A la tarda farem la visita de la ciutat, un dels ports més grans d’Europa. El cor de la ciutat es troba a la ciutat vella: La plaça Major, de forma triangular, està flanquejada per bonics edificis que eren les seus dels antics gremis. Sopar i allotjament a l’hotel Hampton Inn Central Station o similar.

   

  8 de desembre.

  Anvers - Gant – Brugges - Anvers.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a Gant. En arribar caminarem pel Pont de Sant Miquel, des d’on tindrem una impressionant vista dels campanars medievals de Gant. De la ciutat hi destaquem el castell dels Comptes de Flandes i els impressionats edificis que acollien els antics gremis. En acabar, sortida a Brugges, probablement una de les ciutats més boniques d’Europa. La Mark (la plaça major), és el centre de la ciutat, antigament va ser el centre comercial del país. El nostre recorregut a peu ens portarà per bonics carrers, places encisadores i preciosos racons. Dinar en un restaurant. Finalitzat l’àpat, disposarem de temps lliure per passejar per la ciutat i veure el seu mercat de Nadal. Retorn a Anvers. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  9 de desembre.

  Brussel.les - Brugges - Brussel.les.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap Brusel.les, capital del país. Destaquem les seves modernes avingudes, el Parlament Europeu, el Maneken pis, l’Atomium i la Grand Place. En aquesta plaça s’hi troba el mercat de Nadal més gran del país. Dinar en un restaurant. A la tarda disposarem de temps lliure per poder gaudir de l’ambient nadalenc. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol de Vueling VY/8991 de les 21.25 hores. Arribada a Barcelona a les 23.25 hores. Fi dels nostres serveis

 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Precio por persona base habitación doble 735,00 € 715,00 €

  Suplemento habitación individual 90.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 60.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -20.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación  mínima de XX personas, tiene que hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina   

   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

   

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

   

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

   

  Servicio gastos de cancelación (+info)

   

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

   

   

  Reservas online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Abril 2018