937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Guatemala
 • 11 días, todo incluido y guía acompañante. Grupo máx. 20 personas.
Precio base por persona en habitación doble
3065 €
Guatemala

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Guatemala

  Precio base por persona en habitación doble 3065 €

 • Itinerario

  4 de novembre. Dilluns.

  Barcelona – Antigua   

  Presentació als taulells de la companyia Iberia de la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 07.30 hores per sortir en el vol IB6341 de les 09.30 hores amb destinació Guatemala (via Madrid). Arribada prevista a l’aeroport de Guatemala a les 17.15 hores. Trasllat al Porta Hotel Antigua 4* o similar. Sopar. Allotjament a l’hotel.

   

  5 de novembre. Dimarts.

  Antigua

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a conèixer Antigua, ciutat colonial declarada Patrimoni de la Humanitat i considerada com una de les més belles de Centreamèrica. Durant el període colonial va ser la capital del Regne de Guatemala, que comprenia les províncies del sud de Mèxic, Guatemala, El Salvador, Hondures, Nicaragua i Costa Rica. Amb més de 500 anys d’antiguitat, passejarem pels seus carrers aturats en el temps. Dinar en un restaurant. A la tarda continuarem veient més racons de la ciutat vella. Sopar. Allotjament a l’hotel.

   

  6 de novembre. Dimecres.

  Antigua  –  Llac Atitlán 

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al llac Atitlán i Panajachel . En arribar navegarem amb llanxa pel llac fins a arribar al poblat indígena de San Juan La Laguna  . Visitarem la població i continuarem en barca  a Santiago Atitlán, localitzat entre els volcans Tolimán i Sant Pere. Visitarem l’església de Santiago Apòstol,  el seu mercat de verdures  i fruites i la Confraria de Maximón, una de les expressions de sincretisme religiós del país. Dinar .A la tarda retorn a Panajachel on tindrem temps de recorrer els seus carrers.Trasllat a l’Hotel Porta 4* o similar. Sopar. Allotjament a l’hotel.

   

  7 de novembre. Dijous.

  Llac Atitlán – Chichicastenango -Ciutat de Guatemala

  Esmorzar a l'hotel . A primera hora del matí ens traslladarem fins al mercat de Chichicastenango, conegut per ser un dels mercats indígenes més famosos de tot Llatinoamèrica. Durant la nostra visita, podrem comprar artesania o les acolorides teles de la zona i visitar l'Església de Sant Tomàs, amb més de 400 anys d’antiguitat. Dinar. A la tarda, en autocar, iniciarem la ruta a la capital del país, Guatemala. Sopar. Allotjament a l’Hotel Barceló Guatemala City 5* o similar.

   

  8 de novembre. Divendres.

  Guatemala – Copan (Hondures)

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem en direcció nord-est del país per travessar la frontera d’Hondures cap a la ciutat de Copan. Breus tràmits migratoris i arribada prevista al migdia. Dinar. A la tarda visitarem el Parc Arqueològic, considerat com un dels més importants del món maia. Els vestigis de la ciutat i les seves places revelen els tres principals períodes de desenvolupament abans de que la ciutat fos abandonada a principis del segle IX d.C. Durant segles va quedar coberta per la  selva, cosa que afavoria la seva conservació. En acabar la visita, trasllat a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat al Clarion Hotel Copan Ruinas 4* o similar. Sopar. Allotjament a l’hotel.

   

  9 de novembre. Dissabte.

  Copan – Quirigua - Rio dulce

  Esmorzar a l’hotel. Des de Copán ens dirigirem al carib guatemalenc. De camí ens aturarem a Quiriguá, centre arqueològic que conserva algunes dels millors esteles que van aixecar els maies. Al final del matí, arribarem a Rio Dulce, a l’àrea d’Izabal, una de les meravelles naturals de Guatemala. Dinar en un restaurant. Més tard visitarem el castell de Sant Felip de Lara, fortalesa construida en el segle XVII pels espanyols per evitar els saquejos dels magatzems que teien a la vora del llac .En acabar trasllat a l'hotel Banana Palms 4* o similar. Sopar. Allotjament a l’hotel.

   

  10 de novembre. Diumenge.

  Río dulce – Livingstone - Flores

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, amb una llanxa, remuntarem Río Dulce. Veurem l’exuberant vegetació i el canyó natural del riu.  Continuarem el nostre recorregut cap a Livingston, ciutat de cultura garifuna, un grup ètnic de l’àrea del Carib que es caracteritza pels seus particulars colors, sabors i ritmes. Dinar en un restaurant .A la tarda continuarem el nostre recorregut cap a la ciutat de Flores, a l’area de Petén. Trasllat a l’Hotel Camino Real Tikal 4* o similar. Sopar. Allotjament a l’hotel.

   

  11 de novembre. Dilluns.

  Flores – Tikal - Flores

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem tot el dia a descobrir les restes arqueològiques de Tikal, sens dubte el millor exponent de la cultura maia clàssica. El seu nom significa “lloc de veus”. Aquesta ciutat va ser de les més importants del món maia. Abandonada abruptament fa més de 1.000 anys, es respira una certa màgia i misteri a mesura que vas descobrint els diferents temples i places. El paisatge és fascinant, ja que es troba enmig d’una àrea selvàtica de 576 km quadrats. Visitarem el complex Q i R, l’Acròpolis central, els temples El gran Jaguar i Los Mascarones. Dinar en un restaurant del parc. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel. Sopar. Allotjament a l’hotel.

   

  12 de novembre. Dimarts.

  Flores – Yaxha – Guatemala

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem el parc arqueològic de Yaxha, la gran joia maia de l’aèria de Petén. No tan conegut pels visitants, la seva visita es fa molt agradable. Passejarem per tota la seva àrea selvàtica i podrem veure monos saltant d’arbre en arbre. També gaudirem de les diferents restes maies, temples, piràmides bessones, acròpolis i palaus entre altres. Dinar en un restaurant. A la tarda coneixerem l’illa i població de Flores, al mig del llac Petén Itzá. Recorrerem els seus carrers lliurement i a l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a ciutat de Guatemala. En arribar, trasllat a l’Hotel Barceló Guatemala City 5*  o similar. Sopar. Allotjament a l’hotel.

   

  13 de novembre. Dimecres.

  Guatemala - Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem la visita a la capital. Veurem el seu centre històric i entrarem a la catedral ornamentada amb pintures colonials i talles religioses. També passarem per l’avinguda de la Reforma, on es troba la part moderna de la ciutat. Aquest bulevard de més de dos quilòmetres és sens dubte l’artèria principal de la ciutat. Trobem edificis del segle XIX juntament amb els més actuals. Dinar en un restaurant. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol IB/6342 de les 18.45 a Barcelona via Madrid. Nit a l’avió.

   

  14 de novembre. Dijous.

  Barcelona

  Arribada prevista a la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 17.45 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Iberia. Barcelona – Madrid – Guatemala – Madrid – Barcelona. (Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje (algunas comidas por horario podrán ser en el avión).
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Guía local en destino.
  • Seguro ampliado de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno y almuerzo del primer día.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propina servicios locales.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia (mínimo 6 meses). El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 3.065,00 € 2.995,00 €

  Suplemento individual 470.00€
  Tasas aéreas, a reconfirmar 30 díass antes de la salida, por persona 95.00€
  Compra Anticipada -70.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -70.00€
  Servicio gastos de anulación 45.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 15 personas. Es necesario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Enero 2018.