937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Hamburgo, Bremen y Lübeck, Mercados Navideños
 • 4 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona en habitación doble desde
850 €
Hamburgo, Bremen y Lübeck, Mercados Navideños
 • Hamburgo, Bremen y Lübeck, Mercados Navideños

  Precio base por persona en habitación doble desde 850 €

 • Itinerario

  5 de desembre. Dijous.

  Barcelona – Hamburg

  Presentació a la terminal 1 mostrador de la companyia Lufthansa de l’aeroport de Barcelona a les 07.00 hores. Sortida en el vol LH1809 a Hamburg (via Munich ) de les 12.10 hores. Arribada a Hamburg. Trasllat a l‘hotel per deixar maletes i continuació al Mercat de Nadal que està situat davant de l’ajuntament de la ciutat, on trobarem una gran varietat de productes artesanals i gastronòmics juntament amb les famoses paradetes de “Gluhwein”. Per tal de que degusteu la cuina regional, ajudats per la nostre guia, disposàreu de temps en aquest mercat. Sopar. Allotjament a l’Hotel Hyperion 4* o similar.

   

  6 de desembre. Divendres.

  Hamburg

  Esmorzar a l’hotel. Al matí començarem la visita de la ciutat. Passarem pel riu Alster i els seus canals, on trobarem el Speicherstad un complex de magatzems d’arquitectura gòtica fets amb maons  de l’època “Grunderzeit”, frontons i torres curioses, considerats actualment com els més grans del món. Seguirem la nostra visita pels nombrosos ponts de gran riquesa arquitectònica, entre ells, el més important de la ciutat, el pont de Zollenbrücke que data del segle XVII. També tindrem l’oportunitat de passejar pels carrers del popular barri de Sant Pauli, conegut per la seva llarga tradició marinera gràcies a la proximitat amb el port. Finalitzarem el nostre recorregut al centre de la ciutat. Dinar en un restaurant. Tarda per passejar per més racons de la ciutat i mercats. Sopar. Allotjament a l’hotel. 

   

  7 de desembre. Dissabte.

  Hamburg  Bremen – Hamburg

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem fins a Bremen, on passejarem a peu pel centre històric i realitzarem una visita panoràmica. Podrem veure alguns dels edificis situats al centre històric com l’Ajuntament, l’estàtua de Roland, l’Església Liebfrauenkirche i la Weserpromedade. També ens dirigirem a la famosa Markplatz on podrem veure el símbol de la ciutat que segurament tots coneixem gràcies al conte infantil, els Músics de Bremen. Molt a prop trobarem la catedral de Sant Pere, l’edifici més icònic de la ciutat amb les seves peculiars torres punxegudes. Dinar. A la tarda gaudirem dels Mercats de Nadal de la ciutat de Bremen, un dels mercats més encantadors d’Alemanya. A l’hora convin­guda, retorn a Hamburg. Sopar. Allotjament a l’hotel.

   

  8 de desembre. Diumenge.

  Hamburg – Lübeck – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem a Lübeck, una ciutat que va ser el motor del comerç marítim europeu fins al segle XVI. Realitzarem un recorregut pel centre històric on podrem apreciar l’estructura de la ciutat antiga amb les seves mansions senyorials dels segles XV i XVI, les seves esglésies, dipòsits de sal i els seus monuments històrics públics. En acabar trasllat a l’aeroport d’Hamburg. Sortida en el vol LH/023 destí Barcelona de les 15.00 hores (via Frankfurt). Arribada a les 19.10 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Lufthansa. Barcelona – Munich – Hamburg – Frankfurt – Barcelona. (Horarios definitivos en la documentación del viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje con agua incluida en las comidas.
  • Alojamiento en el hotel definido en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Guía local en las ciudades.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Bebidas en las comidas.
  • Extras de carácter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.


  Requisitos:

  DNI en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 875,00 € 850,00 €

  Suplemento individual 150.00€
  Tasas aéreas incluidas, a reconfirmar 30 días antes de la salida, por persona 125.00€
  Compra Anticipada -25.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -25.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas. 

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reservas online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, abril 2019.