937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Holanda con los Jardines Keukenhof
 • 6 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
 • ( Viaje no vigente. Consulta disponibilidad de nuevas fechas )
Precio base por persona en habitación doble
1355 €
Holanda con los Jardines Keukenhof

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Holanda con los Jardines Keukenhof

  Precio base por persona en habitación doble 1355 €

 • Itinerario

  03 d’abril. Divendres.

  Barcelona – Amsterdam 

  Presentació als taulells de facturació de KLM de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 11.00 hores per sortir en el vol KL1670 de les 13.20 hores en direcció a Amsterdam. Arribada prevista a les 15.45 hores. Ens traslladarem a la capital per realitzar la visita panoràmica on veurem els seus barris peculiars, el riu Amstel, la zona universitària i dels jocs olímpics de l’any 1928. A l’hora convinguda, trasllat a l’Hotel XO Couture 4* o similar, situat a prop del Willemspark i ben comunicat en tramvia amb el centre de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Nota: L’hotel, per política interna, no serveix begudes alcohòliques.

   

  04 d’abril. Dissabte.  

  Amsterdam

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí gaudirem d’una visita guiada d’Amsterdam, a través de la qual passejarem pel centre històric, construït bàsicament el segle XVII. L’itinerari ens permetrà conèixer l’exterior del Teatre de Concerts, la plaça dels museus, l’Òpera/Ajuntament i els monuments més interessants. Durant la nostra visita, agafarem un vaixell per recórrer els Canals d’Amsterdam, considerats Patrimoni de la Humanitat segons la llista elaborada per la Unesco. Gaudirem de les singulars façanes, ponts i cases flotants que donen identitat a la ciutat. Dinar. Tarda lliure per gaudir de la ciutat o visitar algun dels seus impressionants museus. A l’hora convinguda, retorn en transport públic acompanyats del nostre guia a l’hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  05 d’abril. Diumenge.

  Amsterdam – Staphorst – Giethoorn – Gran Dic – Amsterdam

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem a Staphorst, ciutat on encara conserven moltes tradicions antigues degut al seu estricte protestantisme. Durant la visita podrem veure les típiques granges tradicionals de la regió decorades en colors verds i blaus. Seguirem la nostra ruta fins a Giethoorn, on la majoria de cases es troben situades en petites illetes envoltades per canals i comunicades per ponts. Farem un passeig agradable en llanxa per conèixer aquesta població. Dinar. A la tarda, retorn a Amsterdam. De camí realitzarem una parada per admirar la gran obra d’enginyeria que representa el Gran Dic  i que ha permès al país defensar-se del Mar del Nord i guanyar-li terreny. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  06 d’abril. Dilluns.

  Amsterdam – Zaanse Schans – Volendam – Marken – Amsterdam

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem els molins restaurats de Zaanse Schans. Més tard, ens desplaçarem fins a Volendam, un poblet de pescadors on alguns dels seus residents encara vesteixen amb la vestimenta tradicional. També coneixerem el procés de fabricació d’esclops i d’elaboració dels formatges holandesos en una típica granja. Dinar. A la tarda ens traslladarem en ferry a Marken, població on farem una passejada pels seus carrers plens de pintoresques casetes de fusta. A l’hora convinguda, retorn a Amsterdam. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  07 d’abril. Dimarts.

  Amsterdam - Subhasta de Flors de Aalsmeer – Keukenhof – Amsterdam

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Aalsmeer per veure la subhasta de flors i plantes més important del món. A l’hora convinguda, ens dirigirem cap a Lisse on trobarem el parc de Keukenhof. Podrem gaudir d’un impressionant espectacle de floració amb els seus jardins coberts de catifes de flors multicolors. Dinar. A la tarda, tornarem cap a Amsterdam realitzant un recorregut a través d’una zona on acostumen a haver camps florits. Disposarem de temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  08 d’abril. Dimecres.

  Amsterdam  – La Haia – Delft  Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens traslladarem fins a la Haia i, acompanyats del nostre guia, podrem veure l’exterior del Parlament Holandès, les boniques ambaixades situades al carrer Lange Voorhout i la seu del Tribunal Internacional de Justícia. A continuació ens aproparem a Delft, famosa per la seva porcellana blava i ciutat bressol del pintor Vermeer. Visitarem la fàbrica Reial de Porcellana on ens explicaran l’art antic de la fabricació, herència de mestres italians del segle XVI i coneixerem el centre. Dinar a un restaurant cèntric. Havent dinat tindran una estona de temps lliure (per fer les ultimes compres) fins l’hora convinguda pel nostre trasllat a l’aeroport d’Amsterdam. Sortida en el vol KL1681 de les 20.35 hores en direcció a Barcelona. Arribada prevista a les 22.45 hores, recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía KLM Barcelona – Ámsterdam – Barcelona (horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa con agua incluida en las comidas.  
  • Alojamiento y desayuno en el hotel definido en el itinerario.
  • Visitas con entradas incluidas, según el programa.
  • Guía local y acompañante en todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Almuerzo del primer día.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas.
  • Extras de carácter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.


  Requisitos:

  DNI vigente. El nombre y los apellidos de la reserva deben coincidir con los del DNI.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente Compra anticipada
  Precio base por persona en habitación doble 1.355,00 € 1.315,00 €

  Suplemento individual 375.00€
  Tasas aéreas, a reconfirmar 30 díass antes de la salida, por persona 125.00€
  Compra Anticipada -40.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -40.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación  mínima de 20 personas. 

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, agosto 2019