937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • India del sur. GRUPO REDUCIDO
 • 16 días, avión y autocar, todo incluido, guía acompañante
Precio por persona base habitación doble
2975 €
India del sur. GRUPO REDUCIDO

Solicita presupuesto completando el formulario

 • India del sur. GRUPO REDUCIDO

  Precio por persona base habitación doble 2975 €

 • Itinerario

  La india del Sur, habitada por los pueblos drávidas, es una zona de la India con un carácter especial. Con unas culturas y costumbres diferentes y con unas lenguas muy características, las diferencias entre el Norte y el Sur son bien marcadas. Grandes templos, ciudades modernas y antiguas civilizaciones te esperan en una ruta para conocer la parte más peculiar del país, el Sur del India.

   

   

  26 de novembre. Dijous.

  Barcelona - Chennai.

  Presentació a l’aeroport de Barce­lona, terminal 1. Tràmits de facturació directes a Chennai. Sortida en el vol LH1139 de les 06:05 h. Arribada a l’aeroport de Frankfurt i enllaç amb el vol LH758. Arribada a Chennai a les 23:50 i trasllat a l’hotel ITC Grand Chola 5* o similar.

   

  27 de novembre. Divendres.

  Chennai - Mahabalipuram.

  Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia amb la visita al Mercat de les Flors i una vista panoràmica de la ciutat, en la qual s’inclourà la visita al Fort Saint George, també conegut amb el nom de White Town. Dinar. A la tarda ens desplaçarem a Mahabalipuram per visitar el famós Temple Shore (temple de la Riba) i el relleu més gran del món que rep el nom de la Penitència d’Arjuna. Sopar i allotjament a l’Hotel Radisson Temple Bay 5* o similar.

   

  28 de novembre. Dissabte.

  Mahabalipuram - Kanchipuram - Maha­balipuram.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una excursió a Kancipuram, l’anomenada “ciutat dels 1.000 temples” per visitar el Temple Kailashanatha, Vaikuntha Perumal Mandir i el Temple Jain Tiruparutipuram. Dinar. A l’hora con­vinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  29 de novembre. Diumenge.

  Mahabalipuram - Gangaikondacholapu­ram - Tanjore.

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap a Tanjore per carretera i durant la ruta podrem gaudir del temple Chidambram. Dinar. Més tard, visita al Tem­ple dràvida de Gangaikondacholapuram A continuació ens dirigirem a Tanjore. A l’arribada i distribució d’habitacions a l’Hotel Sangam. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  30 de novembre. Dilluns.

  Tanjore - Darasuram - Kumbakonam - Tanjo­re.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem a Darasuram, on podrem visitar el Temple Airavateswarar, monument considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Més tard, ens dirigirem a Kumbakonam. Dinar. Després, podrem visitar la ciutat, en la qual gaudirem de diferents temples com el Kumabakonam Abhimugesva­rar i Adi Kumbeswarar i del seu mercat local. Sopar i allotjament a l’hotel a Tanjore.

   

  1 de desembre. Dimarts.

  Tanjore - Trichy - Madurai.

  Esmorzar a l’hotel. Comença­rem el dia amb una panoràmica de Tanjore i una visita al Temple Brahadeeswara. A continuació ens desplaçarem a Madurai i en ruta, visitarem el Temple de Rock Fort i el de Tiruvanaikkaval. També coneixerem Amman Mandapa, lloc sagrat, situat a la vora del riu, on es celebrem rituals hindús. Dinar. Més tard, continuarem fins a Madurai. Arribada a Madurai i distribució d’habitacions a l’Hotel Heritage 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  2 de desembre. Dimecres.

  Madurai.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una visita panoràmica de Madurai, en la qual podrem visitar el famós temple Meenakshi situat a la vora del riu Vaigai. Més tard gaudirem d’un viatge amb rickshaw, vehicle típic del país. Dinar. A la tarda, podrem visitar el Temple Kartikay i el Bazaar de Madurai amb tuk-tuk. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  3 de desembre. Dijous.

  Madurai - Periyar.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem cap a Periyar per carretera. Durant el nostre recorregut podrem visitar el poblet de Weaver, situat a prop de Theni. A l’arribada a Periyar, distribució d’habitacions a l’Hotel Spice Village 5* o simi­lar. Dinar a l’hotel. A la tarda, gaudirem d’un passeig amb Jeep a través d’una plantació d’espècies. Sopar. A la nit, descobrirem la gas­tronomia de la zona a través d’un taller de cuina del sud de l’Índia i un espectacle de danses locals a l’hotel. Allotjament a l’hotel.

   

  4 de desembre. Divendres.

  Periyar - Kottayam - Kumarakom.

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem a Kumarakom per carretera. Abans d’arribar a la ciutat, visitarem Kottayam i els Jardins d’espècies. Un cop arribem a Kumarakom, farem la distribució d’habitacions a l’Hotel Coconut Lagoon 5* o similar. Dinar a l’hotel. A la tarda, realit­zarem un recorregut amb barca a motor pels famós llac, Vembanad. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  5 de desembre. Dissabte.

  Kumarakom - Allepey - Kumarakom.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Alleppey. Al arribar, gaudirem d’un passeig amb “shikara” pels estrets canals de la ciutat. Dinar a l’hotel. A la tarda, temps lliure per relaxar-nos i explorar els seus voltants o experimentar massatges ayurvèdics. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  6 de desembre. Diumenge.

  Kumarakom - Cochin.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem a Cochin. Un cop haguem arribat a aquesta ciutat, dinarem. Després, recorrerem Cochin, on podrem visitar les xarxes xineses de pesca, el Fort Cochin, l’Església de Sant Francesc i la Sinagoga jueva. Sopar i allotjament a l’Hotel Holiday Inn 5* o similar.

   

  7 de desembre. Dilluns.

  Cochin - Bangalore - Mysore.

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Bangalore. Arribada a Bangalore, dinar. Més tard, ens dirigirem per carretera a Mysore. A l’arribada a Mysore, farem la distribució d’habitacions a l’hotel Windflower Spa & Resort 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  8 de desembre. Dimarts.

  Mysore.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia el dedicarem a visitar els principals punts d’interès d’aquesta ciutat com el Palau de Mysore, el turó Chamundi i el jardí Vrindavan. Dinar. A la tarda, realitzarem una excursió a Somnathpur per veure el temple del déu Vishnu. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  9 de desembre. Dimecres.

  Mysore - Belur - Halebid - Sra­vanbelagola - Mysone.

  Esmorzar a l’hotel. Durant aquest dia rea­litzarem una excursió, en la que podrem gaudir dels diferents temples i altres monuments de tres ciutats properes a Mysore: Belur, Halebid i Sravanbelagola. Dinar. Sopar i Allotjament a l’hotel.

   

  10 de desembre. Dijous.

  Mysore - Bangalore.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens dirigirem a Bangalore per carretera. Arribada a Ban­galore i dinar. Més tard, podrem realitzar una visita panoràmica de la ciutat i gaudirem de temps lliure per fer les últimes compres al centre de la ciutat. Sopar. Després, a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol internacional de retorn.

   

  11 de desembre. Divendres.

  Bangalore - Barcelona.

  Sortida del vol LH755 de les 03:45 amb destí Frankfurt. Arribada i connexió amb el vol LH1126 de les 10:15. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 12:15 i fi dels nostres serveis.

   

  Us oferim la possibilitat de fer una extensió de 3 nits a la Funda­ció Vicenç Ferrer a Ananthaphur. Consulteu-nos.

   

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  Bitllets d’avió de Lufthansa en classe turista definits en l’itinerari. Allotjament en els hotels definits. Pensió completa. Totes les visites amb les entrades incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Servicios no incluidos:

  Extres de caràcter personal. Propines. Altres no mencionats expressament com inclosos.  Requisitos:

  Pasaporte, con vigencia de 6 meses desde la salida del país, el nombre y apellidos de la reserva han de coincidir con los del pasaporte
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio mercado Precio cliente
  Precio por persona base habitación doble 3.495,00 € 2.975,00 €

  Suplemento individual 1025.00€
  Compra Anticipada -90.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 415.00€
  Visado de entrada a la India 90.00€
  Seguro asistencia en viaje

  Opcional:
  Descuento pago total -90.00€
  Servicio gastos de anulación 35.00€

  Nuevo servicio de traslado al aeropuerto

   

  Condiciones garantizadas con una participación  mínima de 20 personas, tiene que hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

   • Compra anticipada. Descuento por la contratación de un viaje con más de 60 días antes de la salida.

  • Pago total.  Si en el momento de contractar el viaje hacéis el pago total, también tendréis  un descuento adicional.

  Si cumplís las condiciones de una de nuestras promociones, disfrutareis del Precio Especial y si cumplís  dos, os duplicaremos el descuento.  

 • Condiciones generales

  Resumen de las condiciones. Podéis ver las condiciones generales completas en nuestra web: www.promoviatges.cat

   

  Organización técnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actúa bajo la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista con licencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  con domicilio social en Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pago de la reserva. En el momento de hacer la reserva, es necesario hacer efectivo el 25% del importe contratado. Un mes antes de la salida se abonará el 75% restante.

   

  1. Gastos de anulación.

  En el supuesto que un cliente anule el viaje antes de la salida, la agencia organizadora tendrá el derecho al reembolso de las siguientes cantidades. Gastos de gestión y anulación debidamente justificados, y las siguientes penalizaciones 

  • Entre 30 y 20 días antes de la salida, el 5% del importe contratado.
  • Entre 19 días y 10 días antes de la salida, el 15% del importe contratado.
  • Entre 9 días y 48 horas antes de la salida, el 25% del  importe contratado.
  • En las 48 horas antes de la hora de salida, el 100% del importe contratado.

   

  1. Revisión de precios: estos precios han estado calculados según el cambio de moneda, tarifas de transporte, combustible y tasas con fecha enero 2015 y a un cambio de 1€ = 1,15$. Cualquier cambio en la cotización podrá repercutir en el cliente hasta a 20 días antes de la salida

   

  1. Mínimo de personas :La realización de este viaje requiere la participación de un mínimo de 20 personas. En caso de no llegar a este mínimo o por alguna causa de fuerza mayor, la agencia tiene derecho a anular el viaje hasta 11 días antes de la salida del viaje  y reembolsar al consumidor el total de las cantidades abonadas por este en un término máximo de 1 mes, sin que el cliente tenga derecho a ningún  tipo de indemnización.

   

   

      Sabadell,  febrero 2015