937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • India del Sur
 • 11 días, todo incluido y guía acompañante. Grupo máx. 20 personas.
Precio base por persona en habitación doble desde
2725 €
India del Sur
 • India del Sur

  Precio base por persona en habitación doble desde 2725 €

 • Itinerario

  Primer dia.

  Barcelona – Chennai

  Presentació als taulells de Qatar Airways de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol QR/138 de les 08.50 hores cap a Chennai via Doha.

   

  Segon dia.

  Chennai-Mahabalipuram

  Arribada a Chennai en vol QR/528 a les 02.10 hores. Trasllat a l’hotel Radisson Blu Resort Temple Bay 5* o similar. Allotjament i descans a l’hotel. Dinar. A la tarda visitarem Mahabalipuram, poble costaner situat a 60 km al sud de Chennai. La bellesa dels seus monuments i la tranquil·litat dels seus espais naturals han fet d'aquest poble una important meta turística. Visitarem els seus temples rupestres declarats patrimoni de la humanitat per la Unesco l’any 1984. També visitarem els cinc Ratha, temples monolítics, mai consagrats al culte, considerats els primers exemples d’arquitectura dràvida de la zona. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  Tercer dia.

  Mahabalipuram-Kanchipuram-Mahabalipuram

  Esmorzar l'hotel. Avui visitarem Kanchipuram, una de les set ciutats santes de l'Índia. Situada a 71 km de Chennai, va ser capital del florent regne Payaba i més tard va conservar sota el domini Chola la seva hegemonia espiritual. L'interès de Kanchipuram (Kanchi) no es limita solament als seus temples; en aquesta ciutat s'elaboren de forma artesanal les magnífiques sedes amb què es confeccionen els saris més exclusius de tot Índia. Entre els nombrosos temples de la ciutat, coneguda com la Ciutat d'or dels mil temples, valen a destacar: Kailashanatha Mandir, Vaikuntha Perumal Mandir i el temple Jainista Tiruparutipuramel, el qual visitarem. Dinar en un restaurant. Retorn a Mahabalipuram. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Mahabalipuram-Chennai – Tiruchirapalli (Trichy)

  Esmorzar l'hotel. Al matí visitarem Chennai, capital de la regió de Tamil Nadu i quarta població més gran de l’Índia. Coneguda com a centre industrial, sobretot de la indústria de l’automòbil, compta també amb atraccions turístiques com la platja Marina, l’estació central de Chennai el Fort Saint George i el mercat de les flors. Dinar en un restaurant. En acabar ens traslladarem a l'estació de ferrocarril i viatjarem en tren ràpid fins a Tiruchirapalli. Trasllat a l'Hotel Sangam 3* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  Cinquè dia.

  Trichy – Tanjore – Madurai

  Esmorzar l'hotel. Al matí visitarem Tiruchirapalli, més coneguda per Trichy. Aquí veurem els primers temples dràvides plens de figures i colors. En acabar marxarem a Tanjore. Coneguda com el Jardí de l'Índia del Sud, va ser capital política i cultural d'un imperi que abastava tota l'Índia meridional, i incloïa els territoris de Ceilan i les illes Maldives. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el temple de Brahadeeswara, temple hindú dedicat a Shiva. La seva construcció va durar set anys (1003 al 1010). El Nandi mandapa, que va ser afegit al segle XII, alberga al seu interior una escultura de Nandi (el toro de Shiva), realitzada amb granit negre. Aquesta escultura es pinta diàriament amb oli, la qual cosa fa que brilli com si fos real. Després de la visita, sortida cap a Madurai per carretera. Arribada i trasllat a l'Hotel Heritage 5* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  Sesè dia.

  Madurai

  Esmorzar l'hotel. Al matí coneixerem Madurai, una de les ciutats més antigues de l'Índia del sud. Durant segles va ser la capital de la cultura tàmil. Visitarem el temple de Meenakshi Mandir, dedicat a la figura protectora de Meenakshi i el seu espòs Sundareshvara (Shiva en l'encarnació del bell senyor). Aquest recinte constitueix una de les majors obres d'arquitectura religiosa de l'Índia i el cim evolutiu de l'arquitectura dràvida. L’estil arquitectònic del temple fa patent el gust per l'ornamentació barroca. El gopura més alt té 50 metres, i es calcula que està decorat amb 1.500 escultures policromades. En el seu interior hi ha una escala estreta que puja fins a l'últim dels seus nou pisos, des del qual es contempla una magnífica vista del conjunt del temple. Dinar en un restaurant. A la tarda  farem un passeig en tuk-tuk per conèixer la vida de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  Setè dia.

  Madurai – Periyar

  Esmorzar l'hotel. Al matí recorrerem els camps d'arròs fins arribar a la zona de muntanya de la regió de Kerala. Instal.lació a l'hotel i dinar. A la tarda visitarem la reserva natural de Periyar. Boscos densos , selvátics i el llac de 777 kms quadrats fan d'aquesta reserva una de les més boniques del sud de l'India. Naveguerem per les seves aigÚes i en acabar visitarem un jardi amb espècies. Trasllat a l'Hotel Spice Village 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia.

  Periyar – Kumarakom

  Esmorzar l'hotel. Al matí sortirem per carretera cap a Kumarakom, popular destinació turística. En ruta veurem boniques plantacions de te. Dinar en ruta  Arribada a Kumarakom i trasllat a l'Hotel Coconut Lagoon 4* o similar. A la tarda farem un creuer pel Llac Vembanad, el més gran de l’estat de Kerala. Podrem gaudir del paisatge i de la posta de sol des del llac. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Novè dia.

  Kumarakom – Allepey – Cochin

  Esmorzar a l'hotel. Al matí farem un passeig en Shikara pels famosos backwaters de Kerala. Aquest itinerari amb vaixell permet gaudir d'un extraordinari paisatge. Llacunes immenses donen pas a estrets canals gairebé coberts per una volta d'exuberant vegetació tropical (palmeres, manglars i una enorme varietat de plantes aquàtiques). Dinar en ruta. Seguirem per carretera d’Allepey a Cochin. Arribada i trasllat a l'Hotel Crowne Plaza Kochi 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Desè dia.

  Cochin

  Esmorzar a l'hotel. Al matí coneixerem la ciutat de Cochin. Els seus edificis són una barreja d’arquitectures portuguesa, holandesa i anglesa. Visitarem l’església de Sant Francesc, la primera església de l’Índia, el Palau Mattancherry del segle XVII i el passeig marítim on veurem els pescadors locals. Dinar en un restaurant. En acabar tindrem temps lliure per passejar pels seus carrers i al capvespre assistirem a un espectacle de Danses Kathakali al centre cultural. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Onzè dia.

  Cochin – Barcelona

  Trasllat a l'aeroport per tornar a Barcelona via Doha en el vol QR/517 de les 03.35 hores. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 14.15 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

   

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Qatar Airways. (Horarios definitivos a la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje (algunas comidas por horario podrán ser al avión)
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Guía local en destino.
  • Seguro ampliado de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Bebidas en las comidas.
  • Extras de carácter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia (mínimo 6 meses) . El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 2.800,00 € 2.725,00 €

  Suplemento habitación individual 665.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 375.00€
  Visado de entrada a la India 90.00€
  Compra Anticipada, por persona -75.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -75.00€
  Servicio gastos de anulación 45.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 15 personas .Es necesario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reservas online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Diciembre 2018.