937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Mongolia, Festival Naadam
 • 12 días, avión, autocar y guía acompañante. Grupo máx. 20 personas.
Precio por persona base habitación doble
3645 €
Mongolia, Festival Naadam

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Mongolia, Festival Naadam

  Precio por persona base habitación doble 3645 €

 • Itinerario

  3 de juliol. Dimecres.

  Barcelona – Ulan Bator

  Presentació als taulells de la companyia Aeroflot de la terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona a les 10.00 hores per sortir en el vol SU2639 a les 12.15 hores a Moscú i connexió amb el vol SU330 a Ulan Bator. Nit a l’avió.

   

  4 de juliol. Dijous.

  Ulan Bator

  Arribada a Ulan Bator, la capital de Mongòlia, a les 6 del matí. Trasllat a l’Hotel Novotel 4* o similar per descansar i esmorzar. A una hora convinguda farem un passeig per la plaça de Sukhbaatar , on es troba els edificis del Parlament , La Opera Nacional, la Borsa de Valors i el museu d’Art Modern. També visitarem el Museu nacional d’història on coneixerem més de la cultura mongol. Dinar en un restaurant local. Al vespre, tindrem l’oportunitat de presenciar un espectacle d’art tradicional i gaudirem d’un sopar de benvinguda. 

   

  5 de juliol. Divendres.

  Ulan Bator – Parc Nacional de Terelj – Ulan Bator

  Esmorzar a l’hotel. Avui anirem al Parc Nacional de Terelj, situat a  65 quilòmetres de Ulan Bator. Pel camí, visitarem el gran complex escultòric de Chinggis Khaan, L’emperador més important de L’Imperi Mongol i considerat com un heroi nacional. Des de la base del monument, pujarem a l’interior de la escultura eqüestre de 40 metres d’alçada on gaudirem d’una gran vista de la vall del riu Tuul. En acabar anirem al Parc de Terelj on veurem diferents formacions rocoses com la de la tortuga. Dinar en un restaurant. Més tard, visitarem l’àrea del temple budista d’Ariyabal. Retorn a Ulan Bator i visita del turó de Zaisan, monument Sovietic dedicat als soldats caiguts durant la Segona Guerra Mundial. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

   

  6 de juliol. Dissabte.

  Ulan Bator – Khognokhaan

  Esmorzar a l’hotel. A continuació visitarem un campament nòmada mongol, on ens ensenyaran com és el dia a dia d’aquesta comunitat. Veurem la seva vida de pastors, la elaboració de productes làctics i gaudirem d’una demostració de música i cançons tradicionals. També veurem les seves habilitats amb els cavalls. Dinar. A la tarda continuarem el nostre viatge cap a la Reserva Natural de Khognokhaan. La combinació de bosc, muntanyes i paisatges del desert de Gobi es troba en aquest lloc únic. L’àrea està sota protecció des de 1997 i engloba 46.900 hectàrees de grans muntanyes de granit. Aquesta nit dormirem en iurtes de luxe amb bany inclòs al campament Khoyor Zagal o similar. Sopar.

   

  7 de juliol. Diumenge.

  Khognokhaan - Kharakhorum

  Al matí, farem un passeig per les dunes de sorra. Qui ho desitgi podrà fer un passeig en camell. Després de dinar al campament, emprendrem el viatge cap a Kharakhorum, antiga capital del país en el segle XIII. Sopar i allotjament a l’Hotel Ikh Khorum o similar.

   

  8 de juliol. Dilluns.

  Karakhorum – Festes de Naadam

  Esmorzar a l’hotel. El festival de Naadam, celebrat cada estiu, va sorgir fa molts segles com una prova de coratge, força, audàcia, equitació, punteria, i tota la resta de qualitats necessàries pels nòmades i els guerrers. Els tres esports masculins dels mongols: la lluita lliure, les curses de cavalls i el tir amb arc, formen el nucli del programa del festival de Naadam. Durant aquests dos  dies, gaudirem i assistirem a les diferents proves del Naadam. Dinar, sopar i allotjament a l’hotel.

   

  9 de juliol. Dimarts.

  Karakhorum

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem el monestir d’Erdene Zuu, el més gran Temple Budista mongol construït sobre les restes de la ciutat de Kharakhorum. També visitarem el museu d’història i continuarem gaudint dels diferents actes del festival de Naadam. Dinar, sopar i allotjament a l’hotel.

   

  10 de juliol. Dimecres.

  Karakhorum - Ulan Bator

  Esmorzar a l’hotelIniciarem el viatge de tornada a Ulan Bator per carretera. Dinar en un restaurant. En arribar Ulan Bator, visitarem  el museu dels dinosaures on podrem veure ossos i esquelets d’aquest primitius animals. També disposarem d’un temps lliure en un complex comercial de la ciutat. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’Hotel Novotel 4* o similar.

   

  11 de juliol. Dijous.

  Ulan Bator - llac de Khuvsgul

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per volar cap a la ciutat de Murun. Dinar en un restaurant. A la tarda continuarem el viatge per carretera fins cristal·lí llac de Khuvsgul, el més gran del país. Allotjament en cabanes de fusta de luxe amb bany inclòs al campament Ashikhai o similar. Sopar.

   

  12 de juliol. Divendres.

  Khuvsgul

  Esmorzar a l’hotel. Al matí navegarem amb barca motora per aquest llac anomenat “la perla blava” per les seves aigües color turquesa. La seva llargada és de més de 100 kilòmetres amb una amplada màxima de 35 kilòmetres . A la tarda podrem passejar per les vores del llac  on es troben  herbes medicinals i flors silvestres, banyar-nos o caminar pels boscos que envoltant aquesta àrea natural. Dinar i sopar a l’hotel.

   

  13 de juliol. Dissabte.

  Murun - Ulan Bator

  Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda  trasllat a l’aeroport de Murun i sortida en vol a Ulan Bator. Trasllat a l’hotel Novotel 4* o similar. Dinar en un restaurant. Temps per descansar o passejar per la ciutat. Al vespre gaudirem d’un sopar de comiat. Allotjament a l’hotel.

   

  14 de juliol. Diumenge.

  Ulan Bator - Barcelona

  Trasllat de bon matí a l’aeroport i sortida en el vol SU331 a Moscou. Connexió amb el vol SU2648 de les 09.35 hores a Barcelona. Arribada prevista a la terminal 1 a les 13.05 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Aeroflot. Barcelona - Moscu - Ulan Bator - Moscu - Barcelona (Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje (algunas comidas por horario podrán ser en el avión)
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Guía local en destino durante todo el viaje.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro ampliado de asistencia en viaje


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno y almuerzo del primer día.
  • Bebidas en las comidas.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia (mínimo 6 meses). El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente COMPRA ANTICIPADA
  Precio por persona base habitación doble 3.645,00 € 3.545,00 €

  Suplemento habitación individual 695.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 365.00€
  Visado de entrada 90.00€
  Compra Anticipada -100.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -100.00€
  Servicio gastos de anulación 45.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas. Es necesario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Noviembre 2018.