937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Noruega con el crucero Hurtiguren
 • 10 días, avión, crucero y autocar, guía acompañante
2016 EN PREPARACIÓN
Noruega con el crucero Hurtiguren

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Noruega con el crucero Hurtiguren
 • Itinerario

  Primer dia.

  Barcelona - Oslo.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1, al mostrador de Scandinavian Airlines. Tràmits de facturació i sortida segons l’horari previst. Arribada a l’aeroport de Oslo, assistència i trasllat hotel Thon Hotel Bristol 4* o similar. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia.

  Oslo.

  Esmorzar. Visita guiada de la capital noruega. Coneixerem el parc d’escultures de Vigeland, el palau Reial, el Parlament, el Teatre Nacional i l’Ajuntament. Dinar. Tindrem la resta de la tarda per gaudir d’aquesta acollidora ciutat.  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Oslo - Kirkenes - Creuer Hurtigruten. 

  Mapa de la ruta

  Esmorzar. Sortida cap a l’aeroport per sortir en el vol SK4472 a les 8:55 h. Arribada a les 11:00 h. a la ciutat de Kirkenes, situada molt a prop de la frontera russa. Ens traslladarem tot seguit al moll, on embarcarem en el famós exprés del Litoral, de la companyia HurtigrutenDinar. La navegació ens portarà rumb al sud, passant per les costes Àrtiques de la península de Veranger. Sopar i allotjament a bord.

   

  Quart dia.

  Creuer Hurtigruten: Excursió al Cap Nord. 

  Esmorzar. Arribada al moll de Honninsvag on gaudirem d’una espectacular excursió al Cap Nord, amb l’illa de Mageroya i les comunitats sami, recorrerem el fiord de Porsanger, fins a Hammersfest on embarcarem novament. Dinar. Seguirem la nostra navegació fins al moll de Tromso.  Sopar i allotjament a bord.

   

  Cinquè dia.

  Creuer Hurtigruten: Excursions a les illes Vesteraalen i Lofoten.

  Esmorzar. Arribada al moll de Harstad on començarà l’excursió amb autocar fins al port de Sortland, on gaudirem del meravellós paisatge de l’arxipèlag de les Vesteraalen i visitarem l’església medieval situada més al nord d’Europa. Dinar. A la tarda ens embarcarem per navegar pel fiord de Trollfjord. Arribada al moll de Svolvaer, capital de les illes Lofoten, considerades les més boniques de Noruega, on gaudirem d’un recorregut. Embarcarem i seguirem navegant fins al moll de Bodo.  Sopar i allotjament a bord.

   

  Sisè dia.

  Creuer Hurtigruten: Creuem el Cercle Polar Àrtic.

  Esmorzar. Aquest matí travessarem el Cercle Polar Àrtic. Arribada al moll de Sandnesjoen on tindrem temps de fer una passejada per l’animat carrer comercial. Dinar. A continuació la nostra navegació ens portarà fins a l’impressionant macis muntanyós de “Les set germanes”. Arribada al moll de Bronnoysund i continuació fins a la famosa muntanya foradada de Torgatten. Arribada a Rorvik.  Sopar i allotjament a bord.

   

  Setè dia.

  Creuer Hurtigruten: Visita de Trondheim.

  Esmorzar. Arribada al moll de Trondheim on gaudirem d’una visita de la ciutat, de la qual destaquem la catedral de Nidaros.  Ens embarcarem novament per gaudir del fiord de Trondheim. Dinar. A la tarda farem escala a Kristiansund, la capital mundial del bacallà i les arengades. Embarcarem i seguirem navegant fins al moll de Molde, capital de les roses.  Sopar i allotjament a bord.

   

  Vuitè dia.

  Creuer Hurtigruten - Bergen.  

  Esmorzar. Arribada al moll de Bergen on desembarcarem i ens traslladarem a l’hotel per deixar equipatge. Visita guiada d’aquesta atractiva ciutat, de la que destaquem la fortalesa medieval de Bergenhus, el museu Hanseatic, i els antics molls de Bryggen (Patrimoni de la Humanitat). Dinar. Continuarem pel famós mercat del peix, un dels llocs més animats de la ciutat.  A última hora, pujarem amb un funicular que ens portarà fins al cim del Floyen, on gaudirem d’una impressionant vista de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel Clarion Admiral 4* o similar.

   

  Novè dia.

  Bergen.

  Esmorzar. Sortida amb el nostre autocar privat fins a la pintoresca població de Gudvanger, on ens embarcarem en un ferri per gaudir d’una espectacular travessa pels fiords de Naeroy i Aurlands. Arribada a Flam on desembarcarem i tindrem el dinar. A la tarda un tren ens portarà fins Myrdal i Voss, aquest recorregut és considerat com un dels més bonics d’Europa. El nostre autocar ens portarà de tornada a Bergen. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Desè dia.

  Bergen - Barcelona. 

  Esmorzar. A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport per sortir en vol de Scandinavian Airlines a Barcelona, via  Oslo.  Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  Bitllets d’avió de Scandinavian Airlines en classe turista. Allotjament en els hotels definits i el creuer definit. Pensió completa. Totes les visites incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Servicios no incluidos:

  Extres de caràcter personal. Begudes en els àpats. Altres no mencionats expressament com inclosos.  Requisitos:

  DNI o pasaporte, en vigencia, el nombre y apellidos de la reserva han de coincidir con el del documento
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos
  Precio por persona desde
 • Condiciones generales

  Resumen de las condiciones. Podéis ver las condiciones generales completas en nuestra web: www.promoviatges.cat

   

  Organización técnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actúa bajo la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista con licencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  con domicilio social en Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pago de la reserva. En el momento de hacer la reserva, es necesario hacer efectivo el 25% del importe contratado. Un mes antes de la salida se abonará el 75% restante.

   

  1. Gastos de anulación.

  En el supuesto que un cliente anule el viaje antes de la salida, la agencia organizadora tendrá el derecho al reembolso de las siguientes cantidades. Gastos de gestión y anulación debidamente justificados, y las siguientes penalizaciones 

  • Entre 30 y 20 días antes de la salida, el 5% del importe contratado.
  • Entre 19 días y 10 días antes de la salida, el 15% del importe contratado.
  • Entre 9 días y 48 horas antes de la salida, el 25% del  importe contratado.
  • En las 48 horas antes de la hora de salida, el 100% del importe contratado.

   

  1. Mínimo de personas :La realización de este viaje requiere la participación de un mínimo de 18 personas. En caso de no llegar a este mínimo o por alguna causa de fuerza mayor, la agencia tiene derecho a anular el viaje hasta 11 días antes de la salida del viaje  y reembolsar al consumidor el total de las cantidades abonadas por este en un término máximo de 1 mes, sin que el cliente tenga derecho a ningún  tipo de indemnización.

   

   

      Sabadell,  febrero 2015