937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Nuremberg, Mercados Navideños
 • Fechas provisionales
Precio base por persona en habitación doble desde
880 €
Nuremberg, Mercados Navideños
 • Nuremberg, Mercados Navideños

  Precio base por persona en habitación doble desde 880 €

 • Itinerario

  5 de desembre. Dijous.

  Barcelona – Regensburg – Nuremberg

  Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 6.00 hores. Sortida en el vol directe LH1817 a les 7.55 hores en direcció a Munic. Arribada prevista a les 9.55 hores i trasllat a Regensburg (Ratisbona), ciutat declarada Patrimoni de la Huma­nitat per la Unesco. Realitzarem la visita guiada d’aquesta ciutat medieval, on destaca el pont de pedra “Steinerne Brücke” i la Catedral de Sant Pere. Dinar. A la tarda visitarem els seus mercats nadalencs plens de paradetes d’artesans i on gaudirem de temps lliure. A l’hora convinguda, ens desplaçarem fins a Nuremberg. Arribada a l’hotel Novotel Nuremberg Centre Ville 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  6 de desembre. Divendres.

  Nuremberg

  Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a visitar Nuremberg. Començarem per la part exterior de les Muralles, el Cementiri de Sant Johannis i les esplanades on es convocaven els congressos del partit nazi. La nostra visita continuarà cap a l’antic barri medieval, del qual destaquem preciosos edificis com el Castell Imperial, l’església de Sant Llorenç i la de Sant Sebald o el Rathaus. Dinar. Aquesta tarda disposarem de temps lliure per recórrer un dels mercats nadalencs més antics del món, el Christkindelmarkt, on podrem gaudir de tradicions culinàries, artesania i música. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  7 de desembre. Dissabte.

  Nuremberg – Rothenburg ob der Tauber – Nuremberg

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem Rothenburg ob der Tauber, on gau­direm de la bellesa dels seus carrers i places medievals amb parets d’entramats de fusta. D’aquesta ciutat podem destacar la porta Kingentor, la Rathaus, la Torre del Rellotge i les esglésies de Sant Jacob i Sant Wolfgang. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per visitar el seu mercat nadalenc que compta amb més de 500 anys de tradició. A l’hora convinguda, retorn a Nuremberg. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  8 de desembre. Diumenge.

  Nuremberg – Augsburg – Munic – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Augsburg, una de les ciutats més rellevants d’Alemanya des del punt de vista històric. Visitarem el centre històric on les seves fonts, les cases gremials, les esglé­sies i l’antic ajuntament formen un paisatge urbà molt interessant, i on destaca la seva catedral. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Munic per sortir en el vol directe LH1814 de les 15.30 hores. Arribada prevista a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 17.35 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis. 

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Lufthansa, en vuelo directo desde Barcelona a Munic, de ida y regreso (horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje.
  • Alojamiento en el hotel definido en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno del primer día.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  DNI o pasaporte en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI o pasaporte.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 905,00 € 880,00 €

  Suplemento individual 230.00€
  Tasas aéreas, a reconfirmar 30 díass antes de la salida, por persona 105.00€
  Compra Anticipada -25.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -25.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, mayo 2019.