937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Praga, mercadillos navideños.
 • 4 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona en habitación doble desde
750 €
Praga, mercadillos navideños.
 • Praga, mercadillos navideños.

  Precio base por persona en habitación doble desde 750 €

 • Itinerario

  7 de desembre. Dilluns.

  Barcelona – Praga

  Presentació als taulells de facturació de la companyia Vueling de la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 5:40 hores i sortida en el vol VY 8652  de les 7:40 hores. Arribada prevista a Praga a les 10:10 hores i trasllat al centre . Començarem la nostra visita guiada de la  capital de la República Checa  i la ciutat més important de la regió de Bohemia, passejant pel nucli antic  on es troba la Plaça Vella i l’emblemàtic rellotge astronòmic. Dinar  en una cerveseria tradicional Checa. A la tarda disposarem de temps lliure per  gaudir dels mercats de nadal on trobarem diferents varietats d’artesania i productes gastronòmics locals. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel Grand Majestic 4*Sopar i allotjament.

   

   

  8 de desembre. Dimarts.

  Praga

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al barri del castell de Praga en autocar. Visitarem la Plaça de Sant Jordi, la catedral de San Vito, entrada a l'antic Palau reial i passeig pel Carreró d'Or. Seguirem el nostre recorregut fins arribar  al barri de Malá Strana on visitarem l’església de Nostra Senyora de la Victoria amb el Nen Jesús de Praga.Dinar. A  la tarda creuarem el famós pont de Carles i  caminarem fins al barri  de Josefov,  aquí trobarem  el cementiri jueu, antigament aquest era l’únic punt de la ciutat on es permetia enterrar-los.  També tindrem l’oportunitat de visitar les sinagogues Pinkas, Klausen i Maisel.  Temps lliure per acabar de veure els mercats. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

   

  9  de desembre. Dimecres.

  Praga- Karlovy Vary - Praga

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap Karlovy Vary, rodejada per bosc en mig d’una vall , aquesta ciutat balneari va ser escollida per molts aristòcrates del segle XVIII com lloc d’estiueig , per les seves fonts termals i la tranquil·litat que es respirava. En arribar visitarem els racons més històrics de la ciutat, com la Iglesia ortodoxa de Sant Pere i Sant Pau, la casa de Mozart i  l’ antiga seu dels cavallers de Malta.  A continuació  visitarem les diferents columnates  que cobreixen les fonts i deus de la ciutat, cada una d’elles està feta d’un material i estil arquitectònic diferent.  Aquesta localitat també es coneguda pels seu productes com el licor Becherovka, les Oblees i el seu famós vidre de Bohèmia. Dinar.  A l’hora convinguda retorn a Praga. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

   

  10 Desembre. Dijous.

  Praga- Sedlec- Kunta Hora – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí en dirigirem a la petita localitat de Sedlec per visitar el famós Osari, una petita capella catòlica situada sota l’església del cementiri de tots els Sants. Tot seguit visitarem  Kunta Hora centre medieval d’extracció de plata i segona ciutat del regne de Bohemia. Aquesta ciutat va arribar a competir amb Praga qüestions polítiques, econòmiques  i culturals a  partir del segle XIII. No va ser fins al segle XVI que va començar a entrar en declivi a causa de la inundació de les mines, seguit per guerres i epidèmies.   Durant el nostre recorregut  passejarem pels carrers laberíntics de la ciutat antiga on veurem la catedral de Santa Barbara, símbol de Kunta Hora, la cort Italiana i  l’antiga casa de monedes. Dinar.  Temps lliure. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol VY8657, de la companyia Vueling Airlines a les 21:25 h. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 23:55 h.  Recollida d'equipatge i fi dels nostres serveis. 

   

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Vueling. Barcelona – Praga – Barcelona. (Horaris definitius en la documentació del viatge).
  • Pensión completa durante todo el viaje excepto almuerzo del primer y último día por horario de vuelos.
  • Alojamiento en el hotel definido en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas.
  • Extras de carácter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.


  Requisitos:

  DNI en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 780,00 € 750,00 €

  Suplemento habitación individual 190.00€
  Compra Anticipada -30.00€
  Tasas aéreas incluidas, a reconfirmar 30 días antes de la salida, por persona 45.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -30.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reservas online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, febrero 2020.