937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Salzburg i la region de los lagos, mercadillos de navidad
 • 4 dias , avión y autocar y guia acompañante
 • ( Viaje no vigente. Consulta disponibilidad de nuevas fechas )
precio base por persona en habitación doble
920 €
Salzburg i la region de los lagos, mercadillos de navidad

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Salzburg i la region de los lagos, mercadillos de navidad

  precio base por persona en habitación doble 920 €

 • Itinerario

  1 de desembre. Dimarts.

  Barcelona – Munich - Salzburg

  Presentació als taulells de facturació de Lufthansa a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 06.00 hores. Sortida en vol directe LH1817 en direcció Munic a les 08.00 hores. Arribada prevista a les 10.00 hores. Després de recollir l’equipatge ens dirigirem a la ciutat de Salzburg. Dinar en un restaurant al centre de la ciutat.  A la tarda visitarem els jardins de Mirabell des d’on podrem admirar la ciutat barroca als peus de la fortalesa de Hohensalzburg.També visitarem la seva catedral, veurem l’exterior de la casa natal de Mozart i passejarem pel Getreidegasse, un carrer molt conegut pels seus rètols de ferro forjat. Finalitzarem la visita en els famosos mercats de nadal. Allotjament  a Hotel Mercure Salzburg City 4*   o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

   

  2 de desembre. Dimecres.

  Salzburg – Hallstatt – St. Wolfgang – Salzburg

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens dirigirem cap a la regió del Salzkammergut, en concret a Hallstatt, considerat el poble més bonic d’Àustria on farem una visita guiada. Passejarem pels seus carrers empedrats, veurem la Markplatz i arribarem fins al cementiri on descobrirem perquè és un dels pobles més fotografiats del país. En acabar ens dirigirem a St. Wolfgang. Dinar en un restaurant. A la tarda descobrírem aquesta població d’estiueig a la vora del llac. Entre els seus edificis destaca la Pfarrkirche, església parroquial de la ciutat i la Gasthof im Weissen Rössl (La posada del cavallet blanc) nom d’una opereta del 1930 amb gran èxit a Brodway. Retorn a Salzburg. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

   

  3 de desembre. Dijous

  Salzburg – Llac Kingsee – Bertchesgaden – Salzburg.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del mati cap a la regió  de Berchtesgaden ,  pintorescos llacs ,panoràmiques muntanyes  i  frondosos boscos formen aquest  antic espai protegit  dels Alps bavaresos. En arribar ens desplaçarem al llac de Konigsse on agafarem un vaixell que ens permetrà contemplar l’esplendor d’aquest llac i la seva vall.  Assentat a la riba  hi trobem l’església de  Sant Bartolomeu, de façana blanca i cúpules vermelles, data del segle XII. Retorn al poble de Berachtesgaden. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem aquesta petita població Bavaresa on encara es pot respirar un autèntic ambient Bavarès. El poble compte amb els seus propis mercats de nadal, per on ronda l’enigmàtica criatura “Krampus”, lligada al folklore alpí de la zona. A l’hora convinguda retorn a Salzburg.  Sopar i allotjament a l’hotel. 

   

   

  4 de desembre. Divendres.

  Salzburg –  Herrenchiemsee – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel.  Aquest mati visitarem el Palau de HerrenChiemsee situat en una petita illa del llac Chiemsee.  El  palau és una rèplica del Palau de Versalles  ordenada per Lluis II de Baviera, el rei boig, qui va quedar meravellat del palau original durant la seva primera visita.  La façana principal i l’estanc nord són més ostentoses que els espais equivalents de Versalles.   En el seu interior trobarem elements de decoració de porcellana i tèxtil que es caracteritzen per la seva excel·lent qualitat.  Dinar en un restaurant. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Munic per sortir amb el vol directe LH1816 de les 19.50 hores. Arribada prevista a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 21.55 hores. Fi dels nostres serveis.

   

   

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Lufthansa. Barcelona – Munich – Barcelona. (Horarios definitivos a la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje.
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario com.o incluidas.
  • Guía local en destino
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno del primer día.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas servicios locales.
  • Extras de carácter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.


  Requisitos:

  DNI en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente Compra anticipada
  precio base por persona en habitación doble 920,00 € 895,00 €

  Suplemento individual 150.00€
  Compra Anticipada -25.00€
  Tasas aéreas incluidas, a reconfirmar 30 días antes de la salida, por persona 115.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -25.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reservas online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, febrero 2020