937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Salzburgo y Región de los lagos; Mercados de Navideños
 • 4 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante
Precio base por persona en habitación doble
785 €
Salzburgo y Región de los lagos; Mercados de Navideños

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Salzburgo y Región de los lagos; Mercados de Navideños

  Precio base por persona en habitación doble 785 €

 • Itinerario

   

  Descubre más de este destino haciendo un click aquí:   TOUR VIRTUAL

   

   

  5 de desembre. Dimecres.

  Barcelona – Munic – Innsbruck

  Presentació als taulells de facturació de Lufthansa a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 06.00 hores. Sortida en vol directe LH1817 en direcció Munic a les 08.00 hores. Arribada prevista a les 10.00 hores. Després de recollir l’equipatge ens dirigirem a la ciutat d’Innsbruck. Dinar en un restaurant al centre de la ciutat. A la tarda farem una visita guiada de la ciutat, capital intel·lectual i administrativa del Tirol. Passejarem pel seu centre medieval que ens portarà a l’ època de l’Emperador Maximilià I. Contemplarem les façanes de diferents colors, els carrers empedrats i les arcades típiques de la plaça del Goldene Dachl o Tarradet d’Or, l’edifici més emblemàtic de la ciutat. En aquest punt és on s’instal·la el mercat de Nadal. Temps lliure. En acabar trasllat a l’hotel Alphotel 4* Innsbruck o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  6 de desembre. Dijous.

  Innsbruck Salzburg

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Salzburg a primera hora del matí i visita guiada de la ciutat. Visitarem els jardins de Mirabell des d’on podrem admirar la ciutat barroca als peus de la fortalesa de Hohensalzburg.També visitarem la seva catedral, veurem l’exterior de la casa natal de Mozart i passejarem pel Getreidegasse, un carrer molt conegut pels seus rètols de ferro forjat. Dinar en un restaurant cèntric. Tarda lliure per acabar de gaudir de la màgia dels mercats nadalencs. Un dels mercats més importants és el Christkindlmarkt situat a la Plaça de la Catedral. Arribada a l’hotel Imlauer & Bräu o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  7 de desembre. Divendres

  Salzburg – Hallstatt – St. Wolfgang – Salzburg

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens dirigirem cap a la regió del Salzkammergut, en concret a Hallstatt, considerat el poble més bonic d’Àustria on farem una visita guiada. Passejarem pels seus carrers empedrats, veurem la Markplatz i arribarem fins al cementiri on descobrirem perquè és un dels pobles més fotografiats del país. En acabar ens dirigirem a St. Wolfgang. Dinar en un restaurant. A la tarda descobrírem aquesta població d’estiueig a la vora del llac. Entre els seus edificis destaca la Pfarrkirche, església parroquial de la ciutat i la Gasthof im Weissen Rössl (La posada del cavallet blanc) nom d’una opereta del 1930 amb gran èxit a Brodway. Retorn a Salzburg. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  8 de desembre. Dissabte.

  Salzburg – Munic – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Munic. A l’arribar, visita guiada de la capital bavaresa. Coneixerem la Marienplatz, on es troba l’antic i el nou ajuntament. A més, aquí hi trobarem el Christkindlmarkt, el principal mercat de nadal de Munic. Disposarem de temps per gaudir de les diferents paradetes on es comercialitzen artesanies i plats gastronòmics típics de la regió. Passejarem pel centre i coneixerem altres racons importants de la ciutat com la Odeonsplatz i la Karlspatz. Dinar en un restaurant cèntric. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Munic per sortir amb el vol directe LH1816 de les 19.50 hores. Arribada prevista a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 21.55 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Lufthansa. (Horarios definitivos a la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Guía local en destino
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno del primer día.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas servicios locales.
  • Extras de carácter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.


  Requisitos:

  DNI en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos CLIENTS COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 785,00 € 755,00 €

  Suplemento habitación individual 150.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 105.00€
  Compra Anticipada -30.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -30.00€
  Servicio gastos de anulación 25.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 30 personas, tiene que hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina   

   

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

   

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

   

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

   

  Servicio gastos de cancelación (+info)

   

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

   

  Reservas online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Febrero 2018