937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Samarcanda, Ruta de la Seda
 • 9 días, todo incluido y guía acompañante. Grupo máximo 25 personas.
 • ( Viaje no vigente. Consulta disponibilidad de nuevas fechas )
Precio base por persona en habitación doble
1915 €
Samarcanda, Ruta de la Seda

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Samarcanda, Ruta de la Seda

  Precio base por persona en habitación doble 1915 €

 • Itinerario

  04 d’octubre. Diumenge.

  Barcelona – Istanbul – Taixkent

  Presentació als taulells de facturació de la companyia Turkish Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 16.30 hores per sortir en el vol TK 1856 de les 19.00 hores en direcció Taixkent (via Istanbul). Nit a l’avió.

   

  05 d’octubre. Dilluns.

  Taixkent

  Arribada prevista a l’aeroport de Taixkent a les 07.00 hores i trasllat al Wyndham Tashkent Hotel 4* o similar. Esmorzar a l’hotel. A mig matí començarem la visita guiada de la capital de l’Uzbekistan, principal centre econòmic i cultural. Descobrirem la plaça de la Independència i Eternitat, la plaça d’Amir Temur i les espectaculars avingudes modernes de la ciutat amb les seves fonts. També visitarem el seu nucli antic. Dinar en un restaurant cèntric. Més tard disposarem de temps al Basar Chorsu, mercat ple de productes locals. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  06 d’octubre. Dimarts.

  Taixkent – Khiva, “la vuitena meravella del món”

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir en un vol intern fins a la ciutat d’Urgench, des d’on ens traslladarem a Khiva, situada a uns 30 quilòmetres. Un cop hi arribem, visitarem aquesta petita població emmurallada, plena de palaus, mesquites i madrasses. Un dels seus conjunts arquitectònics més importants és Itchan-Kala, ciutadella situada a dins de Khiva i que era l’última etapa de les caravanes abans de la travessa del desert a Iran. Dinar en un restaurant local. A la tarda continuarem la visita de la població considerada com un preciós museu a l’aire lliure amb diferents monuments protegits per la Unesco. Trasllat a l’Hotel Yoshlar 3* superior o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  07 d’octubre. Dimecres.

  Khiva – Bukhara

  Esmorzar a l’hotel. En el día d’avui farem el recorregut entre les dues ciutats amb el nostre autocar privat. Travessarem el dessert de Kyzyl-ku tot seguint la ruta de les antigues caravanes. Dinar en ruta. A la tarda arribada a Bukhara ,ciutat històrica de més de 25 segles d’antiguitat. Trasllat a l’Hotel Shahriston 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  08 d’octubre. Dijous.

  Bukhara

  Esmorzar a l’hotel. Iniciarem la visita pel Mausoleu dels Samani, les fonts sagrades de Chashmai i la Mesquita de Bolo Hauz. Dinar en un restaurant. A la tarda continuarem la visita de la Ciutadella d’Ark, el minaret Kalyan i Mesquita Poi Kalyan, les Madrasses Ulughbek i Abdullazizkan o el conjunt arquitectònic de Lyabi Hauz Continuarem visitant els punts d’interès més rellevants de la ciutat com la Cúpula Toki Telpak Furushon, la Mesquita Magoki Attory, la Cúpula Toki Sarafon i Chor Minor. Al capvespre assistirem a un concert folklòric en una de les seves Madrasses. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  09 d’octubre. Divendres.

  Bukhara – Samarcanda

  Esmorzar a l’hotel. Disposarem del matí per recorrer i fotografiar més racons de Buhkara. Dinar en un restaurant local. A la tarda tren a Samarcanda, una de les ciutats més antigues del món i punt estratègic de la ruta de la seda. Sopar i allotjament a l’Hotel Alexander 4* o similar.

   

  10 d’octubre. Dissabte.

  Samarcanda

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem una ciutat plena de màgia i encant i antic punt clau en la ruta de la seda. Destaquem la plaça Registan, on podrem admirar les tres portes monumentals de les Madrases Ulughbek, Shir Dor i Tilla-Kori. També visitarem el Mausoleu Guri Emir, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zinda i l’Observatori de Ulughbek. Dinar en un restaurant local. A la tarda disposarem de temps per passejar per la ciutat. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  11 d’octubre. Diumenge

  Samarcanda – Taixkent

  Esmorzar a l’hotel. Al matí continuarem la visita d’aquesta ciutat amb la Mesquita Bibi-Khonum. També disposarem de temps lliure per realitzar algunes compres al Bazar Siab, el basar més gran de Samarcanda. Dinar en un restaurant local. A la tarda, tornarem a la capital d’Uzbekistan amb el “modern” tren d’alta velocitat “Afrosiab”. Sopar en un restaurant local. Trasllat a l’aeroport.

   

  12 d’octubre. Dilluns.

  Taixkent – Istanbul – Barcelona

  Sortida en el vol TK 371 de les 02.35 hores en direcció Barcelona (via Istanbul). Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 10.00 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

   

   

  ¿Te gustaría viajar a Samarcanda, ruta de la seda pero prefieres hacerlo a tu ritmo o en otras fechas? Tenemos un departamento de viajes a medida capaz de todo y más. Explícanos tu idea de viaje y juntos la convertiremos en realidad. Ponte en contacto con nosotros llamando al 93 748 43 30 (Sabadell) o al 93 131 70 94 (Barcelona). ¡Si lo prefieres, envíanos tu propuesta a info@promoviatges.cat y nos pondremos en contacto contigo!

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Turkish Airlines. Barcelona – Estambul – Tashkent – Estambul – Barcelona. (Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje con agua incluida en las comidas. (algunas comidas por horario podrán ser en el avión).
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Guía local en destino.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas servicios locales.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia (mínimo 6 meses). El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente Compra anticipada
  Precio base por persona en habitación doble 1.915,00 € 1.860,00 €

  Suplemento individual 250.00€
  Tasas aéreas, a reconfirmar 30 díass antes de la salida, por persona 250.00€
  Compra Anticipada -55.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -55.00€
  Servicio gastos de anulación 60.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 15 personas. Es necesario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, febrero 2020.