937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • San Petersburgo, Las Noches Blancas
 • 5 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante.
 • ( Viaje no vigente. Consulta disponibilidad de nuevas fechas )
Precio base por persona en habitación doble
1520 €
San Petersburgo, Las Noches Blancas

Solicita presupuesto completando el formulario

 • San Petersburgo, Las Noches Blancas

  Precio base por persona en habitación doble 1520 €

 • Itinerario

  1 de juny. Dissabte.

  Barcelona – Sant Petersburg

  Presentació als taulells de la companyia Lufthansa de la terminal T1 de l’Aeroport de Barcelona a les 05.30 hores per sortir en el vol LH1817 a les 07.55 hores en direcció Sant Petersburg. Escala Munich. Arribada prevista a les 15.45 hores. Tràmits adunares i trasllat a l’Hotel Novotel Centre 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  2 de juny. Diumenge.

  Sant Petersburg

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la fortalesa de Sant Pere i Sant Pau, construcció que és el nucli històric de la ciutat i la primera edificació que va manar construir Pere el Gran sobre una petita illa pantanosa del delta del Neva. A continuació, realitzarem la visita panoràmica de la ciutat. Recorrerem les avingudes i construccions més rellevants de la ciutat passant per l'avinguda Nevski; la plaça de Sant Isaac; on trobem l'ajuntament i la catedral de Sant Isaac; el castell de Sant Miquel; el Camp de Mart, amb la seva flama de foc etern; la catedral de Sant Salvador sobre la sang vessada; la plaça de Palau, amb el Palau d’Hivern; la plaça de les Belles Arts; el Teatre Mariïnski; el cap de l’illa Basilevski; la caseta de Pere I el Gran; la plaça dels Desembristes, el riu Neva i els seus ponts. Dinar en un restaurant. Seguirem amb la visita al palau del príncep Iussúpov, on veurem com vivia la noblesa russa amb els seus banys, dormitoris, una sala de billar i fins i tot un teatre privat per a 120 persones. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  3 de juny. Dilluns.

  Sant Petersburg

  Esmorzar a l'hotel. Avui dedicarem el matí a visitar el palau de Catalina a Pushkin. És sense cap mena de dubte, un dels principals exponents de l’estil barroc a Europa i un monument absolutament fascinador de l’arquitectura i jardineria del s. XVIII.  Dinar al restaurant “Padvorie", que construït en fusta a l’estil “Istba”, ofereix menjar tradicional en un ambient típicament rus i amenitzat amb música folklòrica. Han servit a personalitats internacionals com el príncep Charles, l’expresident alemany Gerhard Schröder, o el francès Jacques Chirac a més d’haver estat escollit diverses vegades com lloc de celebració de l’aniversari del president Vladimir Putin. A la tarda, retorn a Sant Petersburg, on gaudirem d’un relaxant trajecte en barca pels rius i canals de Sant Petersburg. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Avui, els que ho desitgin, podran realitzar un paquet de visites que consistirà en un sopar en un restaurant emblemàtic i la visita nocturna amb obertura de ponts de Sant Petersburg. En finalitzar el sopar, farem la visita nocturna de Sant Petersburg amb l’obertura de ponts, que s’inicia sobre les 12.00 - 12.30 hores de la nit. Durant la visita passarem per l’Institut Smolni, el Teatre d'Alexandre, l’avinguda Nevski i altres llocs com la plaça de Palau, on podrem veure el conjunt de l’Hermitage il·luminat. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  4 de juny. Dimarts.

  Sant Petersburg

  Esmorzar a l'hotel.  Avui visitarem els palaus d’estiu més famosos dels voltants de Sant Petersburg. Al matí ens dirigirem al Peterhoff, situat a 29Km de la ciutat per visitar el Palau d’Estiu del Tsar Pere I (Patimoni de l’Humanitat per l’UNESCO. El conjunt fou fundat per Pere El Gran el 1714 com a rèplica de la residència francesa Versalles però va superar l’original francès. Dinar.  A la tarda visitarem el Museu Hermitage, el principal museu artístic de Sant Petersburg i un dels més famosos i més grans del món. Actualment la col·lecció del museu compta amb prop de 3 milions d’obres (pintures, escultures, obres gràfiques, monedes i medalles, troballes arqueològiques, mostres d’art aplicada). La nostra visita es centrarà en la pintura i en podrem veure de varies èpoques i nacionalitats, des de pintors espanyols (Velázquez), flamencs (Rubens), italians (Da Vinci), i d’altres més contemporanis. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  5 de juny. Dimecres.

  Sant Petersburg - Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Temps lliure. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol LX1956 de la companyia Swisair a les 14.04 hores (dinar no inclòs). Arribada prevista a la terminal T1 de l’Aeroport de Barcelona a les 19.15 hores (via Zurich). Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Lufthansa. Barcelona - Munich - Sant Petersburg - Munich - Barcelona (Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje (algunas comidas por horario podrán ser en el avión).
  • Alojamiento en el hotel definido en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Guía local en destino durante todo el viaje.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno y almuerzo del primer día.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propina servicios locales.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia (mínimo 6 meses). El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente Compra anticipada
  Precio base por persona en habitación doble 1.520,00 € 1.475,00 €

  Suplemento habitación individual 430.00€
  Tasas aereas, a reconfirmar 30 días antes de la salida 190.00€
  Visado de entrada a Rusia 90.00€
  Compra Anticipada -45.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -45.00€
  Servicio gastos de anulación 45.00€
  Cena en el Russian Empire y visita nocturna de Sant Petersburgo 95.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas. Es necesario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Noviembre 2018.