937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Seychelles
 • 10 dias, todo incluido y guía acompañante. Grupo máximo 20 personas.
Precio base por persona en habitación doble
6120 €
Seychelles

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Seychelles

  Precio base por persona en habitación doble 6120 €

 • Itinerario

  19 d’octubre. Dissabte.

  Barcelona  Mahé

  Presentació als taulells de facturació de SwissAir de la T1 de l’Aeroport de Barcelona per sortir en el vol LX/1959 de les 18.30 hores direcció Zurich. Connexió amb el vol LX/8074 de les 22.35 hores. Nit a l’avió.

   

  20 d’octubre. Diumenge.

  Mahé

  Arribada prevista a Mahé a les 10.00 hores. Tràmits de duana i trasllat a l’Hotel Avani Seychelles Resort 4* o similar. Dinar a l’hotel. A la tarda disposarem de temps per descansar i gaudir de les instal·lacions del resort. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  21 d’octubre. Dilluns.

  Mahé

  Esmorzar a l’hotel . Avui coneixerem l’illa més gran d’aquest arxipèlag, format per 115 illes, i en descobrirem la capital, Victòria. Recorrerem el seus carrers, veurem la torre del rellotge, la casa de justícia i passejarem pel seu acolorit mercat de fruites, verdures, peix i espècies. Coneixerem el Jardí Botànic, ple de plantes endèmiques i tropicals. També visitarem la Casa de la Missió, la primera escola de l’illa, construïda pels fills dels esclaus lliures que no van poder tornar als seus països de procedència. Dinar en un restaurant local a base de menjar crioll. A la tarda anirem a la part situada al sud-oest de Mahé, on gaudirem de boniques vistes de les seves platges verges i disposarem de temps per caminar, explorar i fotografiar aquest bonic racó de l’illa. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  22 d’octubre. Dimarts.

  Mahé  Parc Nacional Marina – Moyenne – Cerf  Mahé  

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens embarcarem en un vaixell de fons transparent i navegarem pel Parc Nacional Marina on gaudirem de l’enorme varietat de biodiversitat marina. Desembarcarem a l’illa Moyenne i farem un passeig per veure les tortugues terrestres. Continuarem la navegació i donarem de menjar als peixos multicolors. Arribarem a l’illa de Cerf, l’única habitada dins el parc i en total estat verge. De fet, l’única manera de moure’s per l’illa és amb vaixell o helicòpter. Cerf està envoltada d’un meravellós escull de corall amb una gran quantitat de peixos, tortugues, crancs i ocells. En una de les seves platges farem un dinar barbacoa. Disposarem de temps per banyar-nos, fer snorkel o senzillament contemplar aquest idíl·lic paratge. A la tarda retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  23 d’octubre. Dimecres.

  Mahé  Anse Major

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí farem un curt recorregut a peu per la part nord-est de Mahé. El camí ens portarà per la costa rocosa de l’illa, amb unes vistes espectaculars, fins arribar a la platja de l’Anse Major. Més tard, amb una embarcació navegarem per aquesta part de l’illa per admirar Mahé des del mar. Veurem les formacions granítiques que tant caracteritzen aquestes illes, la seva natura i les aigües cristal·lines que l’envolten. Dinar en un restaurant local. A la tarda retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  24 d’octubre. Dijous.

  Mahé  Praslin

  Esmorzar a l’hotel. Deixarem Mahé i amb el ferry ràpid navegarem cap a l’illa de Praslin, on passarem la resta de nits. A l’arribar ens dirigirem al Parc Nacional Vallée de Mai. Aquest parc, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, és únic per ser el bressol de les Palmeres de coco de mar, una espècie endèmica que es caracteritza pel gran pes del seu fruit, que pot arribar als 45 quilos. Els lloros negres també són una espècie única de Praslin. A l’acabar anirem a dinar a un restaurant local. A la tarda visitarem una de les platges mes paradisíaques de les illes Seychelles, Anse Lazio. Disposarem de temps per banyar-nos, fer snorkel o senzillament relaxar-nos en aquest marc incomparable. A l’acabar trasllat al Paradise Sun Hotel 4* o similar. Sopar i allotjament .

   

  25 d’octubre. Divendres.

  Praslin – La Digue – Praslin

  Esmorzar a l’hotel . Aquest matí ens embarcarem i després de navegar per aigües turqueses arribarem a la idíl·lica illa de La Digue, que sembla aturada en el temps. Les bicicletes i els carros estirats per bous son el transport més utilitzat pels nadius de l’illa. Visitarem la “Union State”, la plantació que donava feina a la gran majoria dels illencs. Coneixerem com feien el “copra”, la carn de coco assecada, i veurem els molins on es produïa l’oli de coco i la casa senyorial de la plantació. A l’acabar, recorrerem els frondosos boscos fins arribar a L’Anse Source d’Argent una de les platges més belles de totes les Seychelles. Disposarem de temps per banyar-nos en els seves aigües i a l’acabar anirem a dinar en un restaurant típic crioll. A la tarda travessarem l’illa per navegar novament cap a Praslin. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  26 d’octubre. Dissabte.

  Praslin  Illa Cousin – Curieuse  Saint Pierre  Praslin

  Esmorzar a l’hotel. Avui navegarem per la costa de Praslin fins arribar a  l’illa contigua, Cousin, coneguda con el “Santuari de les aus”, per les més de 250.000 aus que s’hi reprodueixen cada any. Continuarem la navegació cap a la petita illa granítica de la Curieuse, on visitarem les restes de l’antiga leproseria i la casa del metge, convertida avui dia en museu. En un restaurant a prop de les seves paradisíaques platges gaudirem del nostre dinar. Disposarem de temps per banyar-nos o relaxar-nos i navegarem fins l’illa de Saint Pierre, petita però de gran encant fotogràfic. A mitja tarda retorn a Praslin. Sopar i allotjament a l’hotel .

   

  27 d’octubre. Diumenge.

  Praslin  Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí disposarem de temps a l’hotel per gaudir de les seves instal·lacions. Dinar a l’hotell. A mitja tarda marxarem al port per sortir en el ferry ràpid cap a l’illa de Mahé. Sopar en un restaurant de l’illa i trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol LX/8075 de les 01.45 hores direcció Zurich. Nit a l’avió

   

  28 d’octubre. Dilluns.

  Barcelona

  Connexió a l’aeroport de Zurich en el vol LX/1954 de les 12.20 hores. Arribada a Barcelona a les 14.00 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía SwissAir. Barcelona – Zurich – Seychelles – Zurich – Barcelona. (Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje (algunas comidas por horario podrán ser en el avión).
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Guía local en destino durante todo el viaje.
  • Seguro ampliado de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Bebidas en las comidas.
  • Propina servicios locales.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia (mínimo 6 meses). El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 6.120,00 € 5.945,00 €

  Suplemento individual 1680.00€
  Tasas aéreas, a reconfirmar 30 díass antes de la salida, por persona 375.00€
  Compra Anticipada -175.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -175.00€
  Servicio gastos de anulación 100.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas. Es necesario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Marzo 2019.