937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Suecia y Dinamarca
 • 8 días, avión y autocar, todo incluidos y guía acompañante. Fechas de salida: 14 de julio y 08 de agosto.
Precio base por persona en habitación doble desde
2535 €
Suecia y Dinamarca
 • Suecia y Dinamarca

  Precio base por persona en habitación doble desde 2535 €

 • Itinerario

  14 juliol. Dimarts.

  Barcelona – Estocolm

  Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa de la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 10.45 hores per sortir en el vol LH1127 en direcció a Estocolm (via Frankfurt). Arribada prevista a les 18.10 hores i trasllat al Clarion Hotel Amaranten 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  15 juliol. Dimecres.

  Estocolm

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a descobrir una de les ciutats més boniques i sorprenents d’Europa. Al matí farem una visita guiada a Gamla Stan, la part antiga de la ciutat, de carrers empedrats i cases d’alegres colors. Veurem l'exterior del Palau Reial, la Catedral, el Parlament  i la Casa dels Nobles. Continuarem la visita a l’illa de Djurgarden visitant el museu VASA, on es trobem l’únic vaixell del s. XVII que ha sobreviscut fins els nostres dies. Dinar. A la tarda, farem un creuer per algunes de les illes que composen el singular arxipèlag d’Estocolm, gaudint d’un paisatge espectacular. Temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  16 juliol. Dijous.

  Estocolm – Uppsala – Sigtuna – Estocolm

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, visitarem l’ajuntament d’Estocolm, considerat uns dels millors exemples del romanticisme en l’arquitectura sueca. Visitarem els salons on cada any es lliuren els premis Nobel. En acabar, sortida cap Uppsala, famosa ciutat universitària, on realitzarem una passejada guiada. Visitarem la seva catedral i l’edifici Gustavianum  i la biblioteca universitària. Dinar. Seguirem cap a la pintoresca població de Sigtuna situada a la riba del llac Malaren, on es fa fundar la primera ciutat de Suècia. Hi destaquen les seves cases de colors i el carrer peatonal Stora Gatan, considerat el més antic del país. Quan tornem a la ciutat, visitarem algunes estacions de metro d’Estocolm, decorades per artistes de renom. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  17 juliol. Divendres.

  Estocolm – Canal de Gota –  Karlstad

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Borensberg, on ens embarcarem per fer un creuer pel canal de Göt. Durant molts anys, el canal artificial de Göta, va ser molt important a Suècia, tant econòmica com estratègicament ja que creuava Suècia d’est a oest. Descobrirem el cor de Suècia, passant per llocs històrics i preciosos paisatges de boscos i llacs. Dinar al vaixell. En acabar, amb l’autocar anirem vorejant paisatges de llacs fins arribar a Karlstad, situada en el delta que formen el riu Klara i l’impressionant llac Värnern que compta amb 22.000 illes.  Sopar i allotjament a l’Hotel Scandic Karlstad City 4* o similar.

   

  18 juliol. Dissabte.

  Karlstad - Costa Oest & safari de foques – Goteborg

  Esmorzar a l’hotel. Anirem cap a la costa oest de Suècia, l'arxipèlag de Bohuslän de mil encantadores illes i fascinants pobles. Com Fjällbacka amb les seves velles cases de fusta vermella i carrerons pintorescos. Tot emmarcat en una natura idíl·lica, on gaudirem d'un estil de vida tranquil i tradicional ...  Dinar. Des del bonic poble de Lysekil, embarcament en creuer d'una hora i mitja per aquest bell arxipèlag per descobrir la magnífica natura circumdant i les colònies de foques descansant a les roques. Continuarem després cap Göteborg, que compta amb el port més important d’Escandinavia i amb un ambient cosmopolita.  Els seus carrers adoquinats i peatonals estan farcits de cases construïdes a l’estil “landshövdingehus”, amb un pis en totxo i la resta en fusta. Al port destaca la “Feskekörka”, un mercat que sembla una església gòtica, on es poden comprar tot tipus de mariscos. Sopar i allotjament a l’hotel Scandic Europa Goteborg 3*sup o similar.

   

  19 juliol. Diumenge. 

  Göteborg – Castells del nord de Dinamarca – Copenhaguen

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al sud del país. Passarem per la ciutat portuària de Helsingborg on ens embarcarem en un ferri per creuar a Dinamarca, cap a la ciutat veïna d'Elsinor (Helsingør). Dinar. Visitarem dos castells que formen una part important de la història danesa, el castell de Krongborg construït al segle XVI, patrimoni de la humanitat. El castell de Frederisborg, que data XVII, és una de les obres arquitectòniques més destacades del país, d'estil renaixentista, amb espectaculars jardins. A la tarda, arribada a Copenhaguen i trasllat al First Hotel Twentyseven 3*sup o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  20 juliol. Dilluns. 

  Copenhaguen

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una passejada guiada per la ciutat que reflexa l’esperit innovador escandinau. Trobarem una ciutat moderna, animada i ordenada amb un dels nivells de vida més alts del món. Recorrerem els seus principals atractius com ho són la petita sireneta, la font de Gefion, la residència reial d'Amalienborg, l'Òpera, els canals de Nyhavn, l'illa del parlament, la biblioteca reial, l'ajuntament, la “ciutat lliure” de Christiania i els jardins de Tivoli.  Dinar. Disposarem d’un temps lliure per acabar de gaudir la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  21 juliol. Dimarts.

  Copenhaguen – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en el vol LH 2441 de les 12.45 hores en direcció Barcelona (via Munic). Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 17.45 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

   

   

  ¿Te gustaría viajar a Suecia y Dinamarca pero prefieres hacerlo a tu ritmo o en otras fechas? Tenemos un departamento de viajes a medida capaz de todo y más. Explícanos tu idea de viaje y juntos la convertiremos en realidad. Ponte en contacto con nosotros llamando al 93 748 43 30 (Sabadell) o al 93 131 70 94 (Barcelona). ¡Si lo prefieres, envíanos tu propuesta a info@promoviatges.cat y nos pondremos en contacto contigo!

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía Lufthansa. Barcelona – Frankfurt – Estocolm en la ida, y Copenhaguen – Múnich – Barcelona en la vuelta. (Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Pensión completa durante todo el viaje.
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno del primer día y almuerzo del último.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propinas servicios locales.
  • Extras de carácter personal.
  • Cualquier servicio no mencionado como incluido.

     Requisitos:

  DNI en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente COMPRA ANTICIPADA
  Precio base por persona en habitación doble 2.610,00 € 2.535,00 €

  Suplemento individual 190.00€
  Suplemto salida agosto 55.00€
  Tasas aéreas, a reconfirmar 30 díass antes de la salida, por persona 195.00€
  Compra Anticipada -75.00€

  Opcional:
  Descuento pago total -75.00€
  Servicio gastos de anulación 60.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 15 personas.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago total 40 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento del pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 40 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, enero 2020.