937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Tanzania
 • 10 días, avión y autocar, todo incluido y guía acompañante.
 • ( Viaje no vigente. Consulta disponibilidad de nuevas fechas )
Precio base por persona en habitación doble
4805 €
Tanzania

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Tanzania

  Precio base por persona en habitación doble 4805 €

 • Itinerario

  15 de novembre. Divendres.

  Barcelona – Kilimanjaro – Arusha

  Presentació als taulells de la companyia KLM de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona .Sortida  en el vol KL1662 de les 06.00 hores amb destinació Arusha via Amsterdam. Arribada prevista a l’aeroport internacional de Kilimanjaro a les 20.35 hores. Tramitació del visat i trasllat al Mount Meru Game Lodge  o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  16 de novembre. Dissabte.

  Arusha – Tarangire

  Esmorzar a l’hotel. Sortida en jeeps privats i guies/xofers durant tot el viatge. Aquest mati ens dirigirem al Parc Nacional de Tarangire, un dels més bells del nord del país. El seu paisatge és diferent a la resta dels parcs per la gran quantitat d’arbres de Baobabs, molts d’ells superen els 2000 anys d’antiguitat. També és conegut per les seves manades d’elefants que poden superar els 4.500 exemplars. Arribada al Tarangire Balloon Camp  o similar. Dinar. A la tarda iniciarem el nostre primer safari. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  17 de novembre. Diumenge.

  Tarangire – Llac Manyara

  Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció Mto Wa Mbu, localitat propera al Parc Nacional del Llac Manyara. En arribar gaudirem d’un passeig en tuk tuk per veure aquesta comunitat i seguirem fins les vores del llac Manyara. Aquest llac dona acollida a milions de flamencs rosats i altres aus endèmiques. Dinar en un restaurant. A la tarda farem un safari per la zona del  Parc Nacional que no dona al llac. Sovint es pot veure hipopòtams, elefants, zebres, nyus i lleons en els arbres. En acabar ruta a l’hotel  Lake Manyara Serena Safari Lodge o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  18 de novembre. Dilluns.

  Llac Manyara – Serengueti

  Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció al Parc Nacional de Serengueti. Aquest parc és un dels més grans santuaris de fauna salvatge del planeta i el més gran del país. Els seu nom en Maasai vol dir “plana sense fi”  i els seus paisatges corresponen a la mítica imatge que tots tenim d’Àfrica. Després de 4 hores de recorregut, arribada a l’Hotel Melia Serengeti Lodge o similar. Dinar. A la tarda farem el primer dels safaris a Serengueti. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  19 de novembre. Dimarts.

  Serengueti

  Esmorzar a l’hotel. Avui tindrem l'oportunitat d'observar amb els nostres propis ulls la gran quantitat d'animals salvatges que concentra aquest emblemàtic Parc. Aquí habiten uns tres milions de mamífers, dels quals la majoria pren part en la migració anual a Kenya. Es produeix quan els herbívors van a la recerca d'herba fresca, escassa durant l'estació seca, entre maig i setembre. Dinar. A la tarda coneixerem més espais d’aquest Parc Nacional. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Opcional: excursió de dia complet. Safari en globus per Serengueti, 650€.

   

  20 de novembre. Dimecres.

  Serengueti – Ngorongoro

  Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció Ngorongoro, pel camí farem una parada per conèixer una tribu Maasai. Tindrem l’oportunitat d’aprendre sobre l’estil tradicional de la seva vida , la seva cultura, història, cançons i danses. Arribada al Ngorongoro Serena Safari Lodge o similar. Dinar. A la tarda tindrem temps de descansar i gaudir de les vistes del cràter del Ngorongoro. Des de el nostre hotel podrem admirar aquest cràter de més de 600 metres de profunditat i 20 kilòmetres de diàmetre. Sopar i allotjament hotel.

   

  21 de novembre. Dijous.

  Ngorongoro – Keratu

  Esmorzar a l’hotel. El matí recorrerem el cràter del Ngorongoro, herència d'un volcà que segles enrere va ser més alt que el Kilimanjaro. En el seu interior pasturen milers de nyus, zebres, búfals i gaseles. Es refugi del rinoceront negre , espècie en perill d’extinció. Dinar tipus picnic. A la tarda sortirem en direcció Keratu. A l’arribada trasllat al Acacia Farm Lodge  o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  22 de novembre. Divendres.

  Keratu – Eyasi – Karatu

  Esmorzar a l’hotel. Al mati realitzarem una visita a la tribu nòmada Hadzabe. Podrem conèixer el seu poblat , les seves tradicions  i qui ho desitgi anar a caçar amb ells. Dinar. A la tarda visitarem una altre tribu de la zona de Eyasi, els Datoga. Coneixerem el seu habitat i experimentarem amb la seva cultura. El que més crida l’atenció d’aquesta tribu és la decoració prominent de tatuatges circulars al voltant dels seus ulls. A l’hora convinguda retorn a Keratu . Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  23 de novembre. Dissabte.

  Karatu – Arusha – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al mati sortirem en direcció Arusha per visitar la galeria d’art Cultural Heritage Centre. Es tracta d’una col·lecció privada de tendes i galeries que exhibeix obres d’artistes de renom de tot el continent africà. És una de les més grans de l’est d’Àfrica. Dinar a Arusha. A la tarda visitarem el mercat local de fruites i verdures de la ciutat i el Maasai Market, mercat d’artesanies. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol KL/569 de les 21.40 hores direcció Barcelona via Dar es Salaam. Nit a l’avió.

   

  24 de novembre. Diumenge.

  Barcelona

  Arribada a Amsterdam a les 07.10 matí i connexió en el vol KL/569 a Barcelona. Arribada prevista a l’aeroport de Barcelona a les 12.15 hores. Fi dels nostres serveis.

   

  Nota important: És obligatori el carnet de vacunació per entrar al país. Dirigiu-vos als diferents centres d’atenció al viatger http://ics.gencat.cat/ca/assistencia/programes-assistencials/salut-internacional/unitats-de-salut-internacional/

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Billete de avión en clase turista de la compañía KLM. Barcelona – Amsterdam – Arusha – dar es Salaam – Amsterdam – Barcelona (Horarios definitivos en la documentación de viaje).
  • Traslado desde las poblaciones de recogida al aeropuerto de Barcelona (consultar puntos de recogida).
  • Pensión completa durante todo el viaje (algunas comidas por horario podrán ser en el avión).
  • Alojamiento en los hoteles definidos en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el recorrido.
  • Servicios de chofer/ guia de habla castellana y jeeps privados
  • Seguro ampliado de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Visado de entrada a Tanzania 50 USD per persona.
  • Bebidas en las comidas.
  • Propina servicios locales. Prevenir 120 USD por persona.
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  Pasaporte en vigencia (mínimo 6 meses). El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del pasaporte. Hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.
 • Puntos de recogida

  Aeropuerto de Barcelona

 • Precios
  Precios Básicos Precio cliente Compra anticipada
  Precio base por persona en habitación doble 4.805,00 € 4.675,00 €

  Suplemento individual 575.00€
  Tasas aéreas, a reconfirmar 30 díass antes de la salida, por persona 345.00€
  Compra Anticipada -130.00€

  Opcional:
  Vuelo en globo a Serengueti 650.00€
  Descuento pago total -130.00€
  Servicio gastos de anulación 75.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 14 personas. Es necesario hacer llegar una copia del pasaporte a nuestra oficina.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Compra anticipada. Si contratáis vuestro viaje con 60 días de antelación a la salida de viaje, podréis disfrutar de nuestro Precio Especial.

  Pago total. Si en el momento de contratar el viaje dentro del plazo de compra anticipada y hacéis el pago total, tendréis un descuento adicional sobre el precio especial.

   

  Artículos prohibidos en las aeronaves (+info)

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO, AMPLIADO (+info)

  Servicio gastos de cancelación (+info)

  Equipaje de mano (avión)(+info)


  Reservas forma de pago: Pago del 25% del total como depósito. El pago del resto se tendrá que hacer 30 días antes de la salida. Los viajeros que se acojan al descuento de pago total, dispondrán de 3 días laborables para realizar el pago desde la formalización de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, Enero 2019.