937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Tierras del Ebro
 • 4 días, autocar, todo incluido y con guía acompañante. Fecha de salida: 1 de diciembre.
EN PREPARACIÓN
Tierras del Ebro

Solicita presupuesto completando el formulario

 • Tierras del Ebro
 • Itinerario

  Primer dia

  Punts d’origen – Miravet – Sant Carles de la Ràpita

  Sortida a primera hora des dels nostres punts d’origen en direcció a Miravet. Arribada i desplaçament fins al castell (cal caminar uns 15 minuts en pujada). Construït sobre una talaia privilegiada, el Castell de Miravet és un dels millors exemples de l’arquitectura de l’Ordre dels Templers a Europa. Aquest edifici religiós i militar que fou antiga fortalesa islàmica, segueix l’estil defensiu dels Castells de Terra Santa, amb unes majestuoses muralles que s’alcen sobre el riu Ebre. Farem una visita guiada per descobrir els secrets d’aquesta fortalesa i admirar les vistes des de la seva situació elevada damunt del riu. Dinar. A la tarda, visitarem el Centre d’Interpretació Apícola Muria on descobrirem la cultura i la tradició del món de la mel i les abelles a les Terres de l’Ebre. A l’hora convinguda, sortida cap a l’hotel Miami Mar de Sant Carles de la Ràpita. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia

  Sant Carles de la Ràpita – Tortosa – Pinell de Brai: Catedral del Vi – Sant Carles de la Ràpita

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem Tortosa, una ciutat petita però amb una important historia de 2.000 anys. Descobrirem, amb un guia local, com a cada racó del seu riquíssim nucli antic es respiren èpoques passades d’una ciutat on van conviure romans, musulmans, jueus i cristians. Admirarem el seu impressionant llegat on destaquen el Castell de la Suda, la Catedral de Santa Maria i elegants edificis modernistes. Durant l’època del Renaixement (segle XVI), Tortosa va viure el seu moment de màxim esplendor tal i com mostren els seus carrers. Dinar. Seguidament, anirem cap a Pinell de Brai, on visitarem el celler cooperatiu obra de Cesar Martinell conegut com la Catedral del Vi. Des de la seva inauguració l’any 1922 i al llarg de la historia, la Catedral del Vi ha patit canvis, però sempre respectant l’essència de l’edifici. A l’hora convinguda, retorn a Sant Carles de la Ràpita. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia

  Batalla de l’Ebre: Corbera d’Ebre – La Fatarella – Benissanet

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem el poble vell de Corbera d’Ebre, on trobarem el Centre d’Interpretació 115 dies que ens oferirà una visió completa del conflicte bèl·lic i polític. Després ens traslladarem a la població de La Fatarella, on tindrem l’oportunitat de veure el Memorial de les Camposines, espai de dol i dignificació de totes les víctimes de la Batalla de l’Ebre. Dinar. A la tarda, passejarem entre les trinxeres de les Devees, l’indret de batalla més ben conservat de tota la zona. Posteriorment, ens dirigirem a Benissanet. Allà visitarem el refugi antiaeri de la Font Gran, on els soldats republicans s’aixoplugaven de les ofensives enemigues. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Quart dia

  Camarles – Delta de l’Ebre – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Deltebre on visitarem el Molí de Rafalet, un antic molí de fusta encara en funcionament on ens explicaran el conreu de l’arròs. Seguidament ens desplaçarem fins a Món Natura Delta de l’Ebre, on farem un recorregut en el qual podrem veure l’única reproducció d’unes salines del Delta obertes al públic; l’Espai Delta, on descobrirem i sentirem l’essència del Delta en les diferents estacions de l’any; el Mirador de 360º, que ens permetrà gaudir d’unes vistes privilegiades de la llacuna de la Tancada per apropar-nos al fascinant món de les aus i observar el flamenc ben de prop; i el Territori Fartet, on coneixerem l’hàbitat d’aquest peix únic i en perill d’extinció. Descobrirem les diferents arts de pesca tradicionals i artesanes del Delta i podrem fer servir les barques de perxar, un mitjà de transport molt antic al Delta. Seguidament, gaudirem d’un creuer de 45 minuts fins a la desembocadura del riu. Dinar de comiat i retorn als punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

 • Puntos de recogida

 • Precios
  Precios Básicos
  Precio base por persona en habitación doble
 • Condiciones generales