937 484 330 - Mail - OFICINAS
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viajes nacionales e internacionales organizados con todo incluído y guía acompañante

 • Toulouse y la fábrica de Airbus
 • 4 días, autocar, todo incluido, guía acompañante
Precio base por persona en habitación doble desde
640 €
Toulouse y la fábrica de Airbus
 • Toulouse y la fábrica de Airbus

  Precio base por persona en habitación doble desde 640 €

 • Itinerario

  02 de maig. Dijous.

  Punts d’origen – Toulouse

  Sortida a primera hora del matí des dels punts d’origen en direcció a Toulouse, la ciutat rosa, capital del Languedoc-Roussillon. Arribada i dinar. A la tarda, realitzarem la visita panoràmica de Toulouse, ciutat que compta amb un patrimoni excepcional. Des del cor històric de la ciutat fins a la perifèria, trobarem palauets de l’edat d’or del blau pastís (la planta Isatis Tinctoria, cultivada al s.XVI pel pigment blau), edificis religiosos amb decoracions de totxo i pedra i recintes industrials reconvertits. Travessarem el Barri dels jardins, vorejarem el riu Garonne, els canals i tornarem pels Grands Boulevards. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Mercure Compans Caffarelli 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  03 de maig. Divendres.

  Toulouse – Fàbrica Airbus – Moissac – Toulouse

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la fàbrica Airbus per a realitzar la visita, a través de la qual descobrirem el món de l’A380 (l’avió insígnia de la companyia i un dels de major capacitat de passatgers) amb una presentació detallada dels seus processos de fabricació. Després gaudirem de la visita lliure del Museu de l’Aeroscòpia, on trobarem exposades, de manera didàctica i lúdica, les principals fites de l’aeronàutica així com una important col·lecció d’aeronaus. Dinar. Després, continuarem la nostra ruta cap a Moissac, etapa principal dels camins de Sant Jaume des de l’edat mitjana i coneguda mundialment per la seva prestigiosa abadia de Saint-Pierre, declarada Patrimoni Mundial per la Unesco. Realitzarem la visita guiada de l’abadia i el claustre. Consagrat l’any 1100, és únic al món pel seu estat de conservació i perfecció estilística. Gaudirem de la seva bellesa i serenitat, i de les galeries decorades amb 76 capitells esculpits. Destaquem també el pòrtic de l’església abacial, decorat amb un monumental timpà que representa el Judici Final, una de les obres mestres de l’escultura romànica. Retorn a Toulouse. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Nota: 15 dies abans de la sortida ja no es podran fer reserves per les mesures de seguretat de la fàbrica d'Airbus.

   

  04 de maig. Dissabte.

  Toulouse – Saint Cirq Lapopie – Toulouse

  Esmorzar a l’hotel. Al matí, començarem amb la visita del convent dels Jacobins, un magnífic exemple de construcció monàstica edificat als s. XIII i XIV. Fet totalment de totxo, és una veritable joia de l’art gòtic del Languedoc. Hi podrem contemplar l’excepcional palmera de 22 nervadures que sosté el cor poligonal. A l’hora convinguda, sortirem cap a Saint Cirq Lapopie, un dels pobles més bonics de França i un dels paratges més importants de la vall del Lot. Dinar. Realitzarem la visita guiada d’aquest poble declarat monument històric. Coneixerem el fort que domina la població i els seus carrerons tancats per portes fortificades que van conservar les nombroses cases antigues de façanes de pedra o entramats de fusta que daten, la gran majoria, dels segle XIII al XVI. Als carrers, on s'obren arcades de paradetes, es conserva el record a les activitats artesanals que van crear la riquesa del poble: pelleters, calderers i, sobretot, torners en fusta o roubinetaïres, als tallers dels quals es fabricaven motlles per a botons, escudelles, gots i aixetes de bótes. Gaudirem de temps lliure per poder acabar de gaudir de tots els raconets. Retorn a Toulouse. Sopar i allotjament a l’hotel.

  05 de maig. Diumenge.

  Toulouse – Lagrasse – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, sortida cap a Lagrasse, un dels pobles més bonics de França. Arribada i visita guiada a aquesta petita població travessada pel riu Orbieu i amb origen en la construcció de l’abadia benedictina del s.VII. Passejarem pel bonic centre medieval i visitarem l’antiga abadia. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis. 

   

 • Servicios

  Servicios incluidos:

  • Autocar de largo recorrido.
  • Traslado desde diferentes poblaciones (consultar puntos de recogida).
  • Pensión completa durante todo el viaje con la bebida incluida en las comidas.
  • Alojamiento en el hotel definido en el itinerario.
  • Visitas definidas en el itinerario como incluidas.
  • Acompañante de Promoviatges durante todo el viaje.
  • Seguro básico de asistencia en viaje.


  Servicios no incluidos:

  • Desayuno en ruta del primer día.
  • Propinas
  • Extras de carácter personal.
  • Otros no mencionados expresamente como incluidos.


  Requisitos:

  DNI o pasaporte en vigencia. El nombre y apellidos de la reserva deben de coincidir con los del DNI o pasaporte.
 • Puntos de recogida

  Barcelona, Girona, Granollers, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Precios
  Precios Básicos PREU CLIENT 60 o + ANYS
  Precio base por persona en habitación doble 640,00 € 625,00 €

  Suplemento individual 156.00€

  Opcional:
  Ven con amigos -15.00€
  60 o + años -15.00€
  Servicio gastos de anulación 15.00€

  Condiciones garantizadas con una participación mínima de 20 personas.

   

  Disfruta de nuestras promociones para viajar a mejor precio

  Mayores de 60 años. Si ya tenéis 60 años o los hacéis antes del inicio del viaje, disfrutaréis de nuestro precio especial.

  Tráenos amigos. Si venís acompañados de amigos que nunca hayan viajado con nosotros, disfrutaréis de nuestro precio especial. Os aplicaremos el descuento a tantos clientes habituales como clientes nuevos nos traigáis.

   

  Seguro asistencia en viaje, INCLUIDO (+info)

   

  Reservas forma de pago: Pago total 30 días antes de la salida del viaje

  Reserves online: Pago de un 25% del total como depósito, sea cual sea la tipología del viaje. El resto del pago se realizará 30 días antes de la salida.

 • Condiciones generales

  Podéis ver las condiciones generales completas en el siguiente link: www.promoviatges.cat

   

  Sabadell, enero 2018